Влез

View Full Version : Жалкия живот на едно дете...

ходещ проблем
07-07-2007, 19:48
Имам регистрация в тоя форум но ме е срам и няма пиша от нея.За 2-3 път влизам в тая графа защото сега си имам причина.Баща ми е едно долно копеле дето бие майка ми от както са се оженили.Бил я е и като е била бременна а той казва че аз съм виновна или пък тя ме е възпитала лошо.Е мога да ви кажа че не е така на 16 години съм -не пия ,не пуша,по купони не ходя богами почти не излизам.Той пие,комар играе,пилее ни парите,краде от МЕН и от майка ми и най-лошото е че ни бие нещастното създание гадно.МОМИЧЕ съм и не мога да му надвия бе мамицата му.Са пиша и треперя щото се напи още снощи и от сутринта само се бием.Счупи ми телефона от главата.Имам синини и на двете очи и по краката.На майка ми й разби носа и само с това се размина поради простата причина че легнах върху нея :smt010 отвръщам му с ударите и двете скачаме като ни нападне ама какво може да направи жена 1,55 висока и 16 годишно момиче.Мъж е се пак дори и да не е кой знае колко силен и пиян не мога да му надвия а го удрам с юмруци в лицето.Преди половин час ме хвана за косата и почна да ме рита в лицето ](*,) .Кажете ми това нормално ли е.Цял ден слушам как той ми бил единствената защита от външния сват защото ми бил "баща" и как след време ще се сблъскам с живота и съм щяла да разбера че не съм права....околко милион пъти повтори "САМО ЕДНО ЩЕ ТИ КАЖА" с пияната кратуна и после не може да се сети пък и няма мозък да продължи.Не сме зависими от него -напротив всичко от което се срамувам е свързано с него ](*,) .ИСКАМ ДА УМРЕЕЕЕ БЕЕЕЕ и най-накрая да ни остави на мира а не да ходим с белези от черпаци по краката.С нож ни заплашва и удря с всичка сила а това за него е начин да ми покаже че той е "ГОСПОДАРЯ" и сам се нарича така.Ходи назад напред и повтаря че той решава защото ние не сме хора ние сме жени разбираш ли?Искам да се разведат и майка ми иска,но той казва че ще ни избие ако поиска развод.Щял да занесе главата на майка ми на баща й и разни е такива глупости породени от болния му мозък....!Кажете ми в такъвслучай какво да направя?Ако се обадя в полицията ще ни избие и не се шегувам.Ако поиска развод също.Какво остава????Кажете ми и ще го направя.Отличничка съм и съм добър човек как го залужих?Цял ден стискам една отверка и искам подяволите искам да му я забия във врата проклет ама заслужава ли си да си съсипвам живота?В момента съм цялата в сълзи и ме боли глава от ритниците а той си легна спокоен ](*,) Не знам вече какво искам той да умре или аз?! ](*,) Не ме е страх за себе си страх ме е само за майка ми а тя го отнася под претекст че е виновна за всичко.Не мога повече бе не мога готова съм да го отровя БЕ.Осъзнавате ли до каква степен съм се озлобила и за какво всъщност става въпрос.С какви очи аз мога да гледам приятелките си.Слава богу че още никой не знае ,но както съм синя по лицето сега скоро ще трябва да мисля от какво ми е това ](*,) .Знам че не трябва да ме е срам ама е ФАКТ.Боже господи как може да има такива хора бе :smt010 съсипа ми живота лайното кучешко и най-жалкото е че ще се окаже прав и че нищо няма да стане от мене :cry: а не съм тъпа и мога да постигна нещо но как да се съсредоточа с толкова проблеми на главата?Заслужавам ли го дори и да съм боклук?Няма връщане назад и не мога да се обаждам на никакви телефони защото ще има жертви....Единствения начин да измъкна мен и майка ми е да го убия гадняра.Звучи ужасно но не мога да живея така.Това дори не е живот....НИКОГА няма да направя тая грешка да остана с мъж който ми е посегнал.Поне за това съм му благодарна ,че ме научи какво да не търся и в какво да не се превръщам.

