View Full Version : Направих голяма грешка!
анджелика бейби
07-02-2007, 19:49
Вчера в дискотеката пийнах малко повече, двама циганина ма заговориха и ме убедиха да отидем в тоалетните и да го направим заедно - тройка. Най - накрая и двамата ми свършиха в устата, но сега се чувствам гадно! Какво да направя, за да ми мине? Направо ще изпадна в нервна криза!
моля без тъпи ПЕДАЛСКИ коментари!
ShY`GiRl
07-02-2007, 19:54
Май доста си пийнала не малко повече.Ми незнам дори и да ти кажа да се опиташ да го забравиш силно ме съмнява че ше можеш.Сама си си виновна тая глава за тва я носиш на раменете си да мислиш :!: :smt011
Ми аз бих се застреляла на твое място по-разумно решение на проблема не виждам.
Според мен най-доброто решение е да се пуснеш на още няколко момчета да ти свършат в устата(българи), за да ти се измие гадния вкус от устата.
В тоя ред на мисли, свободна ли си в четвъртък?
Doctorrrr
07-02-2007, 19:58
Вчера в дискотеката пийнах малко повече, двама циганина ма заговориха и ме убедиха да отидем в тоалетните и да го направим заедно - тройка. Най - накрая и двамата ми свършиха в устата, но сега се чувствам гадно! Какво да направя, за да ми мине? Направо ще изпадна в нервна криза!
боклук
ЧИЧО СПАС
07-02-2007, 19:59
Според мен най-доброто решение е да се пуснеш на още няколко момчета да ти свършат в устата(българи), за да ти се измие гадния вкус от устата.
В тоя ред на мисли, свободна ли си в четвъртък?НЕ, НЕ Е! АЗ Я НАЕХ И С ВИРУz щЕ Я ЕБНЕМ В ЕДИН ХОТЕЛ В ЦЕНТЪРА НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ!
optical_illusion
07-02-2007, 20:00
ебати мн сте гадни,на девойка й е гадно а и вие не я олеснявате,станалото станало,ся кво да се самоубие заради тъпа постъпка ли?миличка с времето ще го забравиш,и нека ти е като обица на ухото следващият път колко ще пиеш и с кой какво ще правиш.
анджелика бейби
07-02-2007, 20:01
боклуклайнар!
optical_illusion
07-02-2007, 20:05
еее мамка му тука всички светци станаха изведнъж.....
човек да не сгреши,вие душичката ще му извадите
abvkenef
07-02-2007, 20:10
да намалиш алкохола иначе затова каквото станало не може да се оправи
Това са цигани все пак ако бяха 10 момчета пак по-добре щеше да е ама с цигани тва просто ееееееееееееееееее.............. ......няма такова извръщение!!!!!!!!!!!!!!!!
hristowowww
07-02-2007, 20:14
Не ми се вярва това да е истинска случка.
ебати мн сте гадни,на девойка й е гадно а и вие не я олеснявате,станалото станало,ся кво да се самоубие заради тъпа постъпка ли?миличка с времето ще го забравиш,и нека ти е като обица на ухото следващият път колко ще пиеш и с кой какво ще правиш.
със същия успех ще влезна нерегистриран и ще пусна тема, че съм момиче и съм спал с тримата си братя. и доста хора ще ми повярват
а в интерес на истината подобни теми се появяват тука доста често:)