PDA

View Full Version : Moderated: Дали съм бременна?

bremenost?
07-04-2007, 20:05
Zna4i ot blizo godina napulnqh no ot 4 5 meseca drasti4noi nadebelqh glavno v korema vodq polov jivot.... ponqkoga e bez kaput no nikoga ne svarshva v men de... predi kolko 1 mesec ipolovina si napravih test otricatelen beshe.... idva mi vseki mesec no mama iskam ytre da si naprqvq test ???? molq vi daite mi suvet

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

kaka0155
07-04-2007, 20:22
Направи си теста и за свое успокоение! В крайна сметка и в двата случая няма да можеш да го скриеш.
Иначе щом си имала цикъл Не трябва да се притесняваш.

SunnyG
07-04-2007, 20:25
Може да е цветна,ама то щеше да е много слабо течението

lolitka_
07-04-2007, 20:25
da i az tama mislq no mama e bila do 5tiq mesec v cvetna bremenost... no imam i dr poblem okito mislq 4e opravdqva korema mi... ne hoda 4esto do toaletna.. po golqma nujda,.... hodq prez den no po suvsem mani4ko... ako izob6to hodq :(

lolo``
07-04-2007, 20:27
ne cikala si mi e suvsem normalen kakto e bil vinagi.....

07-05-2007, 08:56
Dokolkoto znam, shtom ti idva normalen cikyl, kakto vseki dr mesec, nqma pritesneniq za bremennost. Vse pak pri cvetnata bremennost te4enieto e mn po-oskydno i dokolkoto sym zapoznata po-bledorozovo. A kolkoto do poduvaneto na korema, moje da se dylji da mn neshta- napr. stomashno-4revni razstroistva, pri polojenie i 4e ne hodish redovno po golqma nujda. Nai-donre naistina si npravi test, za da uspokoish sebe si i maika si, a sled tova poseti li4niq lekar, iskaiki si napralvenie za gastrolog ili nz to4no kak se kazvashe toq lekar za stomaha. Tezi problemi s otdelitelnata sistema sa seriozni i tr da se lekuvat. Starai se da se hrnish pravilno, i da piesh pove4e te4nosti(voda, ne gazirano). Tova e ot men- kysmet :)

DIVINE_TIME
07-05-2007, 09:02
Напълняването ти може да е резултат от редица неща ... Неправилно хранене, ниска спортна активност, стрес и още доста други. Направи си тест, но също се консултирай и с лекар, понеже е възможно да имаш друг сериозен проблем като се има предвид бързото ти напълняване и проблема с отделителната система. Така че, отиди на лекар. Те са за това - да помагат! Успех! :wink:

PoLiToOo
07-05-2007, 13:53
da i az tama mislq no mama e bila do 5tiq mesec v cvetna bremenost... no imam i dr poblem okito mislq 4e opravdqva korema mi... ne hoda 4esto do toaletna.. po golqma nujda,.... hodq prez den no po suvsem mani4ko... ako izob6to hodq :(

ами доколкото знам..цветната бременност се предава по наследственост.....не искам да те филмирам допълнително...за тфа си направи тест!

mimozkata
07-05-2007, 13:55
Test4e skapa--->tam e istinata

07-05-2007, 20:08
blagodarq vi... napravih si test oticatelen e :):):) blagodarq vi i da 6te otida na lekar za napulnqvaneto

alkobalko
07-05-2007, 20:24
blagodarq vi... napravih si test oticatelen e :):):) blagodarq vi i da 6te otida na lekar za napulnqvaneto

С това считам темата за приключена, ето защо я заключвам.