Господи има ли някой здравеняк в тоя форум на който да платя за да му строши краката???? Това не е шега ако има някой да ми пише ЛС. :smt010 :smt010 :smt010 :smt086 :smt089

Слънчево момиче
07-07-2007, 19:54
Отрова за мишки...не съм такъв човек,но не разбирам защо има такива хора на Земята.
Съжалявам,мила,ти определено не го заслужаваш..може би е глупаво от моя страна,но пробвали ли сте да се свържете с полиция,да се позовете на закона за закрила на детето,да се обадите но някой горещ телефон? О,моля се всичко да се оправи за теб!Кураж!

ходещ проблем
07-07-2007, 20:00
Обаждали са се да като съм била малка баба ми е звъняла щото тогава живеехме при баба ми и дядо ми (по "бащина линия") и какво говорили са с него и са го оставили.Нещо променило ли се е?Не мисля...Казах вече тия телефони са по-безполезни от тоалетна хартия.Няма оправия.Най-сериозно търся някой да го набие ей така без да знае защо изобщо,2 дена ще се правя на учудена даже.Пък ако не подейства отровата за мишки може да влезе в употреба ама толко ли не може сам да се натрови с тоя алкохол бе?Ама то бира пие не нещо друго и се пак 4 литра (за едино напиване) хич не са малко да не говорим че днеска се е напивал 3 пъти ](*,)

mirelchety
07-07-2007, 20:02
Е, аз не мога да му строша краката, но ви съветвам да си извадите медицинско или да се обадите в полицията. Не може да си съсипвате живота заради някой.

jim_beam
07-07-2007, 20:06
macko ne pravi gluposti i ne si sasipvai jivota.....

posavetvaite se s advokat i si izdeistvaite ograni4itelna zapoved i sled tova maikati moje da se razvede s nego...ili ako si izkarate medicinsko moje da go vkarate v zatvora a maikati pka da se razvede s nego i da se premestite i toi nqma da vi nameri sled kato poleji malko v zatvora

ne se strahuvai da potarsi6 pomo6t

aide kasmet i dano si4ko se naredi

lookatme
07-07-2007, 20:08
здравей мило ,колото и тъп отговор да ти дам моля да ми простиш...измислих начин ,но тъй като не е за пред хората ,а трябва да ти го пратя на ЛС ,просто няма как да ти го кажа.ако събереш смелост ми пиши ти лично ,защото ние няма как.стискам палци,защото идеята ми може да не помогне толкова много ,но ще оправи до някъде нещата

ходещ проблем
07-07-2007, 20:12
От къде пари да се преместим дори не живеем в наш апартамент на баба ми е(по майчина линия) и единствената причина да ни го дадат е за да мига да уча (в друг град дори) те знаят че сме имали проблеми ама ако разберат че тия проблеми продължават и думичката "проблем" е доста слаба в случая ще изхвърчим от тука с 100км/ч.Какво ще правя после?Ще се върна пак на село?И най-накрая няма как да не ни намери.Покрай него не може да се скъта 1 лев.Колко според вас ще лежи и да си изкраме медицинско?Няма къде да се ходиии и какво да се прави.Смърт му е майката убедила съм се 16 гидини живея така ако ставаше по друг начин ехеее....

07-07-2007, 20:21
koito ima problem da mi pi6e na CKYPE : kireto54 i 6te vi pomogna

faster_pr
07-07-2007, 20:26
има много прости начини да убиеш един човек, даже нелепи
тъй като не смятам че е редно да ги казвам на публично място ще ти кажа да си разгледаш учебниците по биология или по химия

ходещ проблем
07-07-2007, 20:28
има много прости начини да убиеш един човек, даже нелепи
тъй като не смятам че е редно да ги казвам на публично място ще ти кажа да си разгледаш учебниците по биология или по химия

Да бе и кви са тия начини?Да го накрам да се задави?

