View Full Version : burz vupros za menzisa pls otgoverete :)
zna4i neska e vtornik v ponedelnik zaminavam na edin lager v ravda s gajeto si i tam nai veroqtno 6a praim sex.na neq i doide neska ili v4era ta vuprosa mi e nali do ponedelnik si4ko 6a e ok smisal 6a i e svur6il i nqq da e v ovulaciq o6te (4uval sum 4e po sredata na cikula moje da sa zabremenee(v ovulaciq sa)) s dve dumi-6tom i e svur6il menzisa pone purvata edna sedmica nqq vuzmojnost da zabremenee pls ako zvu4i tupo mi obqsnete pls
p.s. pls bez otgovori "prosto polzvaite kondom" 6ot tq e tvurdo protiv i 6a i e za purvi put i t.n.
Fallen Leaf
07-03-2007, 20:50
Ще й е свършил.
И ползвайте презерватив, кажи й да си избие от главата правенето на секс без такъв... Ако ще да й е нулев, а не първи път
mi6enceto
07-03-2007, 20:50
ami poprincip cikula e 4-5 dni..a ovulaciqta idva na 14 den +- nqkolko dni sled purviq den ot cikula :) aide uspeh
your_fantasy
07-03-2007, 20:51
Ще й е свършил.
И ползвайте презерватив, кажи й да си избие от главата правенето на секс без такъв... Ако ще да й е нулев, а не първи път
imenno
Слънчево момиче
07-03-2007, 20:55
Ти нямаш ли си уста да я попиташ ?Тя би трябвало да знае дали ще й свърши,но по всяка вероятност отговорът е да.И ползвайте предпазни мерки,не стига че е девствена/с презерватив уж трябва да е по-лесно/,ами и кой знае на какво място ще правите секс-предпазвайте се не само от бременност ами и от болести,защо се толкова непросветени не разбирам.То не че аз съм от най-образованите по темата,ама това е обща култура,бе хора!
megi_sweet
07-03-2007, 21:21
p.s. pls bez otgovori "prosto polzvaite kondom" 6ot tq e tvurdo protiv i 6a i e za purvi put i t.n.
teq izmi6liotini gadjeto ti da gi kazva na baba si a ne na teb,i da polzvate kondom.OK?
parviq pat kat praix sex go praixme s moq s prezervativ i ne umrqx o6te jiveq
alkobalko
07-04-2007, 06:09
Ще и е свършило. Но няма "не искам презерватив". И двамата трябва да сте предпазени, нищо че ще и е за първи път.
DarkPrincess
07-04-2007, 08:04
И какво като ще и е за първи път?! Презервативът се ползва ВИНАГИ!!! А за цикъла - неможе да се каже. При всеки е различно, на някои им продължава и по седмица и повече. Питай нея, тя трябва да знае. И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С ПРЕЗЕРВАТИВ!
SpOrTs_GiRl
07-04-2007, 08:22
И какво като ще и е за първи път?! Презервативът се ползва ВИНАГИ!!! А за цикъла - неможе да се каже. При всеки е различно, на някои им продължава и по седмица и повече. Питай нея, тя трябва да знае. И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С ПРЕЗЕРВАТИВ!
:wink:
*happy bunny*
07-04-2007, 08:34
не разчитай на овулации и тем подобни...
А вие кво го нападате бе? Не иска презерватив, ми ок. Ползвайте противозачатъчни или нещо такова....
еми най-сигурният начин да разберете дали е в овулация е да си премери анално температурата.....Биология за 8 клас
Просто ползвай презерватив и няма да ти се налага да задаваш такива въпроси.
Fallen Leaf
07-04-2007, 09:18
Ползвайте противозачатъчни или нещо такова....
Увреждат женското тяло... по-добре да му се направи забележка, отколкото после да се съжалява.
Увреждат женското тяло... по-добре да му се направи забележка, отколкото после да се съжалява.
Не увреждат женското тяло, а даже помогат за редовното идване на месецният цикъл,но имат и странични ефекти и най-честият е недебеляване
Polikarpa
07-04-2007, 09:27
е вие за 1 ден ли заминавате?кой е казал че трябва точно в понеделник,ще изчакате до вторник.другото...според мен щом е веднага след цикъл ще я боли доста повече,освен това ще изтече доста повече кръв от обикновено,това че не е в овулация изобщо не значи че няма да забременее!
krem4et0
07-04-2007, 09:38
Менструацията ще й е свършила. Ако не й е свършила, не е нормално. Второ не разчитай на овулация. В понеделник тя ще е на 7-ми ден от началото на цикъла, а овулацията е на 11-ти ден някъде. Сперматозоидите живеят до 5 дни. т.е. има риск. Презерватив, диафрагми, спрейчета, свършване извън нея, противозачатъчни, спирали.............100 начина за предпазване. Но единствено презервативът пази и от болести!
extazygirl
07-04-2007, 09:39
ovolaciqta e na 14 den kato se broi ot parviq den v koito i e do6lo,ama tva ne e garanciq 4e nqma variant da zabremenee kogato i da pravite sex!!Nai-dobre s prezarvativ!Drugoto koeto e protivoza4ata4nite ne sa vredni i ne ot vsi4ki se debelee,daje ti pravqt mn redoven cikala.Oba4e ako pie i posle ako gi spre veroqtnosta da zabremenee kato pravite sex bez prezarvativ stava 10pati po-golqma uspeh i priqtno pravene na LUBOV :smt049
*happy bunny*
07-04-2007, 09:42
абе прав си, ама я помисли, кое ще увреди женското тяло - противозачатъчни или нежелана бременност?
abe ti q pitai za vseki sly4ai kolko i e dulgo,6toto na mene mi 7 do 9 dni i da ne ti razpravqm kolko e tegavo za dvama ni.vupreki 4e sredno statisti4eskiq cikul e po 4 do 6 dni,tui 4e edva li 6te i produljava do togava.
yspex ;)