View Full Version : za6tooooo
Bahti hora zakvooooooooo nemoga si namerq gadje zakvo sam takav ne6tastnik i ne6tastnik
presadi si pi6ka i oprai ku4eto na saseda, 6te se po4ustva6 kato nov 4ovek :wink:
malko7o_ko7e
07-01-2007, 20:57
turi nekav pic da te vidim ili se opi6i pone ama ne laji ii nie ot de da znaem, moje da ima6 gaden harakter...? tuka ne sme ain6tain4eta ](*,)
абе кво сте седнали всички от това да се оплаквате?! всяка втора тема в тоа форум е 'неам гадже,ш се гръмна'...еми кат нямаш, та кво? ще ти земат единия крак ли или...? т'ва ли е най-важното..за сичко си има време и място.не насилвай нещата и си живей нормално.
Ako nqkoi ot tuk ti prili4a na Baba Vanga ... ok, ama mislq 4e vse o6te ne sme ekstrasens4eta, 4e da znaem za6to si takaf "ne6tastnik". .. ..
turi nekav pic da te vidim....
И после "външността няма значение!"
Може просто да е срамежлив...
A za 4ovek na 26 deto si4kite mu priqteli se ojeniha i imat deca, a toi jivee po ulicite (vikame mu Pe6o 4ikiqta) :-D :mrgreen:
malko7o_ko7e
07-01-2007, 21:09
turi nekav pic da te vidim....
И после "външността няма значение!"
Може просто да е срамежлив...
men da mi se vidql tva da go kazvam? nqma zna4enie ako ne e PURVA prelest, no ako e bahti grozili6teto koi 6e go haresva mi kaji ?? ti 6e haresa6 li nqkva ( primerno ) pup4asala, s krivi zubi i t.n. i vuob6te nepoddurjan vid? ( ne mi otg be6e retori4en vapros ;) ) vseki moje da stane hubav stiga da go iska i da raboti po vaprosa. ebahti kat tolko se oplakvate 4e ste grozni mi zemite se stegnite i si opraete tva det ne si haresvate...
A za 4ovek na 26 deto si4kite mu priqteli se ojeniha i imat deca, a toi jivee po ulicite (vikame mu Pe6o 4ikiqta) :-D :mrgreen:
:shock: #-o Kfi sa teq gluposti be???
malko7o_ko7e,то не е нужно да го кажеш,за да си проличи,че го мислиш.квото и грозилище да е - за всеки влак си има пътници.за твоя влак пътниците явно ще са бая измъчени от такава повърхностна жена..
:shock: #-o Kfi sa teq gluposti be???
Pi4a ot zadnata mahala, mnogo strada :(
malko7o_ko7e
07-01-2007, 21:14
malko7o_ko7e,то не е нужно да го кажеш,за да си проличи,че го мислиш.квото и грозилище да е - за всеки влак си има пътници.за твоя влак пътниците явно ще са бая измъчени от такава повърхностна жена..
povurhnostna? gre6i6 :) malko mi e obidno bez da me poznava6 da si pravi6 zaklu4eniq...
еми как им се вика на тия жени дето гледат само външния вид на мъжа..да не би да им се вика курви? :lol:
Еми колкото и страхотен характер да има някой не бих тръгнала с него, ако не се грижи за външния си вид, ако щете ме запалете на клада... ;)
malko7o_ko7e
07-01-2007, 21:19
porazgledaite taq tema - http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=107410
i togava kazvaite 4e jenite sme povarhnostni...
e nedei de, tam dosta povarhnostni ne6ta pisah u taz tema :oops:
men da mi se vidql tva da go kazvam?
Ами да, прочети си първия отговор, първите ти думи са точно това:)
ti 6e haresa6 li nqkva ( primerno ) pup4asala, s krivi zubi i t.n. i vuob6te nepoddurjan vid? ( ne mi otg be6e retori4en vapros ;) )
Ще си позволя да ти отговоря - няма да я харесам. Но аз е тръбя наляво и надясно, че външността нямала значение и важна била душата и т.н. Освен това има доста хора - и момчета, и момичета, които както и да се хм, поддържат, няма да станат "красиви", природа дава на едни взема от други. Live is unfair, сещаш се