View Full Version : Вчера видях една съученичка от стария клас и...
направо щях да се изхвърля в гащите!
Стана е много яка - яки стегнати цици, як задник, готино лице, руса коса!
Как да я накарам да ми лапне бастуна?!?
Дали да й платя с пари или да я накарам да го направи против волята и?
JoeBanana
07-06-2007, 19:15
може да е твоя само чрез чикия http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
за тебе друг начин нямаhttp://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
mimozkata
07-06-2007, 19:17
Nai dobre q popitai...no ne pravi nishto protiv volqta i
mdam dobre kazano bace \:D/
може да е твоя само чрез чикия
за тебе друг начин няма
ТЯ МОЖЕ И ДА НЕ МОЖЕ, ОБАЧЕ ТОВЯТА ДУПАРКА МИ ПРИНАДЛЕЖИ И СЕГА щЕ СЕ НАЛОЖИ ДА Я РАЗПОРЯ С ТЕЛСАТА! НАДУПИ СЕ, КУЧКО ДРИСЛИВА!
Моderated by Aleandra
т. 2 от Правилника!
JoeBanana
07-06-2007, 19:22
за тебе друг начин нямаТЯ МОЖЕ И ДА НЕ МОЖЕ, ОБАЧЕ ТОВЯТА ДУПАРКА МИ ПРИНАДЛЕЖИ И СЕГА щЕ СЕ НАЛОЖИ ДА Я РАЗПОРЯ С ТЕЛСАТА! НАДУПИ СЕ, КУЧКО ДРИСЛИВА!
ял съм боб и варени яйчица, порчо http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
направо си скачаш в/у здравната книжка с тия молби http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
ЧИЧО СПАС
07-06-2007, 19:25
за тебе друг начин нямаТЯ МОЖЕ И ДА НЕ МОЖЕ, ОБАЧЕ ТОВЯТА ДУПАРКА МИ ПРИНАДЛЕЖИ И СЕГА щЕ СЕ НАЛОЖИ ДА Я РАЗПОРЯ С ТЕЛСАТА! НАДУПИ СЕ, КУЧКО ДРИСЛИВА!
ял съм боб и варени яйчица, порчо
направо си скачаш в/у здравната книжка с тия молби
ХИЧ НЕ ЕБАВАМ КВО СИ ЯЛ, ГЪЗА ТИ щЕ БЪДЕ РАЗЦЕПЕН И АНАЛНАТА ТИ ХЪЛКА щЕ ЗЕЙНЕ КАТО КАНЬОН!
Moderated by Aleandra
т. 2 от Правилника!
bebito0o
07-06-2007, 19:26
axaxax napravo se gur4a ot smqh ot kade gi vadi6 teq epiteti aaaa :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :mrgreen:
JoeBanana
07-06-2007, 19:28
направо си скачаш в/у здравната книжка с тия молби ХИЧ НЕ ЕБАВАМ КВО СИ ЯЛ, ГЪЗА ТИ щЕ БЪДЕ РАЗЦЕПЕН И АНАЛНАТА ТИ ХЪЛКА щЕ ЗЕЙНЕ КАТО КАНЬОН!
ти май си имал трудно детство, а http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
bebito0o
07-06-2007, 19:29
i dvamata ste qko HAHAVI ma me kefite na max are produljavaite :D:D:D :smt005 :smt005 :smt005
CraZy_K1LlErR
07-06-2007, 19:35
i dvamata ste qko HAHAVI ma me kefite na max are produljavaite :D:D:D :smt005 :smt005 :smt005
Ela i na tebe da ti scepim halkata a ne da vikash davaite prodyljavaite :smt116
ЧИЧО СПАС
07-06-2007, 19:43
направо си скачаш в/у здравната книжка с тия молби ХИЧ НЕ ЕБАВАМ КВО СИ ЯЛ, ГЪЗА ТИ щЕ БЪДЕ РАЗЦЕПЕН И АНАЛНАТА ТИ ХЪЛКА щЕ ЗЕЙНЕ КАТО КАНЬОН!
ти май си имал трудно детство, а
НЕ, ИЗРАСТНАХ щАСТЛИВО, НО ЗА ТЕБ НЕ ГАРАНИРАМ!