KaTinCeTy
07-07-2007, 20:29
Tova, koeto si napisala e napravo UJAS! Gorkite ti i maika ti! Ne moje da ostavite ne6tata taka! Izgonete go ot vku6ti i smenete bravata. Ne trqbva da se strahuvate ot edin piqnica za da potursite pomo6t ot vlastite, opul4ete se sre6tu nego. I ne pravi gluposti ili opiti da go otrovi6, za6toto smurtta mu samo 6te ti teji na suvestta, a zaradi 4ovek kato nego ne si zaslujava.

07-07-2007, 20:32
Tova, koeto si napisala e napravo UJAS! Gorkite ti i maika ti! Ne moje da ostavite ne6tata taka! Izgonete go ot vku6ti i smenete bravata. Ne trqbva da se strahuvate ot edin piqnica za da potursite pomo6t ot vlastite, opul4ete se sre6tu nego. I ne pravi gluposti ili opiti da go otrovi6, za6toto smurtta mu samo 6te ti teji na suvestta, a zaradi 4ovek kato nego ne si zaslujava.

И аз това казах НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА!Но защо не мога да разбера като казвам че властите и смяната на бравата няма да помогнат никой не ме слуша? :-k Той ни заплашва че ще ни избие а вие ми давате телефон ](*,) не може бе хора.Това го казва един човек който рита детето си в лицето...я пак помислете дали са измислици? :smt010

faster_pr
07-07-2007, 20:47
можеш да му счупиш носа така че средната коста да му влезе в мозъка и ако не го убие на място, поне ще му нанесе трайни увреждания

можеш да му инжектираш химикали като цианид, които ще го убият за 1-2 минути
даже и спирт може да му инжектираш ебаси
не е далеч от ума

затова казах да си отвориш учебниците - там има много написани неща

KaTinCeTy
07-07-2007, 21:04
Sega mi hrumna edna malko naludni4eva ideq, no 6te ti q kaja. Osvidetelstaite go kato nevmenqem i go vkaraite v ludnica, a prez tova vreme neka maika ti se razvede s nego.

saskou
07-07-2007, 21:18
Наистина хипер много се дразня от такива случаи. Как може да има такива хора на тази планета и защо под дявлоите най-чистите души трябва да страдат. Кажи от кой град си. Ако мога ще дойда и ще видиш какво ще му направя. Пиши ми на ЛС от твоя профил. Гарантирам анонимност 1000%

rebel_kid
07-08-2007, 07:58
Пиши ми ЛС!

namina
07-08-2007, 08:12
приспивателно в хранат или водата....... :twisted:

ходещ проблем
07-08-2007, 08:32
Sega mi hrumna edna malko naludni4eva ideq, no 6te ti q kaja. Osvidetelstaite go kato nevmenqem i go vkaraite v ludnica, a prez tova vreme neka maika ti se razvede s nego.

Абе то лесно можем да докажем че е луд защото Е ама не трябва ли някой да го прегледа?Той никога няма да се съгласи.Знам го защото секи ден му крещя че му хлопа дъската ама после вместо да се замисли ми хвърля още по-як бой.И като го вкараме пак много важно се едно не може да избяга.Излезе ли тежко ни....

saskou
07-08-2007, 10:35
Нямаш ли някой твои приятел който да ти е на близо. Не може да нямаш... Нека да се съберат няколко човека и системно, всяка вечер да му чупят кифирицата. Ще помогне :smt067 :smt070 :smt071

ГОСТ123
07-08-2007, 11:11
Защо не ходиш в съд ?

