View Full Version : секс = борба
Тимотей Грифит
07-01-2007, 21:07
тъй като забелязах, че във форума доста потребители споделят, че се кефят по вереме на сексуалната игра да симулират ситуация на боричкане с партньора, а и аз съм фен на това, ви моля и вие да си кажете мнението - как гледате на това?
То в повечето случай от боричкането за нещо става работата... :mrgreen: (е без да се избиваме разбира се)
Какво разбираш под борба?
Като на тепих, заставате един с/у друг и започвате д се биети истински, но и хапане и ръката да мине примерно през гърдите и тн. или имаш предвид по-грубо отношение в секса, да се налага сила или просот обикновено по детски боричкане с хихикане?
Тимотей Грифит
07-01-2007, 21:25
еми нямам предвид бой и причиняване на силна болка, а по-скоро боричкане, хапане, агресивно близане с език на тялото на партньора, притискане в леглото и т.н.
На мен често ми се случва просто момичето с което сам в момента е доста лудичко и на моменти прибягва до причиняването на доста болка бие шамари и т.н или аз просто я притискам под себеси хапя я на места по тялото на които и хареса и така .... Аз лично харесвам така наречената Борба ....
и аз мноооого се кефя особено когато момичето доминира, например ляга върху мен и ме "тушира", много възбуждащо ми действа
няма по-голямо шоу от това да играем на гоненица и след това да се боричкаме, събличайки партньора си, супер яко изживяване
Маняна Маняна
07-01-2007, 21:35
мега еротично е да се боричкаме с приятеля ми преди да почнем да правиме секс, кефи ме
здравейте, сексуалното боричкане е невероятно забавно, ама да ви кажа аз се кефя много и да гледам как две мацки се борят голи, много се възбуждам от тази гледка
TruckPilot
07-01-2007, 22:07
... агресивно близане с език на тялото на партньора......
Hihihiihihiih,uahahahhahhahahhaa
bori4kaneto po detski........daaaaaaaaaaam
`Death`Whore``
07-01-2007, 22:08
С мъжа се борим, когато ме гъделичка. Преди или по време на секс ми се струва малоумно.