View Full Version : Probvali li ste s pinseta?
1. Neka pi6at tezi momi4eta, koito sa probvali da obezkosmiat triagalnika si s pinseta.Pi6ete zaslujava li si i sled kolko vreme vi ponikvat kosam4eta.
2. Koi kak si maha kosmite na triagalnika?-epilator, kola maska, pinseta, brasna4? KAK?
gabrielka@a
07-02-2007, 12:42
Ми да ти кажа чесно-не е подходящо.Разбирам да използваш кола маска или епилатор и после каквото е останало с пинсетката,ама цялото става много бавно.Не боли чак толкова ама колко време трябва.Не си струва.Аз използвах самобръсначка за триъгълника,но ти не прави тази грешка-космите стават по-дебели:ужас!И понеже ме е страх от кола маската на триъгълните,сега си събирам пари за епилатор.
Ми да ти кажа чесно-не е подходящо.Разбирам да използваш кола маска или епилатор и после каквото е останало с пинсетката,ама цялото става много бавно.Не боли чак толкова ама колко време трябва.Не си струва.Аз използвах самобръсначка за триъгълника,но ти не прави тази грешка-космите стават по-дебели:ужас!И понеже ме е страх от кола маската на триъгълните,сега си събирам пари за епилатор.
O mila az predi dosta godinki sam ia napravila taia gre6ka sas samobrasna4kata.I sega kato probvah s pinseta takiva ogromni kosmi izlizat 4erni i s korenite zaedno,ama edni ugoeni naprao.Ama naistina mn vreme otnema-az probvah i 1/5 ot triagalnika ne obezkosmih i me domarzia ve4e.Az zatova pitam dali si zaslujava.Za6toto s kola maska i s epilator ne moga da tarpia-imam epilator, no ne moga prosto.
mademoiselle_de_Soleil
07-02-2007, 13:08
Nai-glupavoto ne6to koeto moje6 da napravi6. Purvo boli, vtoro bavno e, treto - gubi ti vremeto!! Li4ko az sum si mahala osmite s pinseta 1-2 puti i to samo otstrani, na bikini liniata. Ina4e sega gi maham s kola-maska, vsi4ko, ako ne sama, to na kozmetik, lqtoto - zadaljitelno!!
1N_l0v3_Pr1nCeSsS
07-02-2007, 13:30
ahaha za go praq tfa na4i byrvo gi brysna i kato porasnat malko sled 3-4 dena gi maham ama mn igra4ka be opitah s kola i se otkazah mn bolii ian4e baq vreme ne mi niknat okolo sedmica i ne6tu ama posled stavat 4erni to4ici .ina4e naistina kosmite izlizat s korena i toi edin debel bqlo-poluprozra4en mn me kefi :smt005
sWeEt_SeEd
07-02-2007, 15:52
Разликата е,че болката е концентрирана само в/у изваждане на един косъм и това ви успокоява...като цяло е тъпо, щото боли за по дълъг период от време...докато махнеш всичко ше откачиш, не става...за изостаналите косми, след кола маска или епилатор е ок :smt006
Az ne sum probvala s pinsetka ma i ne milq da opitvam mn bolezneno mi se stryva a i mn vreme... Ina4e si karam sus samobrasna4ka i mn gadni stavat kosmite.Prosto s epilator mn me boli a s kola maska me e strah :oops:
rali4ka91
07-02-2007, 17:13
Само аз ли съм позитивно настроена към пинсетката ?! Вярно че е доста играчка но не боли чак толкова.Може би първия път ще е неприятно усещането но като цяло не боли, а и знаеш че след всеки следващ път космите стават по тънки :arrow: боли все по малко.Според мен си струва да се обезкосмяваш с пинсетката, особено ако си като мен и изпитваш страшна болка от кола маска и епилатор.НА мен ми никнат след 2рата седмица някъде
moon_flower
07-02-2007, 17:17
Пробвала съм и не боли,но е бавна процедура.
`Death`Whore``
07-02-2007, 17:24
Много е трудоемко с пинсета.
