PDA

View Full Version : za6tita nad gadjeto

50cent
07-04-2007, 23:50
abe hora poneje az moita taka ako kajem q za6titavam pred vsekigo dori i da me prebiqt nemoga da razbera moje li interesut ot strana na momi4eto kum mom4eto da iz4ezne ako vidi kak bqga6 ot drugite za da ne q za6titi6 i da ne se zaburka6 v nepriqtnosti zaradi neq

fNatiC
07-04-2007, 23:57
Хахаха.. как ще избягаш бе? Трябва си абсолютен путьо да я оставиш .. С нея си, трябва да я защитаваш от всеки, опитал се да накърни достойнството й, дори да я нарани физически. Тогава просто и 10 да са скачам падам умирам ама нема се дам.. тя моето момиче ли е или на саседа Генчо?! ](*,) :smt012

vikipf
07-05-2007, 00:00
Никога не се е налагало момче да ме защитава... Сама се справям най-добре... Най-много него да го пребият и аз да си седя да се хиля отсрани.. Не бих го допуснала.. Ако аз съмсе збъркала в нещо, не бих рискувала здравето на любимият човек, заради тва... :wink:

50cent
07-05-2007, 00:02
Хахаха.. как ще избягаш бе? Трябва си абсолютен путьо да я оставиш .. С нея си, трябва да я защитаваш от всеки, опитал се да накърни достойнството й, дори да я нарани физически. Тогава просто и 10 да са скачам падам умирам ама нема се дам.. тя моето момиче ли е или на саседа Генчо?! ](*,) :smt012

emi da ama moq priqtel ne misli taka az 6te izqm nqkoi 6amar ot moita ako izbqgam

fNatiC
07-05-2007, 00:05
Шамар?! ШАМАР?!
Тя трябва да не те погледне повече... Как ще избягаш бе хахахаха.. уф ужас. Абсолютен бъзльо и боклук би избягал само.. Както и да е, няма да коментирам, щото си е за смях...

@v!k1tYyY
Ще се хилиш??? Не те разбрах нещо..
Примерно сте двамцата и се прибирате към вкъщи... нападнат ви 2-ма (по еди каква си причина..) и той скочи да се бие сам срещу тях ти ще се СМЕЕШ?? Това, че той опитва да те предпази..

alkobalko
07-05-2007, 06:36
Малко или много момчето трябва да е готово да защити момичето до себе си. Дори и тя да може да се справи сама е много приятно да знае, че има някой, който да я пази.

dIeSeL4E```
07-05-2007, 06:47
:lol: o da az li4no ne sum imala NE6TASTIETO da mi se slu4i tfa,no ako mi se slu4i(osven ako gajeto mi ne e nai nai nai gotinoto mom4e)vednaga go zarqzvam!no spored men ti moje6 da si za6titi6 gajeto i bez ad se stiga do boi :!:

SpOrTs_GiRl
07-05-2007, 07:39
Шамар?! ШАМАР?!
Тя трябва да не те погледне повече... Как ще избягаш бе хахахаха.. уф ужас. Абсолютен бъзльо и боклук би избягал само.. Както и да е, няма да коментирам, щото си е за смях...

Съгласна съм.. Тва само момченцата на по 12/13 години го правят.. :-D

jizasCryst
07-05-2007, 07:43
abe hora poneje az moita taka ako kajem q za6titavam pred vsekigo dori i da me prebiqt nemoga da razbera moje li interesut ot strana na momi4eto kum mom4eto da iz4ezne ako vidi kak bqga6 ot drugite za da ne q za6titi6 i da ne se zaburka6 v nepriqtnosti zaradi neq

Vinagi trqbva da si gotov da q zashtitish, a ako iskash da se chustvash po siguren si vzemi boks ili dori sylzotvoren sprei ili neshto ot sorta, koeto moje da ti posluji ako se izpravish s/u poweche ot 1-2ma

Слънчево момиче
07-05-2007, 08:00
:mrgreen: Пък моя не си вярва,че може да ме защити от когото и да било-нищо,че е два метра,втълпил си е,че не е достатъчно силен. =; Е,аз не съм на това мнение,но той казва,че колкото и да (не) може да ме защити,ще го направи,доколкото му позволяват силите.
Момичето обикновено предпочита да се чувства закриляно.Когато й кажат "искам,ама не мога" на нея й иде да го зареже на секундата.Може да не ви се налага да изпадате в подобна ситуация,тоест да се налага да я защитавате,но ако трябва я излъжете,че ще го направите при нужда,за да се чувства тя сигурна във вас,а при първия възникнал проблем може да не бягате,а да поприказвате и поне да се опитате да напревите нещо,за да избегнете боя.I hope you got the point.

koalka
07-05-2007, 08:07
Не мисля, че може интереса да изчезне заради това.
Все пак едно момиче има нуждата да се чувства защитена(повечето) и да знаят, че имат на кого да разчитат.

07-05-2007, 11:54

ооо може може... имаше един който въобще гледаше да се "пази" и дори не ме изпращаше вечер, а уж ме обичал..разкарах го, естествено. пъзльовците не са ми по вкуса.

sasha_90
07-05-2007, 12:01
Как така първо я защитаваш,а после бягаш от тези от които я пазиш?!

Nadelina
07-05-2007, 12:04
Ako imam nqkakav problem (a az chesto imam) i gadjeto mi izbqga .. toi ot toq moment natatak se prevryshta v moe bifshe gadje.. Ujas! Kak si e da izbqga.. Oleee... :lol: :lol: :lol: Edno momiche trqbva da znae che toi e zad neq kakvoto i da stane!

Th3MaN
07-05-2007, 12:30
Аз и без туи съм скандална личнос и се бия за кво ли не пък за мойто момиче сичко ще направя. Може да ме строшат от бой ма никога няма да избягам. То да не е само за момиче за квото ще да е. Ако се е стигнало до бой и избягаш значи си много голям келеш.

07-05-2007, 12:43
toz puk , awe hva6tam q i hukvame da bqgame nali sum treisur

Albinos.com
07-05-2007, 13:26
Та "тя" ще е моето съкровище, как бих могъл да не я защитя ?!? Дори и да ме е зарязала, ако видя, че някой и посяга пак бих я закрилял. Въпреки, че нямам скромните 60 кг. ](*,) бих дал всичко от себе си

07-05-2007, 22:22
Аз и без туи съм скандална личнос и се бия за кво ли не пък за мойто момиче сичко ще направя. Може да ме строшат от бой ма никога няма да избягам. То да не е само за момиче за квото ще да е. Ако се е стигнало до бой и избягаш значи си много голям келеш.
a kat ima6 problem s 10 mangala ma ne ot oneq kele6i zajulenite a ti kazvam mangali po 90/100 kila i sa sreshtu tebe kak nema begash ... kinem rekordi togava :D e ako sym s mackata a i az kyvto sym otvoren moje i da vlezna v bolnicata ama .. :D

fNatiC
07-05-2007, 23:59
Не мисля, че може интереса да изчезне заради това.
Все пак едно момиче има нуждата да се чувства защитена(повечето) и да знаят, че имат на кого да разчитат.
Ъм.. скъпа модераторке.. Противоречиш си (или си объркала нещичко в поста без да искаш)..
Не мислиш, че може да изчезне, ама искали да имат на кого да разчитат... Ъ?

BAYO
07-06-2007, 02:35
Оня ден метках столове в една диско на един селяк ... да ме беха оставили поне ... ш' я бара под полата, мали мали .. малииии!!! :smt096

07-06-2007, 07:29
sas sigurnost nqma da i stane priqtno neznam zavisi ot momi4eto,no moje bi,ako te obi4a 6te si ostane pri teb

Fr0sTyYy
07-06-2007, 07:44
да .. вярно е тва .. ама .. няма ли да станеш за смях като те пребият ? ... поне мен за ся не са ме били щот не е ставало много често така .. но иначе... хич не го гледам тоз койт е направил нещо на момичето с което ходя.. направо бой ..

07-06-2007, 07:54
Ако трябва ще я защитя, не мърдам на никъде без бокса, не съм някъв масивен билдър (ходя от скоро все пак да си се похваля аз), но тва не значи че при нужда няма да скоча на секи тъп селяк... ама сега да не разбирате под 'нужда' некой да я погледне..

`Death`Whore``
07-06-2007, 08:40
Да я защитиш веднъж е окей, но тя не е бебе и може да се оправя сама. Аз лично не обичам да ме третират като лигла.