View Full Version : Момче съм, а не мога да свърша по време на секс.
некадърният аз...
07-04-2007, 11:01
Някой има ли представа защо става така. С приятелката ми вече 3 пъти сме правили секс, тя свършва, а аз не. След като тя свърши продължаваме, но аз не мога да свърша без помощта на ръцете ми. Преди няколко нощи свърших 2 пъти, но не там където тя искаше. Искам да мога да свърша в презерватива докато съм в нея. Какво да направя? След свирка винаги свършвам, но преди това не...
ами ако ти е за начало, имаш време да се надяваш на развиеш по-голяма чувствителност - и все пак, дори и най-голямото дърво като мен може да свърши от секс :) - тъй че не се бой ;)
belerofone
07-04-2007, 11:21
Ако прага на чувствителност ти е нисък презерватива допълнително понижава усещанията и ето ти неудовлетвореност...
Другото което може да е вероятна причина е да не се "уплътнявате" взаимно...Знам...много грубо и касапско звучи но някакси добре пресъдава идеята...
Не за първи път се случва...Може да са много причините....Възможно е никой да няма вина просто анатомия...
Enjoy:)
jenite se oplakvat 4e mazete svar6vat barzo(predi tqh), a ti obratnoto! Zna4i se hvali6? Sled 10-tiq pat te uuerqvam 4e 6te ste si pasnali!
jjjjjj6363
07-04-2007, 22:24
pi4 golqma rabota em sht mojesh da ebesh kolko si iskash