Влез

View Full Version : приятелят ми ме заплаши

уплашената
07-06-2007, 10:45
Здравейте!Аз сам на 19г. а приятеля ми е на 20.С него сме заедно от 2години и близо 4 месеца,а го познавам от 15 годишна.Той винаги е бил много мил с мен и многократно ми е показвал колко много ме обича дори за рожденния ми ден ми направи неучаквана изненада като ме заведе на седем дневна екскурзия в Париж(мястото на което най-много съм искала да отида и той го знае много добре)Винаги ми е било много хубаво с него,усмивката ми не е изчезвала от лицето ми.Правим секс почти всеки ден дори се е случвало,не веднъж и по повече от един път.Но Вие моми4ета знаете много добре,че не винаги сме в настроение за секс и аз понякога му отказжам като му казжам че не ми е добре или че ме боли главата.Не го правим и годато ми дойде(само не казваите,че това не пречи знам го много добре,аз така съм си преценила)Само да не си помислите че му отказвам често,напротив случва се рядко(водим полив живот от година и нещо и това е ставало около 6-7 пъти),но все пак се слъчва и последния път като му отказах той ме събори на леглото,легана върху мен ,стисна ме силно и ми каза,че следващия път номера нямало да мине,да съм внимавала иначе съм щяла да си испатя много лошо,пусна ме и си замина.От тогава не сам го виждала.Досега никога не се е държал грубо с мен,дори не мога да повярвам,че онзи човек беше той.Боли ме много и много го обичам,но ме е страх отново да не прояви агресия и да не стане още по лошо.Много Ви моля дайте ми съвет какво да правя,защото не мисля,че сама ще мога!

Много благодаря на отзовалите се!

mimozkata
07-06-2007, 10:51
Tova koeto ti se e sluchilo ne e mn priqtno,no mislq 4e moje bi toi e imal kofti den ili neshto takova.Mislq 4e e nai dobre da si pogovorite i da mu obqsnish 4e ponqkoga ne se chuvstvash dobre za da pravish seks.Toi ako te obicha shte te razbere.

Sunny_stz
07-06-2007, 10:58
Tova koeto ti se e sluchilo ne e mn priqtno,no mislq 4e moje bi toi e imal kofti den ili neshto takova.Mislq 4e e nai dobre da si pogovorite i da mu obqsnish 4e ponqkoga ne se chuvstvash dobre za da pravish seks.Toi ako te obicha shte te razbere.

Дам ,може би се е ядосал,мъжа като е гладен и като му се прави секс.....много зле!Но обясни му че ти не си секс играчка и че си имаш чувства и не всеки ден ти е до това ,а ако той продължава да бъде агресивен просто го зарежи ,явно с годините ти е свикнал .....,ако те обича ще ти се извини и това няма повече да се повтори ,надявам се ! :P

HopeLesss
07-06-2007, 11:06
Това е недопустимо! Той няма абсолютно никакво право да те заплашва, а камо ли да те наранява!!! Може наистина да е имал кофти ден, но това не е оправдание за постъпката му. Мисля, че трябва да поговорите сериозно!

krem4et0
07-06-2007, 11:12
Моя приятел в Париж не ме е водил. Само в Плевен и велико Търново и всеки си плащаше разноските сам. Но никога не ми е посягал, заплашвал и насилвал. Аз любов като твоята не искам. Искам да съм ценена и уважавана, да се разпореждам с тялото, да правя каквото аз намеря за добре. 1 стискане, 1 шамар, 1 посягане дори-изобщо няма да го погледна повече. независимо по какъв повод. Аз 1 път съм го удряла, ама той си заслужаваше :P

