View Full Version : Мама заминава.. o____O
cherinka
07-03-2007, 19:32
Значи, мама и тате са разделени от два месеца, за в момента съм при тате, щото мама смени работата и ще вземе заплата идния месец и й трябва време да се установи някъде и аз след тва ша ходя при нея.. и чат-пат при тати.
И.. неска докато бях с майка ми на кафе.. и тя нали ми разправя там с какви мъже приятели, компанийки (и жени) излиза, как се забавлява и бла бла (тва е хубаво, щото като живееше с баща ми, не можеше да мръдне никъде).. и сега майка ми ми разправя, че можело да заминава за Испания да работи с някъв пич.. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
в първия момент ми се насълзиха очите.. ето и сега ме напушва на рев..
БЕ ТАЯ ДОБРЕ ЛИ Е ?!?!? КАТО СКЪСА С БАЩА МИ, МИ СЕ КЪЛНЕШЕ, ЧЕ НА ТОЯ СВЯТ ЖИВЕЕ ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ МЕН И, ЧЕ АКО НЕ СЪМ С НЕЯ, ЩЕ СЕ САМОУБИЕ?!?!?!>.... а сега (сигурно) ще заминавала за Испания....................
АМИ АЗ?!?
ТАКА ЛИ ША МА ЗАЕБЕ?!?!
Оле боже, понякога родителит емноо изглупяват на моменти
мАлииииииииииииииииииииии иииии
и после се замислих.. еми, че като замине с 'новия' си мъж.. надали ще се върне повече тук.. щото явно малко или много като сме разделени бая време.. малко по малко ще избледнее спомена за мен в нея...
а тук.. тя 5 пари не дава за роднините си и т.н..
кво ше правя по коледа.. нова година, рождения ми ден..?!?!
без нея - :shock: :smt009 :smt010 :smt010 :smt010
..
оф
нз..
Тва е ужасно. Но изглежда тя смята, че с въпросния мъж ще и е мн по добре отколкото тук в Б-я. Сигурно държи на теб, но просто там ще си намери по хубава работа и ще изкарва пойче пари, така че се опитай да я разбреш. Но аз ти препоръчвам да я помолиш да те запознае с въпросния мъж, за да знаеш с що а човек ще живее!
Seducti0n
07-03-2007, 21:56
Миличка,какво и да се случва между теб и майка ти,тя никога не ще те забрави,още по-малко пък да спре да те обича.Дала ти е живот....Дори и да отиде да живее вИспания,може би ще пожелае да те вземе с нея.Ти естествено сама ще си решиш,какво да правиш.Според мен обаче,може би не говори напълно сериозно или може би тя самата не е наясно с това,което и предстои за вбъдеще..Нормално е да се чувсташ наранена,пренебрегната,объ ркана и прочие.Просто,следи нещата от максимална близости действай своевремено.Бъди мъжко момиче.Със сълзи,няма да постигнеш много.Успех и дано нещата се развият в благоприятна за теб насока. :smt008
Много кофти ситуация но не вярвам току така да зареже детето си една маика и да замине за винаги..... :cry: но нали не оставаш сама баща ти ще е тук роднини те ти 8) така че по весело я караи ти на колко си години
maybelline
07-04-2007, 06:59
Аз направо копнея за деня,в който майка ми ще намери работа в Испания и ще отиде да работи,а след като се установи,ще вземе и мен.Опитай да не се държиш толкова разглезено,а помисли за твоята полза - майка ти отива да работи,за да имаш бъдеще,а не да стоите на този хал в България.Мислиш ли,че ще замине за Испания без да те вземе (не веднага,но след месец-два)?Майка ти няма да те забрави или спомена й да избледнее или да спре да те обича - това са приказки на 5-6-годишно дете,което още не знае какво и защо се случва.Ти си поне на 12 щом пишеш в този форум,следователно трябва да разсъждаваш поне като 12-годишна,а никой 12-годишен и нагоре няма да си измисли такива глупости.След 9-годишна възраст децата вече осъзнават какво и защо правят родителите им и също така се сещат,че родителят не би ги изоставил.Отиването на майка ти в Испания не е 'изоставяне',а начин да изтегли и теб там и да живееш щастливо.Струва ми се,че жената очаква по-зряла реакция от теб.