*Be...kissable*
07-08-2007, 11:29
Страшна история...направо нямам думи.Такива хора не трябва да живеят.Но не сме ние хората,които трябва да даваме съвети как да се убие човек!От разказа ти излиза,че той все пак се прибира вкъщи.А като се наспи нали се събужда трезвен.Не сте ли опитвали да говорите с него на трезва глава?Предполагам,че сте.Опитайте докато той спи да си издействате някаква среща с човек,който се занимава със закона,да хванат.Охх,наистина тъжна история.Надявам се,късметът да ти се усмихне и да се отървете от това същество.
Тук намерих нещо:Адрес на Асоциация Анимус:
София 1408 ПК 97
Тел.: +359 2 987 3198; 981 0570
Тел./Факс: +359 2 981 6740
e-mail:animus@animusassociation.org

-Ако сте преживели домашно насилие
-Ако Вие или Ваш близък сте станали жертви на сексуално насилие.
-Ако Ваша близка е попаднала в трафик на жени или я заплашват, че ще бъде продадена в чужбина
-Ако искате да споделите
-Ако имате нужда от подкрепа
-Ако имате нужда от информация
-Ако искате да промените живота си
ПОТЪРСЕТЕ ПОМОЩ
Ако искате да уговорите среща със специалист, обадете се предварително всеки ден от 9.30 до 17.30 часа, без събота и неделя.
Телефоните са: 02/ 981 05 70, 02/ 987 31 98
Ако имате нужда от спешна помощ, използвайте:
Горещата телефонна линия за пострадали от насилие 02/ 981 76 86
денонощно
Дано поне на мейл адреса да пишеш!

07-08-2007, 11:46
Be...kissable

Дано да помогне това :(

че направо.................. :shock: нямам думи......

Reed
07-08-2007, 11:48
Ем...отидете в полицията и кажете за т'ва с развода...смисъл,че ако се разведат еди си к'во ще стане...защото ако наистина стане нещо с майка ти първо него ще обвинят...посъветвайте се с адвокат и например нали имаше някакви забрани да не се доближава до вас на повече от 50 метра...бла бла...не помня вече.

namina
07-08-2007, 13:01
Защо не ходиш в съд ?
и това мнение подкрепям =D>

moon_flower
07-08-2007, 13:03
Всички казват за полицията,отидете в полицията,кажете на полицията.Да,и аз бих искала на твое място и бих ти го предложила,но нали се сещате,че бг полицията е толкова задръстена,че дори и да го хванат,ще го пуснат,тои ще доиде и пак ще ги набие.Затова аз предлагам друг вариант.Прсото един ден докато го няма хващате багажа и отивате да живеете в друг град.С желание,всичко става.Сменяте картите на гсм-те и повече никои не може да ви разбере къде сте и защо сте.Наистина звучи странно,но ако искате с маика ти да се оттървете....мисля,че това ще свърши работа...от друга страна обаче,те остават женени,което ви спира да излизате извън ганицата без него и т.н.За убииството-това е много лесно,какви ли не методи има,но пак вие излизате виновни.Затова ако можеш да измислиш нещо от това,което ти предлагам....дано да стане нещо.

namina
07-08-2007, 13:04
приспивателно в хранат или водата....... :twisted:

и ще заспи за цял живот во век и веков :lol: :lol: :lol: :smt005 но по добре сабери една групичка и сека вечер го тормозете счупете му носа и кажи бащами ако продалжаваш много ще си изпатиш........ :smt062 :smt072

moon_flower
07-08-2007, 13:14
и ще заспи за цял живот во век и веков
Да...изключително смешна ситуация е това.Направо да се скъсаш от смях.И в друга тема се заяждаш.Направо нямам думи.Момичето има проблем,търси помощ,много ясно,че ние не сме тези,които да и оправят проблемите,но защо трябва да се отнасяш така несериозно?
По темата вече съм се изказвала.

ГОСТ123
07-08-2007, 13:16
Съд и това е , те ще решат ... всичко...... няма какво да се мисли.... бих казал че утре можеш да ходиш? какво чакаш ? :shock:

moon_flower
07-08-2007, 13:19
Съд и това е , те ще решат ... всичко...... няма какво да се мисли.... бих казал че утре можеш да ходиш? какво чакаш ?
Да,ма лошото е,че той пак ще ги пребие така!От съа няма да го държат в клетка.

