Влез

View Full Version : Какво става...?!?!

Объркано_
07-03-2007, 13:10
И така , не знам за къде е тази тема и все пак ще я сложа тук!
Моят проблем е следният: С приятелят ми ходим от 2 седмици(което за мен
е наистина много малко) той е с 3 години по-голиям от мен. В началото всичко беше супер. Веднъж бях у тях и само се натискахме. Аз му казах че все още не съм готова за секс и т.н. Той ми обясни, че ме разбира и че не ми се сърди. Всичко си беше пак нормално. Докато не дойде един "прекрасен ден" в който той нито ми звънна нито ми писа. В продължение на няколко дни когато му се обаждах той ми казваше че е на работа или нещо от сорта. Последния път когато му се обадих той ми каза че нещо не се получава между нас че не е сигурен и тем подобни. Разбрахме се тези дни да се видим за да си поговорим, все още не сме скъсали окончателно и той все още не се е обадил. Дайте ми някакъв съвет защото не знам какво да правя. Много го харесвам но знам че мога и без него.
Другото което искам да питам е : ТОЛКО ЛИ Е ВАЖЕН СЕКСА ЗА МОМЧETATA БE M***A MУ ?!?!?!?!?!??!?! :smt012

MOODS
07-03-2007, 13:14
Emi ti kakto izkarvash che e po golqm ot teb i che te e natiskal nee bez da iska,to igo iska ot tebe ,za da se varnesh pri nego spored mene shte trqbva da mu pusnesh.

`Death`Whore``
07-03-2007, 13:19
Възможно е, а и е възможно сексът да няма абсолютно нищо общо. Ако в началото на връзката няма тръпка, тя няма да се появи.

MOODS
07-03-2007, 13:21
`Death`Whore`` da taka e .no momicheto spomena che ne sa hodili dosta dalgo za da si omraznat.

malka_sladuranka
07-03-2007, 13:23
`Death`Whore`` е права. Може и да няма нищо общо.

Пък и секса не е никак маловажен за една връзка. Както за мъжете, така и за жените.
Но 2 седмици е прекалено малко време. Особено, ако ще е за първи път на момичето..

mishonche
07-03-2007, 13:23
А ти на колко години си ?!

Ами предполагам,че заради сеха се държи така ...Но може и да не е за това...Като излезете поговорете и така ...А колкото до тва последното,то Да,сеха е много важен за момчетата :) Нз дали за всички,но за повечето да.

MOODS
07-03-2007, 13:27
Nqkoi momcheta da ne kaja daje i povecheto si hvashtat po malki priqtelki zashtoto sa po lesni li nz kak da go kaja.Taka e izleste i mu kaji che prosto ne si gotova za takava golqma krachka vav vrazkata vi.dano da te razbere.

`Death`Whore``
07-03-2007, 13:29
Тя каза, че са ходили 2 седмици! Не говоря за омръзване, а за тръпка.

MOODS
07-03-2007, 13:32
Emi da momcheto hodi s neq zaredi sexa a ti kak mislish ?

`Death`Whore``
07-03-2007, 13:33
Как реши, че е заради секса?

MOODS
07-03-2007, 13:35
Emi taka si mislq , a ti kak mislish ?

bulgarche
07-03-2007, 13:37
Секса е толкова важен за момчетата, колкотот и за момичетата. Щом го обичаш, харесваш, причлича те, какво ти пречи да правиш секс с него? Твой си избор, може да е решил че го въртиш, знам ли. Винаги съм казвал че е глупаво да прекъснеш връзка, особено кратка, заради липса на секс, но май и аз съм го правил, макар и подсъзнателно.

`Death`Whore``
Казах, че не е задължително. Възможно е, но не и задължително.

cokaina_
на 15 съм + това той все пак ми каза че ме разбира.
Знам че искам да го напражя с него но май ням да изчака да му го кажа
Наистина искам той да ми е първият но на този етап (2 седмици) е още малко раничко

korabokroshenec
07-03-2007, 13:50
И така , не знам за къде е тази тема и все пак ще я сложа тук!
Моят проблем е следният: С приятелят ми ходим от 2 седмици(което за мен
е наистина много малко) той е с 3 години по-голиям от мен. В началото всичко беше супер. Веднъж бях у тях и само се натискахме. Аз му казах че все още не съм готова за секс и т.н. Той ми обясни, че ме разбира и че не ми се сърди. Всичко си беше пак нормално. Докато не дойде един "прекрасен ден" в който той нито ми звънна нито ми писа. В продължение на няколко дни когато му се обаждах той ми казваше че е на работа или нещо от сорта. Последния път когато му се обадих той ми каза че нещо не се получава между нас че не е сигурен и тем подобни. Разбрахме се тези дни да се видим за да си поговорим, все още не сме скъсали окончателно и той все още не се е обадил. Дайте ми някакъв съвет защото не знам какво да правя. Много го харесвам но знам че мога и без него.
Другото което искам да питам е : ТОЛКО ЛИ Е ВАЖЕН СЕКСА ЗА МОМЧETATA БE M***A MУ ?!?!?!?!?!??!?! :smt012Повече от колкото си мислиш :twisted:

DeluXeR
07-03-2007, 14:29
che kvo we 2 sedmici ne e malko tva e srednata produljitelnost na edna vruzka spored men vreme e spored mene nz spored drugite ....... am moje i ako mu pusnesh posle moje da te zareje no nz taka pravq az ama nz za toq

shizzle
07-03-2007, 16:27
Аз на едно нещо се дразня - че от всички тактики, той възприема тактиката на страхливеца. Мълчи, не вдига телефона, извинява се, докато събере смелост да се изправи пред едно момиче.

Лесно ми е да кажа, че на твое място бих го заразял. А и не вярвам на теб да ти е особено трудно. Проблемът е дали следващият няма да се окаже по-зле и да се окажеш пияна и затворена в някоя тъмна стая с него.

Но за сегашния мога да кажа едно - не очаквай от него да излезе добър любовник.

megi_sweet
07-03-2007, 19:49
първо идва страста и тръпката а после лубовта и секса

alkobalko
07-04-2007, 06:30
За някои момчета наистина е много важен. Каквото и да става, колкото и да ти харесва не спи с него. Отдействията му личи, че иска единствено секс. Ако наистина държеше на теб нямаше да те манипулира по този начин.