SpOrTs_GiRl
07-04-2007, 13:51
Мила поговори с нея. Кажи й това, което каза на нас. Успех! ;)
sweeeftyto
07-04-2007, 16:10
виж, аз живея сама от 5 години, тоест от 14 годишна - първо замина баща ми, а после и майка ми... и 2мата ги изпратих със сълзи на очите... първите години нямаха възможност да се обаждат често - звънкаха по веднъж в месеца и то ако ме намерят вкъщи, знаех, че ще ми е трудно, но не трябва да сме егоисти, те искаха така, а аз останах тук с кучето... но в последствие установих, че не е толкова лошо, а и нямаш си идея каква тръпка е да ги чакам на летището да се приберат... как сърцето подскача във всяка една секунда и последните 5 минути ти се струват цяла вечност... вече се чуваме през ден, чатиме си с видеовръзка... и те там се чувстват добре - и аз тук... дано и при теб стане така... не трябва да се чувстваш изоставена, защотот не е така, сигурна съм... просто ти мисли по - доброто, а мисля, че и ти ако мислиш за нея така и забравиш ревноста ще разбереш, че не е толкова лошо да си има нов мъж, той и е нужен, жените имаме нужда от опора до себе си... и че заминаването го прави заради теб, а не заради него, за да може да ти подсигури това което са и осигурявали преди с баща ти, сега когато тя е сама...
HopeLesss
07-04-2007, 16:49
А замисляла ли си се, че може да го прави заради теб. В Испания е твърде възможно да намери добра работа и да ти осигури по-добро бъдеще!
НИКОГА недей да мислиш, че ще те забрави! Ума ми не побира изобщо как си могла да си го помислиш! Майките обичат до гроб. Ти си излязла от утробата й, носила те е в себе си 9 месеца. НИКОГА не би те оставила!!!
Тя ти е майка никога няма да те забрави . И прави всичко за теб дори и да не го осъзнаваш ! Може би в испания ще и е по добре и ще се останови там и ще отидеш да живееш при нея . Може би едно добро начало и за двете. Или ще си останеш при баща ти , но пак ще виждаш майка си . Или поговори с нея кажи и че идеята за Испания не ти допада .
sladkata_presi
07-20-2007, 04:06
Мила,кажи на майка си че не искаш тя да заминава.
[-X
Vikitooo
07-30-2007, 03:26
Е спокойно де не се притеснявай. Просто поговорете маничко и всичко ще се оправи. :wink:
IKisseDAGirL
07-30-2007, 07:14
Моята майка работи в чужбина, но с баща ми не са разделени, просто тя е родена в Русия и е при роднините си... идва си няколко пъти годишно.
В началото и аз бях настроена по подобен начин, но пък никога не съм си мислела, че ще ме забрави, защото познавам майка си и знам какво знача за нея :)
А и това да живееш само с един родител си има и предимства, колкото и странно да звучи. Когато съм само с баща ми не стават толкова често караници, двамата се разбираме, освен това ми угажда доста :lol:
А пък и е на работа ту нощна, ту дневна смяна и през повечето време къщата е на мое разположение ;-) Няма кой да ми прави забележки, да ми казва кога да се прибирам или какво да правя.. live is life :D
Чувствам се изключително самостоятелна 8)
Neznam ama na roditelite v edin moment im pisva ot si4ko,prez si4kite tiq godini maika ti e davala vsi4ko za teb,vreme e da otdeli malko vnimanie i na svoq jivot i kakto vinagi vie deca vse ste nedovolni! :smt018
moon_flower
07-30-2007, 16:51
vie deca vse ste nedovolni!
Ти па ходи да се хвърлиш отнякъде!Какво искаш,да е доволна,че майка и я оставя?Да бе,друг път.Много ясно,че ще и е мъчно.Ако и пукаше почече,никога нямаше да остави детето си.Аз разбирам авторката,ти като не разбираш,недей да коментираш.
Justified
08-01-2007, 10:14
Разбирам авторката и ако това стане въобще няма да ти е лесно.
Но поне не те е зарязала когато си била на 2 месеца
Ryan_105
08-01-2007, 11:15
Каквото и да прави, където и с когото и да ходи, тя няма да те забрави никога - все пак си и дете, тя те е отгледала, тя те е родила..
Също така, както каза някой по-горе, не мислиш ли, че майка ти отива в Испания за по-добър живот за теб и за нея....
Горе главата всичко ще бъде наред!!! :wink: :wink: :wink: