Влез

View Full Version : Толкова сме различни...

sad`forever`happy`never
07-02-2007, 09:20
След като момичето което имах за най-добра приятелка ме предаде за пореден път аз прекратих всякакви отношения с нея...В класа имаше едно момиче с което съм по-близка спрямо другите ми съученички,много си паснахме с нея и когато разбра че няма с кого да излизам ме покани с нейната компания ...и оттук започна всичко....
98% от нейната компания са метъли и пънкари...супер точни хора обаче аз нещо не се вписвах в цялата работа. :roll: ..
Влюбих се в един от приятелите и бих казала от пръв поглед..а колкото повече го опознавам толкова повече го обичам ..човекът с когото тя споделя всичко,както прави и с мен... винаги съм смятала за глупаво да криеш чувствата си от някого ,но и до ден днешен (излизаме от месец някъде) никой освен приятелката ми незнае за тях...макар че почти винаги получавам това което искам той е нещото което съм убедена,4е не мога да имам и може би затова най-силно искам...опитах се да се приобщя към тяхната компания... започнах да излизам с кецове,дънки и тениска..но преди 2 дни когато за завършването се облякох и се погледнах в огледалото с поличка и пантофки... разбрах че това съм аз...а не такава каквато се опитвам да изглеждам и в крайна сметка както и да изглеждам все ще си бъда аз...той е супер запален по пиърсинг и флешове и аз реших да си направя понеже си мислих че го искам и той пред мен не възрази да ми направи...но след това е казал на приятелката ми че ако го правя само за да се приобщя по този начин към тяхната компанич няма смисъл...той ми се кефи такава каквато съм...и тогава разбрах,че подсъзнателно го правя за да им се харесам...и по-точно на него...
Не издържам да съм толкова близо до него всеки ден и да се измъчвам...а много добре знам че ако му кажа ...най-малкото ще почне да ме избчгва...редовният номер на мъжете... :roll: :smt010 :smt010 :smt010

07-02-2007, 09:32
и аз съм била в подобна ситуация...но за да не се тормозиш по-добре ще е наистина да си такава,какато си в деиствителност а не да се опитваш да се харесаш на някои. :smt018 ..сама каза че са пекани хора,ако наистина са такива те ще те оценят като човек такава,каквато си от вътре... :D :-D

VerryBerry
07-02-2007, 09:36
mislq 4e ne e zadaljitelno 6tom si v grupa na pankari ili dr da se opitva6 da izglejda6 kato tqh za da im se haresaa6-ti si si unikalna s tvoq si na4in na obli4ane,darjane i pr,a te 6tom sa to4ni hora 6te te razberat-vse pak te go pravqt za6toto im haresva a ne za6toto grupata e takava...ostani si sas tvoq stil i mom4eto opredeleno 6te go oceni :wink:

MuJleH4eTo
07-02-2007, 14:08
mislq 4e ne e zadaljitelno 6tom si v grupa na pankari ili dr da se opitva6 da izglejda6 kato tqh za da im se haresaa6-ti si si unikalna s tvoq si na4in na obli4ane,darjane i pr,a te 6tom sa to4ni hora 6te te razberat-vse pak te go pravqt za6toto im haresva a ne za6toto grupata e takava...ostani si sas tvoq stil i mom4eto opredeleno 6te go oceni :wink:

Много вярно ! :)

Just_say_no
07-02-2007, 14:35
Гордей се с това, което си!!! Има хора, които не могат да бъдат дори на полувина като теб!

Тате често ми го казваше... :roll:

По темта :arrow: ако той не те харевса такава каквато си наистина - значи... не си му показала колко готина можеш да си всъщност. :wink: :smt016

koalka
07-02-2007, 14:39
Не трябва едните дрехи да ти пречат да си с човека, с когото си.Не бива да се обличаш еди-как-си, за да им се харесаш, а да се обличаш, както на теб ти харесва.Той те харесва такава, каквато си, така че не мисля, че трябва да се променяш.Просто бъди себе си, така има по-голям шанс да те хареса.

Sunarry
07-02-2007, 16:49
Голяма част от моята компания също се носи в този стил... и аз просто тръгнах така да се нося. Това за мен обаче НЕ означава, че не мога да си сложа "поличка и пантофки". Точно обратното винаги съм се старала да си създада собствен стил на обличане на носене на разбиране. До някъде успявам, много хора ми се чудят как мога например да харесвам два абсолютно противополижни стила музика. И какво? Важното е да намериш златната среда, така че да впечатлиш пича с индивидуалността си, а в съштото време да си доволна от себе си и да се чувстваш на мястото си.
Don't Give Up!!!!!