View Full Version : Moderated: Има ли начин гинекологът да разбере, че...
MI horica imam edno vapros4e... ae na6ite iskat da me vodqt na genekolog poneje se samnqvat 4e ne sam devstvena... a az naistina ne sam oba4e problema e 4e 6te si imam stra6no golemi problemi sas tqx ako razberat 4e e taka pak i lo6oto e 4e ba6ta mi ima stra6no mn poznati poneje e lekar ii ima li nqkaf na4in da ne razberat istinata?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
FelisDirus
07-01-2007, 20:04
Гинеколог веднага би разбрал, мацко. Sorry...
cosmo__girl`
07-01-2007, 20:07
MI horica imam edno vapros4e... ae na6ite iskat da me vodqt na genekolog poneje se samnqvat 4e ne sam devstvena... a az naistina ne sam oba4e problema e 4e 6te si imam stra6no golemi problemi sas tqx ako razberat 4e e taka pak i lo6oto e 4e ba6ta mi ima stra6no mn poznati poneje e lekar ii ima li nqkaf na4in da ne razberat istinata?
И аз имах такъв пробелм на скоро с наще.. казах им да ми имат доверие и че знам как да се предпазвам и знам какво правя..обясни им че не си малка и че можеш да мислиш с главата си! Най-добрия начин да научат че не си девстена е да го чуят от тебе вместо да те водят на лекар...така че..според мене трябва да им кажеш ти вместо да им го акзва гинеколога...ам..а ти на колко години си?
cosmo__girl`
07-01-2007, 20:10
mi na 16
Е..достатъчно голяма си..На твое място бих им казала аз вместо да се стига до гинеколог... :)
Найстина ако има кажеш ще е най-добре .... а ако беше на 13-14 ок разбирам да ти саздадат некав голям проблем но на 16 ... не си изобщо малка и това е съвсем нормално ....
FelisDirus
07-01-2007, 20:19
Е, да, но, ако родителите й са консервативни? Тогава какво правим?
Нашите са такива и супер зле приеха факта, че вече не съм девствена, а не бях малка. Майка ми не ми обели и дума 1 месец, а после беше на "да", "не" и "не знам".
Успех, мила.
Найстина например мойте родители ми купиха няколко кутии презервативи като разбраха и то разбраха щото веднаж зех от презервативите на майками ... но се пак ... ако родителите и са по гаднички може да и направят проблем но от генеколога не може да се измакне .... ако я заведат няма начин да се прикрие ...
ami akop va6ite ne sa v staqta kogato toi te preglejda(edva li 6te sa tam) po4va6 da my sa moli6 da ne im kazva i tva e!Drugo nqma kvo da pravi6
mimozkata
07-08-2007, 19:44
Ot kolko godishna vazrast vodish polov jivot?..A za problema ti.Mislq 4e nqma kak da ne razberat.A nali znaesh 4e v na4aloto shte ti se ponakarat malko i posle 6te im mine.Tova e normalno te sa roditeli
jjjjjj6363
07-09-2007, 08:11
az bih im kazal ako bqh na tvoe moqsto 4e se eba kat kurva
alkobalko
07-09-2007, 08:13
Най-добре им кажи ти. Много по-добре е да го разберат от теб.
Schneeflocke
07-09-2007, 08:18
По принцип всички български лекари са положили Хипократовата клетва:
"Всичко, каквото видя или чуя при изпълнението на своята професия или извън нея и което не бива да се разправя, аз ще го пазя в тайна и ще го смятам за нещо свещено."
Но за съжаление има и закони - до 18 години няма лекарска тайна от родителите... Затова им кажи. Все някак ще се разберете...
Гинеколкога 100% ще разбере - това, което можеш да направиш, е да погоовриш с лекаря и да го помолиш да не казва!
Гинекологът ще разбере, но ти можеш да го помолиш да не им казва.Все пак не си на 12 или 13, а на 16.Все пак малко или много си порастнала на акъл(най-вероятно) и имаш съзнание.
бутни 50 лв на гинеколога да си трае :-D
KyKJlu4KaAa
07-09-2007, 09:12
xAxAxAxA eM po dobre ti im kaji vse pak si devoika na 16 godini :!: :smt006
DIVINE_TIME
07-09-2007, 09:13
Няма начин гинекологът да не разбере.
palomaaa
07-09-2007, 09:17
6te razbere mi,po-dobre im kaji sama
moon_flower
07-09-2007, 09:17
Нямаш шанс.Това е гинеколог.Той може да разбере само като си сабуеш гащите.А като си на 16,по добре ти им кажи истината,отколкото да разберат от друг човек.Ще им стане убидно и неудобно.
Щом си решила, че си достатъчно зряла да правиш секс, трябва и да си достатъчно зряла да си понесеш последствията... все пак се радвай, че не съобщаваш на родителите си, че си бременна...
Гинеколога няма как да не разбере..така, че най-добре кажи сама на вашите..по-добре да научат от тебе, отколкото от него.. :wink: все пак не си малка на 16 си :wink:
milichka kaji na vashite zashtoto e po lo6o...pri men sashto e taka az vodq polov jivot ...maika mi postoqnno me pita spala li si s mom4e i az vinagi i otg che ne sam prosto zashtoto sa strashno konservativni....sled vreme shte i kaja...no sega vse o6te ne mi se iska da razbirat....no pri men nashite mi imat doverie prosto zashtoto nikoga ne sam pravila ne6tu(ili pone te ne znaqt) s koeto da gi nakaram da se samnqvat v men...i taka
kolkoto do tfoq problem... misle 4e shte bade po dobre da sedne6 i da pogovori6 s maika si nasame..ta po moje da te razbere,zashtoto ako otidesh da go kaje6 na bashta si ...oo ne se pak toi e bashta ti si negovoto malko momi4ence i nqma da mu e lesno da ponese tazi misal...!!!
e uspeh mili4ka!! :D :)
HaPySHeH
07-09-2007, 09:38
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
ако ваще неса в стаята е те неби тряяло да са ватре помолиго деам дай му некой леф ли ддз :?
slavito007
07-09-2007, 10:29
Трябваше да попиташ дали има начин да Не разбере,щото ще разбере
След навършването на 16 години всеки лекар е ЗАДЪЛЖЕН да пази в тайна всички изследвания на които се подлагаш
HaPySHeH
07-11-2007, 19:35
След навършването на 16 години всеки лекар е ЗАДЪЛЖЕН да пази в тайна всички изследвания на които се подлагаш
аве луд ли си ти ве,ако има спин кф0 ъфф
Unexpected Error
07-11-2007, 20:36
99% от мненията в тази тема са еднакви. Колко пъти трябва да повторите едно и също, и колко пъти трябва мацката да прочете едно и също за да го разбере?...
Spincho_LIVE
07-11-2007, 20:48
Я кажи развитието на историята. вашите знаят ли и по какъв начин научиха? каква беше реакцията им?