Влез

View Full Version : Пф как да накарам мама

мяууууу
07-03-2007, 18:39
Эдр!И аэ малко ще ви эанимая с проблемите си :-D
Положението е следното:едно фр ще ходи на лагер и ме пита дали и аэ искам.И аэ нали се эамислих и естествено питах наще.Понеже вкъщи мама вэима решенията кде да му пускат и къде не ,нея питах.Тя каэа,че може.но то се окаэа ,че не е точно лагер-няма да има учители,на наша глава.А аэ бях останала с впечетлението че ще има.Не че на мен ми пречи,но на наще ще им...!Та как да ги оледя да отида.Эа информация-на почти 16 съм.Но наще не са ме пускали до сега с приятели на море.
:?
:( Мерси

moon_flower
07-03-2007, 18:41
Трудно ще те пуснат.Мисля,че трябва да има или родител или даскал.Няма начин да те пуснат,освен ако не им се закълнеш в нещо или не им обясниш с кои приятели ще ходиш(ако не одобряват риятелите ти,кажи че ще ходиш с някви други,дето ги одобряват)

thefreak
07-03-2007, 18:59
Винаги има следващата година... или годината след това...

cherinka
07-03-2007, 19:41
Аз имам същия проблем.
Ама не е проблем, щото тия пари ще си ги изработя.. но все пак.. пзоволението на старшината (баща ми ) е адски важно за мен.

Ето какво правя по въпроса:

1)Чистя. Ама адски много. Като ям млеко с лъжица, като се наям - веднага мия лъжицата... абе абсолютно никви раути да няма в мивката! Всеки ден бърша телевизорите, и всичко що фаща прах. Прахосмукачка пускам през два дена. АЗ купувам хляб.. и абе общо взето сичко е изрядно в нас.
2) Баща ми не ми налага вечерен час. Но все пак гледам да не се прибирам по нощите. Макс в 22ч съм си в нас, и, естествено, му се обаждам да му кажа, че съм се прибрала и той "Браво".
3)Като се пребере от работа аз "Как си тате, как мина неска на работа, клиенти имаше ли а-у," "Какво искаш да ти сложа да ядеш?" .. като се наяде.. му отсервирвам.
4) Не му повишавам тон. От 4 дена не съм му викала, крещяла и т.н
Той - доволен.
5) През изминалия ден му казвам, че съм си прекарала добре, че не съм вършила глупости и т.н

И при теб може да помогнат!

ВСИЧКО СТАВА С ПОДМАЗВАНЕ!

sb
07-04-2007, 10:22
Подмазване форева!
Съгласна съм с cherinka.Подмазвай се и бъди изрядна.

sladkata_presi
07-20-2007, 04:09
Ако родителите ти НЕ знаят в никакъв случай не им казвай ако искаш да отидш.
Ако пък ЗНАЯТ обещай им,направи клетва,спечели доверието им за да те пуснат. :smt005

kofti_nick
07-20-2007, 11:49
Аз имам същия проблем.
Ама не е проблем, щото тия пари ще си ги изработя.. но все пак.. пзоволението на старшината (баща ми ) е адски важно за мен.

Ето какво правя по въпроса:

1)Чистя. Ама адски много. Като ям млеко с лъжица, като се наям - веднага мия лъжицата... абе абсолютно никви раути да няма в мивката! Всеки ден бърша телевизорите, и всичко що фаща прах. Прахосмукачка пускам през два дена. АЗ купувам хляб.. и абе общо взето сичко е изрядно в нас.
2) Баща ми не ми налага вечерен час. Но все пак гледам да не се прибирам по нощите. Макс в 22ч съм си в нас, и, естествено, му се обаждам да му кажа, че съм се прибрала и той "Браво".
3)Като се пребере от работа аз "Как си тате, как мина неска на работа, клиенти имаше ли а-у," "Какво искаш да ти сложа да ядеш?" .. като се наяде.. му отсервирвам.
4) Не му повишавам тон. От 4 дена не съм му викала, крещяла и т.н
Той - доволен.
5) През изминалия ден му казвам, че съм си прекарала добре, че не съм вършила глупости и т.н

И при теб може да помогнат!

ВСИЧКО СТАВА С ПОДМАЗВАНЕ!

А така ! И аз така правя като ми трябва нещо :smt016 :smt016 :smt016