N0_feAR
07-08-2007, 13:21
Наистина много ти съчувствам.
Искаш някой да му строши главата?....събери си компания от там където жвееш и действай, пък и забелязах че и във форума има желаещи.
Друг вариант. Когато е заспал или просто го няма по най-бързия начин си хващате партакешките и напускате града. Няма как да нямате дори и един роднина при който да отидете дори за малко. Все ще се оправите и на 100% ще сте по-добре така от колкото при това пияно говедо.
За убийство...има хиляди начини, но не го прави. Само вие ще излезете виновни, ще ти тежи на съвестта, пък и ти си осъзнала че така само ти си вредиш. Остави я тая пияна кирка да се оправя сама. Изчезвате и това е.
Опитайте с полицията, нищо не губите. Консултирайте се и с адвокат. Издействайте ограничителна заповед и после майка ти да се разведе с това чудовище.
Защо вие да му търпите свинщините. Каквото и да е...трябва да действаш бързо.
Наистина ти съчувствам и силно се надявам нещата да се оправят.

07-08-2007, 13:26
Те могат да пойскат от държавата да им осигурят временно хотел ;)

moon_flower
07-08-2007, 13:30
Те могат да пойскат от държавата да им осигурят временно хотел
Сигурно,ама вярваш ли,че държавицата ни ще го направи?

ГОСТ123
07-08-2007, 13:32
Нали сме вече в Еуро съюз ? така че би трябвало :shock:

moon_flower
07-08-2007, 13:39
Ние сме,но в България нищо не става както трябва.

rakiQ
07-09-2007, 09:27
Имам регистрация в тоя форум но ме е срам и няма пиша от нея.За 2-3 път влизам в тая графа защото сега си имам причина.Баща ми е едно долно копеле дето бие майка ми от както са се оженили.Бил я е и като е била бременна а той казва че аз съм виновна или пък тя ме е възпитала лошо.Е мога да ви кажа че не е така на 16 години съм -не пия ,не пуша,по купони не ходя богами почти не излизам.Той пие,комар играе,пилее ни парите,краде от МЕН и от майка ми и най-лошото е че ни бие нещастното създание гадно.МОМИЧЕ съм и не мога да му надвия бе мамицата му.Са пиша и треперя щото се напи още снощи и от сутринта само се бием.Счупи ми телефона от главата.Имам синини и на двете очи и по краката.На майка ми й разби носа и само с това се размина поради простата причина че легнах върху нея :smt010 отвръщам му с ударите и двете скачаме като ни нападне ама какво може да направи жена 1,55 висока и 16 годишно момиче.Мъж е се пак дори и да не е кой знае колко силен и пиян не мога да му надвия а го удрам с юмруци в лицето.Преди половин час ме хвана за косата и почна да ме рита в лицето ](*,) .Кажете ми това нормално ли е.Цял ден слушам как той ми бил единствената защита от външния сват защото ми бил "баща" и как след време ще се сблъскам с живота и съм щяла да разбера че не съм права....околко милион пъти повтори "САМО ЕДНО ЩЕ ТИ КАЖА" с пияната кратуна и после не може да се сети пък и няма мозък да продължи.Не сме зависими от него -напротив всичко от което се срамувам е свързано с него ](*,) .ИСКАМ ДА УМРЕЕЕЕ БЕЕЕЕ и най-накрая да ни остави на мира а не да ходим с белези от черпаци по краката.С нож ни заплашва и удря с всичка сила а това за него е начин да ми покаже че той е "ГОСПОДАРЯ" и сам се нарича така.Ходи назад напред и повтаря че той решава защото ние не сме хора ние сме жени разбираш ли?Искам да се разведат и майка ми иска,но той казва че ще ни избие ако поиска развод.Щял да занесе главата на майка ми на баща й и разни е такива глупости породени от болния му мозък....!Кажете ми в такъвслучай какво да направя?Ако се обадя в полицията ще ни избие и не се шегувам.Ако поиска развод също.Какво остава????Кажете ми и ще го направя.Отличничка съм и съм добър човек как го залужих?Цял ден стискам една отверка и искам подяволите искам да му я забия във врата проклет ама заслужава ли си да си съсипвам живота?В момента съм цялата в сълзи и ме боли глава от ритниците а той си легна спокоен ](*,) Не знам вече какво искам той да умре или аз?! ](*,) Не ме е страх за себе си страх ме е само за майка ми а тя го отнася под претекст че е виновна за всичко.Не мога повече бе не мога готова съм да го отровя БЕ.Осъзнавате ли до каква степен съм се озлобила и за какво всъщност става въпрос.С какви очи аз мога да гледам приятелките си.Слава богу че още никой не знае ,но както съм синя по лицето сега скоро ще трябва да мисля от какво ми е това ](*,) .Знам че не трябва да ме е срам ама е ФАКТ.Боже господи как може да има такива хора бе :smt010 съсипа ми живота лайното кучешко и най-жалкото е че ще се окаже прав и че нищо няма да стане от мене :cry: а не съм тъпа и мога да постигна нещо но как да се съсредоточа с толкова проблеми на главата?Заслужавам ли го дори и да съм боклук?Няма връщане назад и не мога да се обаждам на никакви телефони защото ще има жертви....Единствения начин да измъкна мен и майка ми е да го убия гадняра.Звучи ужасно но не мога да живея така.Това дори не е живот....НИКОГА няма да направя тая грешка да остана с мъж който ми е посегнал.Поне за това съм му благодарна ,че ме научи какво да не търся и в какво да не се превръщам.