thefreak
07-06-2007, 11:23
Здравейте!Аз сам на 19г. а приятеля ми е на 20.С него сме заедно от 2години и близо 4 месеца,а го познавам от 15 годишна.Той винаги е бил много мил с мен и многократно ми е показвал колко много ме обича дори за рожденния ми ден ми направи неучаквана изненада като ме заведе на седем дневна екскурзия в Париж(мястото на което най-много съм искала да отида и той го знае много добре)Винаги ми е било много хубаво с него,усмивката ми не е изчезвала от лицето.....
Тъйкато всички отговори до сега са писани от хора, които приемат на доверие, че твоя приятел е поредния стереотип, мил, добър, грижовен и така нататък.. аз ще изкажа мнение от различна гледна точка.
Всеки човек си има тъмна страна, която си избира да покаже или не. Мисля, че е нямало какво да я провокира до сега. Явно отказите ти са доста по чести в неговите очи отколкото смяташ. С други думи бих внимавал доста на твое място.
П.П. А да и тоя номер с "боли ме глава" минава първите 2-3 пъти, а после ни е пределно ясно, че просто не ви се прави секс, ама не сте се сетили за по добра причина от тази.

thefreak
07-06-2007, 11:26
Моя приятел в Париж не ме е водил. Само в Плевен и велико Търново и всеки си плащаше разноските сам. Но никога не ми е посягал, заплашвал и насилвал. Аз любов като твоята не искам. Искам да съм ценена и уважавана, да се разпореждам с тялото, да правя каквото аз намеря за добре. 1 стискане, 1 шамар, 1 посягане дори-изобщо няма да го погледна повече. независимо по какъв повод. Аз 1 път съм го удряла, ама той си заслужаваше :P
Не смяташ ли, че хората им е писнало да слушат за твоя перфектен приятел вече? Аз съм тук от скоро и ми писна. Мнението ти няма нищо общо с проблема на момичето, пак използваш възможноста да кажеш как твоя е по-добър от другите.

sexy_sladuranka___
07-06-2007, 11:32
mislq 4e trqbva da pogovorish dosta seriozno s nego za slu4iloto se vse pak dori da ti e priqtel toi NQMA nikakvo pravo da te nasilva da pravite seks . Tova dori se smqta za iznasilvane i moje da b1de podveden pod s1debna otogovornost .

Слънчево момиче
07-06-2007, 11:33
Какъв нещастник!Нз за теб,но ако някой ми постави така въпроса..ще има той да пати, не аз!Сорка,мила,обаче преминавай в настъпление! Ако още веднъж се държи така,го зарязваш на мига-заплаши го с това!Ако се разделите заради единия секс,значи не си е заслужавало въпреки че ти го обичаш много! За такъв мизерник не си струва да си травиш живота,не искаш да се стига до агресия от негова страна,нали? Помисли си добре каква е представата ти за този човек,и внимавай да не си го взела за по-добър от колкото е!Пази се !

ka6on
07-06-2007, 11:35

Дам ,може би се е ядосал,мъжа като е гладен и като му се прави секс.....много зле!Но обясни му че ти не си секс играчка и че си имаш чувства и не всеки ден ти е до това ,а ако той продължава да бъде агресивен просто го зарежи ,явно с годините ти е свикнал .....,ако те обича ще ти се извини и това няма повече да се повтори ,надявам се ! :P
Прав си

find_m3
07-06-2007, 11:41
Това с кофти деня и другите глупости го разправяйте на някой друг.Моя съвет е бягай колкото можеш.Това че го обичаш не е причина да го оправдяваш.Щом е посегнал ще го направи пак и може да стане много зле.Докато се усетиш след 10 гидини ще бачкаш като луда по цял ден а той ще е на твоя гръб като се прибираш ще те бие (недай си боже да имате деца :smt011 )Поведението се превръща в навик.В един момент много ще съжаляваш.Никога няма да направя тая грешка да простя на някой който ми е посегнал....и това че дори не се е извинил след това говори още по-зле #-o .Недей да му прощаваш толкова лесно.Ако нямаш сила да го оставиш му дай да разбере че не може да се отнася така с тебе.Зарежи го и не говори с него поне 1 месец.Ако те обича и държи на теб ще те търси и ще реве по телфона денонощно.Само така ще разбере че не си парцал и че не е толкова важен че да си прави каквото си иска :!: Дано ме послушаш само това ще ти кажа :smt012
УСПЕХ :?