аз също съм положително настроена към пинсетката, защото боли малко и космите ги няма с корена и но не бих си играла
бтв пробвала съм, но понякога ми потича кръв :-s
rali4ka91
07-02-2007, 17:29
бтв пробвала съм, но понякога ми потича кръв :-s
Да не би да е от това че хващаш косъма по към края му? :? Опитай като го хващаш по-близо до кожата - тогава боли още по-малко O:)
благодаря на вси4ки =D> след време може и да пробвам с пинсета :-k
според мен с пинсета е доста ефикасно и доста по-безболезнено за разлика от епилатор или кола маска. Единственият проблем е, че е много бавно.
1N_l0v3_Pr1nCeSsS
07-03-2007, 17:41
според мен с пинсета е доста ефикасно и доста по-безболезнено за разлика от епилатор или кола маска. Единственият проблем е, че е много бавно.ahmz ama edva li e po efikasno ot kolata de...ama e po-bezbolezneno i na mene li4no mi e mn zabavno sybiram si gi si4kite kosym4eta vyrhu edna sylfetka mn im se kefa dokato se trupat i na korenite im se kefq edni takiva mazni4ki aaa luda sym :smt005
sweet_bubka
07-03-2007, 21:27
според мен с пинсета е доста ефикасно и доста по-безболезнено за разлика от епилатор или кола маска. Единственият проблем е, че е много бавно.ahmz ama edva li e po efikasno ot kolata de...ama e po-bezbolezneno i na mene li4no mi e mn zabavno sybiram si gi si4kite kosym4eta vyrhu edna sylfetka mn im se kefa dokato se trupat i na korenite im se kefq edni takiva mazni4ki aaa luda sym :smt005
pone v tozi dylyg period na vreme,kogato si gi maha6 edno po edno se zabavlqva6 :smt005 :smt005 :smt005 6te vzema i az da probvam utre 4e nqmam ko da praq cql den.Da vzema i az da se pozabavlqvam malko :smt016 :mrgreen: :mrgreen: :smt005
bubbles2602
07-04-2007, 07:25
Abe ne 4e ne sum pozitivno nastroena kym pinsetkata-hi4 ne boli i ne e 4ak tolkova dosadno...ama nz za6to ot neq mi niknat mnogo podkojni kosum4eta.Az li ne pravq ne6to kakto trqbva :-k
Аз си ги махам с пинсетка, защото не мисля, че ще издържа на епилатор или кола маска, а и кожата ми каквато е чувствителна си предстваям каква ще стане. С пинсетката почти не ми се зачервява и всъщност не е толкова бавно. Държи някъде 1 седмица и нещо.
Ами да ви питам само на триъг. ли си обезкоснявате с пинсета или и отдолу,навсякъде?:Р
1N_l0v3_Pr1nCeSsS
07-04-2007, 08:43
pone v tozi dylyg period na vreme,kogato si gi maha6 edno po edno se zabavlqva6 :smt005 :smt005 :smt005 6te vzema i az da probvam utre 4e nqmam ko da praq cql den.Da vzema i az da se pozabavlqvam malko :smt016 :mrgreen: :mrgreen: :smt005probvai ama gledai da gi vadi6 na dolu 6toto ako gi dyrpa6 na gore moje da ti izlqzat podkojni kosym4eta aa nz dali sa izrazih kakto trqbav :-D
probvah s pinseta ne me boli a s1rbi :smt005 ina4e mnoooooooogo e bavno
sweet_bubka
07-04-2007, 14:19
pone v tozi dylyg period na vreme,kogato si gi maha6 edno po edno se zabavlqva6 :smt005 :smt005 :smt005 6te vzema i az da probvam utre 4e nqmam ko da praq cql den.Da vzema i az da se pozabavlqvam malko :smt016 :mrgreen: :mrgreen: :smt005probvai ama gledai da gi vadi6 na dolu 6toto ako gi dyrpa6 na gore moje da ti izlqzat podkojni kosym4eta aa nz dali sa izrazih kakto trqbav :-D
ammm razbrahte :wink: misi :mrgreen: :mrgreen: :oops: :mrgreen: