View Full Version : Как ви мина пъврият път?
Sempromen
07-06-2007, 10:06
Здравейте форумници. Желая да разбера как ви е бил вашият пръв път... Как е минал... Не съм го правил и съм любопитен как ви е минало и как е станало.... Разбирали ли сте се с момичето/момчето да го правите или просто се е случило?
Много бих искал да ми разкажете как го направихте... Не ме интересува дали ви е харесало или ви е боляло а как сте го направили...
Също така се извинявам ако не е било редно да правя темата но наистина се интересувам за вашият пръв път...
Благодаря и уважение !
ThePainIsReaL
07-06-2007, 10:13
Бяхме заедно на море. Обичахме се много. Връзката ни беше над година и нещо и бяхме на такъв етап, че и двамата го желаехме. Не сме се разбирали да го правим. То просто се случи. Не сме си уговаряли дни или т.н.
Беше нормално да се случи, спяхме 10 дни в едно легло, физическото желание растеше и се получи като естествено продължение на любовта ни.
Вече 2 години и 3 месеца се обичаме.
И двамата си бяхме първи, но всичко беше наред. :smt008
mimozkata
07-06-2007, 10:14
Mislq 4e tazi tema e iztarkana
krem4et0
07-06-2007, 10:22
Точно за ситуация не се е писало.
С него ходихме дълго време около 9 месеца и той замина в казармата. Преди това се опитахме у тях-не стана 1 път. Втория път дойде майка му. По време на 1 от отпуските му пак решихме за 3-ти път, но мен ме боля ужасно и с гушкане приключихме. чак, когато си дойде полагаемата отпуска го направихме. бяхме се уговорили предварително-да си вземем филми и да гледаме. Ако стане-стане. Взехме 2 филма, той ми сготви спагети, аз взех вино, купихме си шоколад течен и се завихме под одеалото да си гледаме филма. Уж двамата щяхме да сме на саме, ама баба му се върна в последния момент......... както и да е. Изгледахме първия филм, като непрекъснато се бутахме, целувахме, поразсъбякохме и т.н. на втория филм си скочихме, но до същински секс се стигна след като той свърши. Беше към 12 и 30 след полунощ и по телевизията даваха тенис. не ми пука-най-накрая с него правихме секс.На двамата ни беше за първи път и на мен ми хареса. Любовни филми, спагети, хубаво вино и любим човек-какво повече да искам?
аз правих секс 40 минути и не свърших....бях притеснен и ми беше тъпо :D
Първият път, когато опитахме, тъкмо се бях върнала от Милано. Не се получи - мен ме болеше, на него му беше притеснено... После на Нова Година пак опитахме - мен пак ме болеше. Накрая 2-3 дена по късно бяхме у тях, взехме си храна, хапнахме...после започнахме да се гушкаме, да се целуваме...и се получи. Половин час по-късно повторихме. :-D
mi as sam na 15 i parviqt mi put be6e predi okolo mesec.naravih go s 4oveka koito obi4am adksi mnogo.imam mu palno doverie i o6te ne me e predal.zaedno sme ve4e 5 meseca.ein den be6e v ka6ti i dvamata imahme golqmo jelanie no nqmahme guma :P sled nqkolko dena be6e otnovo u nas i ima6e.mnogo pati sme razgovarqli s nego na taq tema-toi ne e destven i mi e govoril za negoviqt parvi put za sexa kato cqlo razbira me i si govorq s nego sqka6 s nai dobrata mi priqtelka:) i si doide momenta i go napraviihme be6e mnogo vnimatelen i dosta pritesnen. toi predi mi be6e kazal 4e nqma da me pri6porva da govori 4e iska prosto kogato se po4uvstvam gotova da napravq pavata kra4ka.gledahme film i legnah varhu nego i mu kazah milo iskam toi me pogledna i vika neka ispu6im po edna cigara :) mnogo se pritesnqva6e do sega ne be6e s destveno momi4e i nz kak da se darji no be6e adksi vnimatelen.parviqt mi put mi haresa adski mnogo-ime6e leka bolka no vsqka bolka dostavq leko udovolstvie.be6e napravo neveroqtno i kolkoto i da e stranno svar6ih o6te pri parviqt mi put,nqma da zabravq tozi den sled tova otidohme i cql den se razskarvahme po moreto s lodka :) mnogo mi haresa i ne sajelqva za ni6to
happy man
07-06-2007, 11:53
Нещата стояха така:
Аз и приятелката ми ходехме в продължение на 8 месеца,преди това си бяхме говорили за 1-вия път,защото както на нея така и на мен ни беше фърст тайм.Аз си носех един кондом в портфейла,но не вярвах, че скоро ще му дойде времето да го използвам.Но една мразовите вечер(края на есента-началото на зимата),разбрахме че родителите й са на гости и отидохме в тях там нещо да вземем нз какво беше и....нещата станаха.Това,което ме изуми,че нямаше нищо такова каквото бях чел,слушал и т.н.,всичко мина като по вода-без никакво излишно напрежение и скунфузни ситуации.Просто се отдадохме един на друг.Мисля,че не можеше да стане по добре.Много я обичам и до ден днеш продължавам да бъда с нея. :smt008
П.С. Аз съм най-щастливия човек на Земята :smt007
Кой е друг като мен точно на нова година :lol:
Бяхме на вилата с приятели ама то се пак къща има каде да се усамоти човек.Имахме си камина, голямо легло, свещи, музичка а бе всичко за което може да се сетиш. Уш тя ме дръпна извън партито да ми каже нещо.Но в момента в който влязохме в стаята маи и на двамата ни прищрака нещо и се получи много приятно.Точно тази нощ и първата ми целувка никога няма да забравя.И двете неща са били с една и още съм си с нея вече 3 години.
raliichkaa
04-17-2010, 21:50
искахме си го и двамата,просто е имало малко страх разбира се,но се престраших накрая и стана .. беше невероятно,прекрасна вечер :)
FEN_NA_MOTORI
04-17-2010, 21:54
Като товарен влак малка гара :D
искахме си го и двамата,просто е имало малко страх разбира се,но се престраших накрая и стана .. беше невероятно,прекрасна вечер :) :-)
hamilcar
04-18-2010, 05:21
Има и по нови теми.