mi66kkattaa
07-06-2007, 11:56
мила , според мен наи-добрият вариант е да седнете и ад си поговорите не четири очи...и двамата сте доста големи и зрели хора обясни му че не винаги е възможно да правите секс....че понякога не се чувстваш добре...ако наистина те обича ще те разбере...кажи му и че си се оплашила от проявената към теб агресия...УСПЕХ!

alkobalko
07-06-2007, 12:04
Няма нещо, което да може да оправдае поведението му. Колкото и да е бил напрегнат или ядосан през деня, колкото и да е бил възбуден, нищо не му дава право да се държи така с теб.
Поговори с него много сериозно и се изяснете. Ако този път му простиш, но се повтори отново, бягай далеч от такъв човек.

Homunuculus
07-06-2007, 13:03
Няма нещо, което да може да оправдае поведението му. Колкото и да е бил напрегнат или ядосан през деня, колкото и да е бил възбуден, нищо не му дава право да се държи така с теб.
Поговори с него много сериозно и се изяснете. Ако този път му простиш, но се повтори отново, бягай далеч от такъв човек.

Права си , но след един много тежък и напрегнат ден понякога се получават такива неща, ако е само веднъж и не забелязваш след от агресия повече в него знай че всичко е наред! Аз обикновенно като такъв ден гледам да си го изкарам някъде преди да отида при прятелката ми! Ат тя ми действа като най-силното успокоително на земята! Просто ми трябват 5 секудни в прегръдката и съм нов човек :smt007 :smt006 ,обаче отида ли веднага при нея има голяма вероятност да си го изкарам на не когото трябва и понеже направих тази грешка веднъж просто отивам някъде да облъскам някоя боксова круша или сядам на компа да си излея агресията в някоя игра:) Надявам се да не се повтори това и да си се обичате както до сега:)

shadow4e
07-06-2007, 13:12
Ще му кажа, че му давам трети и последен шанс.

При мен трети, защото първия беше след една лъжа...то дори не беше лъжа, де.

Поговори с него, не оставяй това така да остане и ако той не съжалява за това което е направил аз лично бих го оставила! Ако така напарви и после те търси пак и вече наистина съжалява за постъпката си, дай му шанс.

07-06-2007, 13:42
Първо:
Не може нито един от нас да е 100% сигурен, че това което ни казва "потърпевшата" е самата и цялата истина. Не че подкрепям постъпката на пича.. смятам я за неправилна. Но не знаем ква е мацката нито къф е пича ... когато някой постне тема тук по проблем засягащ най-вече характер на човек, който не познаваме, нормално е да не получиш нищо повече от едно просто феминистко мнение по въпроса. Момичета не искам да ви обиждам ма няма как... хората трябва да преценяват нещата преди да говорят(в което знам че сте много силни(в говоренето имам предвид да поясна преди да се излъжете че можете да мислите... абсурд))
Второ:
Не визирайте за една връзка по вашата..хората за това са различни ... така де различни генетична информация за синтез на белтъци имаме.

Made_of_Pain
07-06-2007, 15:31
Моя приятел в Париж не ме е водил. Само в Плевен и велико Търново и всеки си плащаше разноските сам. Но никога не ми е посягал, заплашвал и насилвал. Аз любов като твоята не искам. Искам да съм ценена и уважавана, да се разпореждам с тялото, да правя каквото аз намеря за добре. 1 стискане, 1 шамар, 1 посягане дори-изобщо няма да го погледна повече. независимо по какъв повод. ....

Страхотно казано!
Колкото и да му е бил лош деня.. по никакъв начин да не си помисля да ми посяга и да ми говори по този начин.

П.П. НеОчакван

krem4et0
07-06-2007, 15:36
Не смяташ ли, че хората им е писнало да слушат за твоя перфектен приятел вече? Аз съм тук от скоро и ми писна. Мнението ти няма нищо общо с проблема на момичето, пак използваш възможноста да кажеш как твоя е по-добър от другите.
Не чети бе! Не е перфектен, но знам, че не би ме ударил. Аз си казвам-не ме води по почивки, не правим секс всеки ден, прекалено инатлев е...........но не ме бие по никакъв повод. И пак казвам-не чети като те дразни. И аз се дразня от редица потребители, ама просто не им чета мненията! по-скоро правя го, защото съм модератор, но от чисто техническа гледна точка.

