Влез

View Full Version : puskate temi ebavka... :@

ni mu znaiti
07-06-2007, 13:32
sujalqvam, sig temata mi burzo 6te se iztrie ot moderatorite, no omruzna mi mamka mu deiba(sujalqvam za dumite) da vlizam v toq forum s nastroenie da pro4eta ne6to istinsko... i da 4eta nqkfi ebavki na toq deto nqma kfo da pravi po cql den, aide vzemete se v ruce malko i prestanete... prosto ne se li use6tate 4e tezi koito gi puskate ste sme6ni, est ima temi deto slu4kite moje da izglejdat realni, no vse pak ne sa, to si li4i! i molq vi se sprete s teq temi bremenna li sum, ami hilqda takiva temi ima, pro4etete malko, predi da pi6ete...omruzna mi i ot temi naebahme se bez prezarvativ, ima li opastnost? ami malumni li ste dqvol da go vzeme...tolkova li vi murzqt zatlustqlite zadnici ta da otidete do magazina da si vzemete kondom, tolkkova li vi murzqt zatlustqlite zadnici da pro4etete kakfi ujasni bolesti su6testvuvat, tolkova li vi murzqt zatlustqlite zadnici da pomislite za svoite roditeli i priqteli...skoro mozucite na vsi4ki ni 6te zakurneqt, ako znaete izob6to kfo ozna4ava tova, skoro 6te stanem prosto edni maimuni! VZEMETE SE V RUCE!

ЧИЧО СПАС
07-06-2007, 13:35
sujalqvam, sig temata mi burzo 6te se iztrie ot moderatorite, no omruzna mi mamka mu deiba(sujalqvam za dumite) da vlizam v toq forum s nastroenie da pro4eta ne6to istinsko... i da 4eta nqkfi ebavki na toq deto nqma kfo da pravi po cql den, aide vzemete se v ruce malko i prestanete... prosto ne se li use6tate 4e tezi koito gi puskate ste sme6ni, est ima temi deto slu4kite moje da izglejdat realni, no vse pak ne sa, to si li4i! i molq vi se sprete s teq temi bremenna li sum, ami hilqda takiva temi ima, pro4etete malko, predi da pi6ete...omruzna mi i ot temi naebahme se bez prezarvativ, ima li opastnost? ami malumni li ste dqvol da go vzeme...tolkova li vi murzqt zatlustqlite zadnici ta da otidete do magazina da si vzemete kondom, tolkkova li vi murzqt zatlustqlite zadnici da pro4etete kakfi ujasni bolesti su6testvuvat, tolkova li vi murzqt zatlustqlite zadnici da pomislite za svoite roditeli i priqteli...skoro mozucite na vsi4ki ni 6te zakurneqt, ako znaete izob6to kfo ozna4ava tova, skoro 6te stanem prosto edni maimuni! VZEMETE SE V RUCE!ДУХАЙ Е ПЕДЕРАСТ!

love_girls
07-06-2007, 13:37
sujalqvam, sig temata mi burzo 6te se iztrie ot moderatorite, no omruzna mi mamka mu deiba(sujalqvam za dumite) da vlizam v toq forum s nastroenie da pro4eta ne6to istinsko... i da 4eta nqkfi ebavki na toq deto nqma kfo da pravi po cql den, aide vzemete se v ruce malko i prestanete... prosto ne se li use6tate 4e tezi koito gi puskate ste sme6ni, est ima temi deto slu4kite moje da izglejdat realni, no vse pak ne sa, to si li4i! i molq vi se sprete s teq temi bremenna li sum, ami hilqda takiva temi ima, pro4etete malko, predi da pi6ete...omruzna mi i ot temi naebahme se bez prezarvativ, ima li opastnost? ami malumni li ste dqvol da go vzeme...tolkova li vi murzqt zatlustqlite zadnici ta da otidete do magazina da si vzemete kondom, tolkkova li vi murzqt zatlustqlite zadnici da pro4etete kakfi ujasni bolesti su6testvuvat, tolkova li vi murzqt zatlustqlite zadnici da pomislite za svoite roditeli i priqteli...skoro mozucite na vsi4ki ni 6te zakurneqt, ako znaete izob6to kfo ozna4ava tova, skoro 6te stanem prosto edni maimuni! VZEMETE SE V RUCE!ДУХАЙ Е гей!

Чичо Спас е ПЕРЕДАС :smt006

quench
07-06-2007, 13:37
човече, няма смисъл - ей такива теми съм сигурен, че има поне още 20

не се нерви, нов код на форума трябва...

alkobalko
07-06-2007, 14:30
Подобни теми много, но не помагат с нищо. Тази ще бъде заключена с цел да се предодвратят личните нападки.