View Full Version : мноооооого лошо
Герганка
07-03-2007, 15:24
Хорааа...мн я оплесках!!! Преди няколко дни бях на парти в един приятел и там се запознах с едно момче и правихме секс. Сега, НЕ ЗНАМ ОТ КЪДЕ, майка ми знае... обади ми се по тел, че яко съм загазила и че щяла да ме води на гинеколог да провери дали съм дествена и т.н..... ФАК! Аз съм на 16... искам да ви попитам, дали има начин гинеколога да разбере колко партньора съм имала? Защото аз съм спала с 9 и майка ми като разбере сигурно ще ми спре парите :( ПЛС Отговорете ми....
Хорааа...мн я оплесках!!! Преди няколко дни бях на парти в един приятел и там се запознах с едно момче и правихме секс. Сега, НЕ ЗНАМ ОТ КЪДЕ, майка ми знае... обади ми се по тел, че яко съм загазила и че щяла да ме води на гинеколог да провери дали съм дествена и т.н..... ФАК! Аз съм на 16... искам да ви попитам, дали има начин гинеколога да разбере колко партньора съм имала? Защото аз съм спала с 9 и майка ми като разбере сигурно ще ми спре парите :( ПЛС Отговорете ми....
А ти незнаеше ли че на пътя между Дупница и Сливница има брояч.... Ела ти го нулирам!!! :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016
thefreak
07-03-2007, 15:38
АХАХАХА
Може да те накара насила да идеш на гинеколог ?! ХАХ бати майката.
Освен ако не си си татуирала 9 на вътрешната страна на бедрото няма как да разбере.
А ти незнаеше ли че на пътя между Дупница и Сливница има брояч.... Ела ти го нулирам!!! :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016
Аре спри с тея тъпи мнения ве дразниш ме бахти тъпака!
По темата ако помолиш гинеколога той може да не каже на маийак ти
А бе тука ако събереш най-малоумните теми в тоя форум може нов сапунен сериал да направи човек-минимум 10000-15000 серии!!! :smt012
love_girls
07-03-2007, 15:41
Не се притеснявай, дори с един да си била дупката ти пак ще е разширена. Гинеколога може да каже само , че не си девствена вече.
:smt006
Абе къв и е проблема на маика ти тя монахиня ли иска да останеш на 16 години на пълно нормално е за днешното поколение като чета тук даже си закъсняла....хах
Помоли го/я да не казва на майка ти ;) Това е в краен случай.
Майка ти не може да те задължи да ходиш не гинеколог все пак [-(
shadow4e
07-03-2007, 16:00
Абе къв и е проблема на маика ти тя монахиня ли иска да останеш на 16 години на пълно нормално е за днешното поколение като чета тук даже си закъсняла....хах
абе 9 партньора хич не са малко за 16-годишно момиче.
Няма как да разбере, че си спала с 9. Ама ще си проличи, че не си го праивла само един път, ако твърдиш,че първият ти път е бил на този купон. Но той едва ли ще каже, ако го погледнеш жално :)
CraZy_K1LlErR
07-03-2007, 16:01
Ако майка ти земе да ти ручи по главата че не си девствена тия питай нея тя от кога е зела се праска :mrgreen: и се скарайте едно убаво и така. И ли пък и кажи чe човек да върши грях е напълно нормално и кажи че взимаш предпазни мерки и некви такива работи и ала бала. Абе се пак да не и тя да е девствена нема кво да ти се кара а и нее нейна работа да ли си се ..... сеедно родителти е ама ли4ния (половия) ти живот си е твоя работа
shadow4e
07-03-2007, 16:02
Майка ми е почнала на 21, така че ако и нейната е от по-късно почналите, ще стане по-лошо :)
Ами кажи на гениколога да не казва, а ако държи да присъства на прегледа, можеш да се разевеш и да кажеш че този ти е бил първия. Можеш да кажеш че си била пияна или нещо такова... :-s
alkobalko
07-03-2007, 16:06
Eдинственото, което можеш да направиш е да помолиш гинеколога да не и казва. а иначе няма как да разбере с колко човека си спала, но със сигурност ще разбере, че на този купон не ти е било за първи път.
Не може да се разбере с колко си спала.
Polikarpa
07-03-2007, 19:47
ако кажеш на майка ти че не си го направила и се бърка можеш да накараш гинеколога да потвърди че не си.той е вид лекар,задължени са да запазят поверителност ако пациента иска.
lekomislenia
07-03-2007, 20:42
????????????????
Ако майка ти земе да ти ручи по главата че не си девствена тия питай нея тя от кога е зела се праска :mrgreen: и се скарайте едно убаво и така. И ли пък и кажи чe човек да върши грях е напълно нормално и кажи че взимаш предпазни мерки и некви такива работи и ала бала. Абе се пак да не и тя да е девствена нема кво да ти се кара а и нее нейна работа да ли си се ..... сеедно родителти е ама ли4ния (половия) ти живот си е твоя работа
именно.
а относно притеснението ти за парите, можеш да кажеш на майка си, 4е ако ти спре парите ще си намериш на4ин да си ги изкараш от вагината си, да видиш как бързо ще омекне! :smt005 :smt005 :smt006 :-D
gadna istoriq....emi lekarq edva li 6te zapazi taina 6toto e pod 18 a i celta na samiq pregled e tova...... misli dr na4n, az ni6to ne se s6etam. osven da stiskame palci maika ti da ne navikva mnogo. no se samnqvam da te zavede, samo blafira
Abe opitai se da i obqsnish .. Makar che ne se vijda logi4no obqsnenie no vse pak. .. .. Opitai da q pouspokoish :smt014
Как може да спиш с 9 момчета ? :smt018 :smt018 Добре ,аз имам приятел от година и половина ,също съм на 16 години. Той ми е първият , дори си мисля,че съм малка да се отдам на момче,все още го мисля. Но , това на 16 с 9 момче ми ти на 20 години кой знае... Прави любов с едно момче. А това,че гинеколога няма да каже на майка ти ако го помолиш да бе! Или му плати или носи последствията.
Късмет!