МАЙКА ТИ СЪС СИГУРНОСТ Е МНОГО НЕщАСТНА - ПРЕДИ МЕСЕЦ КАТО Я КЪРТИХ В КЕНЕФА СЪМ ЙСКЪСАЛ НЯКАКВА ЦИПА И ОТТОГАВА МЕНЗИСЪТ Й ТЕЧЕ ПРЕЗ ГЪЗА!
БАщА ТИ ПЪК МУ ИЗКОРМИХ АНАЛА С ЕДНА щАНГА И ОТТОГАВА СЕ НАЛАГА ДА СИ ПРАВИ ЕЖЕДНЕВНИ ПРОМИВКИ НА ЧЕРВАТА!
АМИ ТИ КВО СЕ ПРАВИШ НА СВЕТЕЦ?!? ОНЯ ДЕН КАТО ТИ ИЗКАРАХ ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО ДОКАТО СИ НАВИРАХ ТОЯГАТА В ТЕБ ОЧИТЕ ТИ СТАНАХА ЕЙ ТАКИВА, ВСЕ ЕДНО НЕЕБАНА КУРВА ВИДЯ ЧЕРЕН НЕГЪРСКИ ЧЕП, КОЙТО Е ИДЕАЛЕН РАЗМЕР ЗА НЕЙНАТА ЧЕРВИВА УСТА!
Moderated by Aleandra
т. 2 от Правилника!
shadow4e
07-06-2007, 20:06
Seizure, липсваха ми цветните ти постове :)
ти май си имал трудно детство, а
НЕ, ИЗРАСТНАХ щАСТЛИВО, НО ЗА ТЕБ НЕ ГАРАНИРАМ!
МАЙКА ТИ СЪС СИГУРНОСТ Е МНОГО НЕщАСТНА - ПРЕДИ МЕСЕЦ КАТО Я КЪРТИХ В КЕНЕФА СЪМ ЙСКЪСАЛ НЯКАКВА ЦИПА И ОТТОГАВА МЕНЗИСЪТ Й ТЕЧЕ ПРЕЗ ГЪЗА!
БАщА ТИ ПЪК МУ ИЗКОРМИХ АНАЛА С ЕДНА щАНГА И ОТТОГАВА СЕ НАЛАГА ДА СИ ПРАВИ ЕЖЕДНЕВНИ ПРОМИВКИ НА ЧЕРВАТА!
АМИ ТИ КВО СЕ ПРАВИШ НА СВЕТЕЦ?!? ОНЯ ДЕН КАТО ТИ ИЗКАРАХ ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО ДОКАТО СИ НАВИРАХ ТОЯГАТА В ТЕБ ОЧИТЕ ТИ СТАНАХА ЕЙ ТАКИВА, ВСЕ ЕДНО НЕЕБАНА КУРВА ВИДЯ ЧЕРЕН НЕГЪРСКИ ЧЕП, КОЙТО Е ИДЕАЛЕН РАЗМЕР ЗА НЕЙНАТА ЧЕРВИВА УСТА! И твойта не е лесна :smt015
DreamDiddy
07-06-2007, 23:21
awe toq 4i4o Spas maina mnoo me nervi 4esno :smt011 :smt011 :smt011 na kuf sa prai s teq negovi "gyzarski" izkazvaniq!!pfffff :smt011 :smt011 :smt011 a kolkoto do oniq....6to ne si teglij noja we pi4???????//
ЧИЧО СПАС
07-07-2007, 06:32
p3rSoNaL s7yLe[!]]awe toq 4i4o Spas maina mnoo me nervi 4esno :smt011 :smt011 :smt011 na kuf sa prai s teq negovi "gyzarski" izkazvaniq!!pfffff :smt011 :smt011 :smt011 a kolkoto do oniq....6to ne si teglij noja we pi4???????//
КОГАТО АЗ ГОВОРЯ ШЕ МЪЛЧИШ МА, ПУТКО ДРИСЛИВА!
Моderated by Aleandra
т. 2 от Правилника!
alkobalko
07-07-2007, 06:43
Темата ще бъде заключена по т. 2 и 11 от Правилника, тъй като разговора се измести и се превърна в лични обиди и нападки.