Sunny_stz
07-06-2007, 15:47

Прав си

дам....ПРАВА съм ;)

JoeBanana
07-06-2007, 16:13
тва ми напомня за един филм http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
"В името на едно дете"
и там мъжът беше добричък, ама тва беше само докато се ожениха и жената роди.
после бой, бой, бой, а накрая я захвърли увита в килим край пътя (тва по истински случай)

07-06-2007, 17:52
Немога да ти кажа за какво го е направил но мога да ти кажа че това което е направил е недопостимо.
При каквато и да е ситуация не би трябвало мъж да удря жена или съответо момче момиче.
Аз лично немога да си го представя това.Приятелката ми да ми откаже секс и аз да я бия затова о боже а бе това не е нормално.
Аз лично никога не бих посегнал на момиче пък камоли това което обичам.
Единственото което мога да ти кажа е поговори с него защото може да почне и да те бие което определено ще е недопостимо.
А дори и да го обичаш по добре го зарежи защото любовта огасва но такива хора не се променят.
Може много прибързано да го казвам но това е моето мнение

ThePainIsReaL
07-06-2007, 18:07
Ооо.. не. Ако съм на твое място.. бих говорила с него много сериозно, без страх. Бих му казала, че му давам последен шанс и разбира се ще искам да знам причината за това му поведение. Ако то се повтори .. край. Любов или не .. уважението и доверието като ги няма, угасва и любовта.

bebito0o
07-06-2007, 18:32
na seriozni temi ne moga da pi6a :wink:

кметицата:)
07-06-2007, 20:29
Ах, перфектния ти приятел!
Нямам търпение да паднеш на земята защото твоя шанаджия колкото и да е добър е нормален човек и ти просто затваряш очи пред грешките му...
Сега и един :?: - кога ще спреш да ни го навираш в лицето? :?: :?: :?:

07-06-2007, 21:22
Мъжете сме тъпанари бе......

krem4et0
07-07-2007, 10:39
Ах, перфектния ти приятел!
Нямам търпение да паднеш на земята защото твоя шанаджия колкото и да е добър е нормален човек и ти просто затваряш очи пред грешките му...
Сега и един :?: - кога ще спреш да ни го навираш в лицето? :?: :?: :?:
Никой не навирам. Не чети като те дразни. И аз си осъзнавам недостатъците му. Не съм заблудена влюбена девойка, а съм жена на 22 с вразка 3 години. Мислиш ли, че за това време не съм осъзнала и плюсове и минуси?

A_Loving_Girl
07-07-2007, 23:34
Моя съвет е да поговорите и да се изясните,ако се повтори по-добре бягай от него,защото не ми се вярва да престане!

<black soul>
07-08-2007, 10:12
не смятам че заради един "кофти ден" от мил и грижовен се е превърнал в толкова агресивен и чак я е съборил на земята заради един секс и после е офейкал набързо!!!!
първото което ми идва на главата е че може да взима наркотици или да препива. нзн защо но според мен това е един от вариантите за неговото поведение...
не си мисли че той е прекалено добър за да го прави. на всеки се случва, може да са му дали нещо собствените му приятели.
ако пък не е това, може просто човека да си обича секса и да му е втръснало да му отказваш. избягвай да му отказваш в дните на мунструация... все пак няма нищо лошо и тогава да се прави, макар че не е хигиенично.
и все пак внимавай...

<black soul>
07-08-2007, 10:16
тва ми напомня за един филм http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
"В името на едно дете"
и там мъжът беше добричък, ама тва беше само докато се ожениха и жената роди.
после бой, бой, бой, а накрая я захвърли увита в килим край пътя (тва по истински случай)

:-D :-D

може да го казваш на майтап ама наистина и с авторката може да се случи. хора всякакви, кой знае какво ще му щукне на главата... :roll: