View Full Version : moga li da zabremeneq
malkata13
07-04-2007, 13:00
moga li da zabremeneq pre ostata pravih sex sus gadjeo mi i mu glutnah spermata a sega lelelle mnogo sum pritesnena kajete kakvo da pravq !!!
SpOrTs_GiRl
07-04-2007, 13:02
Незнаеш какви са последствията и пак го правиш.. ! Някой път найстина ше забременееш от детинските ти глупости! Отговора е НЕ не можеш да забраменееш !
Ani_girl
07-04-2007, 13:03
xaxxa ama4e glupavo dete mnogo qsno 4e nemojesh da zabremeneesh pre ustata xaxax lelelel
ooo moje moje... zatowa po-dobre dai da te praska samo w u6ite ;)
malkata13
07-04-2007, 14:06
mm ok ako iskash moje i ti da me prasnesh v o6ite ama da znaesh 4e ako stane en6to tova 6te mi e treti abort
Ако наистина си на 13 въобще не мисля, че е редно да правиш и секс ... като се има предвид какви въпроси задаваш :lol:
А то това колко аборта си правила ... не сме ти ние виновни :mrgreen: (остави че не ми се вярва , но както и да е )
И НЕ не можеш да забременееш ...
nellllly
07-04-2007, 14:34
охоо тичкай на гинеколког, докато не е късно за аборт... и да знаеш, че 3-тият е фатален...
обм! Ебаси ебавката... поне да беше нещо по.. как да кажа.. да влключим абстрактно мислене... #-o
belerofone
07-04-2007, 14:43
Разбирам , че годините ти не ти позволяват да разсъждаваш за последствията , но прояви отговорност към себе си и към приятеля ти и се информирай преди да предприемаш каквото и да било...
А и кажи на приятеля ти да направи същото ...
Това е най-отговорното което моежш да напривиш...Добре би било и да не превиш секс след като очевидно не знаеш нищо понеже доста от нещата се учат в училище а ти още не си си докарала праливлния клас....
Всичко най -добро ти пожелвам и ти пожелавам най-искренно да си изживееш деството...
Luciferian
07-04-2007, 14:52
moga li da zabremeneq pre ostata pravih sex sus gadjeo mi i mu glutnah spermata a sega lelelle mnogo sum pritesnena kajete kakvo da pravq !!!
Вече си бременна. От тук нататък - само в носа и в ушите! :-D
krem4et0
07-04-2007, 15:12
т.11