PDA

View Full Version : Moderated:Как да я поканя на среща

07-03-2007, 18:28
Здравейте!
Имам номера на едно ми момиче дето харесвам,но как като и звънна да започна раговора и как да я поканя на среща.На 14 години съм...
Каже плс какво да говоря и някакви такива...

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!

alkobalko
07-03-2007, 18:31
Тя на колко е? Познавате ли се лично? Ако се познавате не е никак трудно. Обади и се, поговорете си и между всичко останало подметни за едно кафе.

eikichi
07-03-2007, 18:32
кафе , кафе , кафе ... предлагам ти да я заведеш на някое яко местенце , с хубав изглед , например да гледате залеза...

07-03-2007, 18:44
аз след 2 месеца правя 15 години а тя е на 14.Ми тя от скоро живее в града и ен съм я виждал често,но като я видях много ми хареса.Днес и взех телефона и се чудя какво да правя страшно я харесвам,но остава страха тя да не отвърне...

rfqerf
07-03-2007, 19:00
Nqq kvo da se pla6i6,batkovoto.
Vika6 i `Ae na kafe` i taka...ako ti otkaje,
sled 2-3 dni pak i zvunka6.Ako pak te otreje ili
se izmukne s tupo izvinenie i tegli6 1 maina(moje i naum)
i produljava6 napred...vse o6te nikakva ne ti e,4e da tuji6 mn posle.
Prosto nespodelena lubov :::

07-03-2007, 19:08
Добре като и звънна кво да кажа здравти тя ще ми отвърне и след това кво да кажа.Мислех си да и кажа ела на площада да се запознаем или нещо такова.Плс пичове кажете че съм яко срамежлив.

fgwsrg
07-03-2007, 19:49
Emi kaji ne6to,4e da zapo4ne6 razgovora :-k
Primerno:`Onzi den se vidqhme,be6e gotino a-u,
iska6 li da izlezem`
Ili puk se suberete v kompaniq 1 put i posle e po-lesno...
`prekaraah si super,ae na kafe...` PI4 ,otpusni se,
ne e tolkova stra6no.

Valar
07-03-2007, 19:53
Добре като и звънна кво да кажа здравти тя ще ми отвърне и след това кво да кажа.Мислех си да и кажа ела на площада да се запознаем или нещо такова.Плс пичове кажете че съм яко срамежлив.
Не е добра идея да го правиш още същия ден в които си и взел телефона!
Принципно това се прави 3 дни след взимането!
А при обаждането просто и кажи,че си на разходка еди къде си!
Ако иска нека да доиде с теб,просто се разхождаите без подаръци кафета и т.н.
Води в разговора задължително и не прекаляваи с комплиментите!
Успех.

Amigo0o
07-03-2007, 20:08
Абе казваш нещо от сорта "Голяма скука" "Скучно ми е в нас" и после и казваш аре на кафе ако искаш не вярвам да ти откаже. :)

Coolguy
07-04-2007, 07:33
Ще споделя с теб тайната формула за успех в твоята ситуация. Тя е следната:
- Звъниш.
- Каниш я да се видите.
:D

Само това. Никакви сложни алгоритми и техники.
Никакви "какво ще правиш днес..""в настроение ли си...""ами мислех си дали би искала да...." или "скучно ми е, хайде да излезем"

Ако ти откаже, или ти върже тенекия - няма проблем. Момичетата правят това защото се притесняват, искат да те тестват, страхуват се да не изглеждат прекалено лесни и още 101 причини.
Звънни след няколко дни пак. Говори й все едно е най-добрата ти приятелка и се познавате от години. Не споменавай среща. Не споменавай тенекията/отрязването преди.
След още няколко дни й се обади отново и тогава я покани пак.

Ако пак се дърпа - следващата :)
успех.

07-04-2007, 08:20
Е тва мноо хубаво ама още не сме се запознали лично.Не вярвам да излезе с няокй ,които не го познава...
За да се запозная с нея тряя да съберя яко кураж и как като винаги е с нейните фр-та...

Coolguy
07-04-2007, 08:37
Ти дори не я познаваш?!
Пич, правиш детски работи.

Иди при нея следващия път, говори не само с нея но и с приятелките й. Не игнорирай момичетата с които тя се движи. И вземи телефона.