Господи има ли някой здравеняк в тоя форум на който да платя за да му строши краката???? Това не е шега ако има някой да ми пише ЛС. :smt010 :smt010 :smt010 :smt086 :smt089

мацка пиши ми на ЛС мога да ти помогна имахме съшия проблем!

07-09-2007, 09:47
Съд и това е , те ще решат ... всичко...... няма какво да се мисли.... бих казал че утре можеш да ходиш? какво чакаш ?

Няма какво да добавя права е.И жалкото е че в бг това не е кой знае колко страшно престъпление.Никой не знае какво е всъщност в нас освен ние.Както виждате дори и вие не взимате на сериозно думите ми че ще пострадаме повече ако се оплачем на тая умряла полици (в тоя случай ако не знаете ще ви кажа какво става:идват в нас разтървават ни и казват "Защо правиш това бе човек?" той естествено казва че ние си го прасим и сме виновни щото "не слушаме" и седят още 30 мин и си отиват,а на нас ни трошат главите на момента) ако отидем на съд докато го осъдят 10 пъти ще ни пребие ,абе вие осъзнавате ли че в момента съм като с очила имам синини и на двете очи!Не може така.По-приемливо е да се махнем от града,но няма къде да отидем в тоя случай казах аз та ние живеем в апартамент който е на баба ми (по майчина линия) тука той няма никакви права над тоя апартамент.Какво да напусна училище дет съм влязла със 100 зора и да отида на село да уча?Или както предлагате да отида пак при баба ми дето съм живяла при нея до преди 3 години?Дали пък е толкова тъп че да не знае къде да ме намери.Единствения начин е да ударя джакпота и тогава да отидем в някой град в който и не сме стъпвали.Но пак е много лесно да ни намери не си мислете че сме в щатите [-X .Или доброволно трябва да се разделят или....незнам...

ходещ проблем
07-09-2007, 09:48

Няма какво да добавя права е.И жалкото е че в бг това не е кой знае колко страшно престъпление.Никой не знае какво е всъщност в нас освен ние.Както виждате дори и вие не взимате на сериозно думите ми че ще пострадаме повече ако се оплачем на тая умряла полици (в тоя случай ако не знаете ще ви кажа какво става:идват в нас разтървават ни и казват "Защо правиш това бе човек?" той естествено казва че ние си го прасим и сме виновни щото "не слушаме" и седят още 30 мин и си отиват,а на нас ни трошат главите на момента) ако отидем на съд докато го осъдят 10 пъти ще ни пребие ,абе вие осъзнавате ли че в момента съм като с очила имам синини и на двете очи!Не може така.По-приемливо е да се махнем от града,но няма къде да отидем в тоя случай казах аз та ние живеем в апартамент който е на баба ми (по майчина линия) тука той няма никакви права над тоя апартамент.Какво да напусна училище дет съм влязла със 100 зора и да отида на село да уча?Или както предлагате да отида пак при баба ми дето съм живяла при нея до преди 3 години?Дали пък е толкова тъп че да не знае къде да ме намери.Единствения начин е да ударя джакпота и тогава да отидем в някой град в който и не сме стъпвали.Но пак е много лесно да ни намери не си мислете че сме в щатите [-X .Или доброволно трябва да се разделят или....незнам...

moon_flower
07-09-2007, 10:54
Щом апартаментът е по майчина линия,той няма никакви права над вас.В такъв случай,издебвате кога не е вкъщи,викате един ключар и за 1 час сменяте бравата.Само че това не е решението,защото той ще ви дебне.Но като заначало не е лоша идеята.
БТВ,защо не почнете с майка ти да си събирате пари и като станеш на 18 да заминете за чужбина?Казвам 18,защото при брак,баща ти няма да те пусне да излезеш извън границата,а трябва той да подпише документ,с който да позволява на майка ти да те изведе.Затова на 18 имаш правото да заминеш сама.Няма да ви е лесно,особено ако не сте богати,но ако искате да се оттървете от него,това е начина.Хващате някой автобус,влак или самолет и отивате някъде за нов живот.Ти ще следваш,майка ти ще работи нещо.Много е странно,но това измислих.

07-10-2007, 04:43
Mili4ka imahme sashtiqt problem s bashta mi. :smt010 Razbiram te otlichno! I povqrvai mi, 4e za vsqka situaciq ima IZHOD!!! :arrow:
Neznam kato za kasmet ili NE da go priemam, no ni jiveem izvun BG ve4e odsta vreme. I vapreki problemite mi v Bg doidohme tuk, no i tuk prodaljiha. Ako ti kaja , che sled poredniqt skandal vdignah shibaniqt telefon i se obadih na policiqta..MOMENTALNO pristiga kola, s dva tri policaq! Kaishite na krakata, beleznicite na racete i do tam..S maika mi se premestihme i ve4e 7 godini ne sme se vijdali s "koshmara"bashta mi. Neznam kakvo e stanalo s nego, daji e jiv oshte...4esno ne me interesuva! Znam samo ,4e tuk policiqta naistina raboti, a za BG...slojna rabota. :smt010
Mislq, che ti dadoha dosta saveti, no misalta da go trepesh e absurdna. Ste ti teji cql jivot, 4e si ubila edin neshtasnik, bokluk koito NE zaslujava da bade ubit ot tvoqta raka! Vinagi ima izhod! Zapomni vav vsqka edna situaciq ima IZHOD!

namina
07-10-2007, 07:55
и ще заспи за цял живот во век и веков
Да...изключително смешна ситуация е това.Направо да се скъсаш от смях.И в друга тема се заяждаш.Направо нямам думи.Момичето има проблем,търси помощ,много ясно,че ние не сме тези,които да и оправят проблемите,но защо трябва да се отнасяш така несериозно?
По темата вече съм се изказвала.

както искаш го прпиемай но не се заяждам най-мало ме е грижа ти как го приемаш......

ТраЛаЛа`f
07-10-2007, 20:24
Аман от тъпи коментари...
Не разбирате ли, че с полиция, адвокати и сменяне на ключалки проблем ще се реши?Не! :smt010 Дори положението ще стане още по-лошо...

Мила, пиши ми на ЛС...

mon4eto
07-11-2007, 08:55
Naistina tazi istoriq e ujasna :smt010 :smt010 :smt010
Sega se se6tam 4e ima hap4eta za prispivane moje da razpita6 nasam natam i da mu gi pahne6 v qdeneto ta da pukne #-o

Schneeflocke
07-11-2007, 12:18
Ако се обади в полицията, ще й кажат, че не се занимават със семейни скандали. Те биха се намесили само ако родителите са разведени. Иначе не ги бърка. А колкото до убийството... Ако го наръга с нож, докато я бие, най-много да получи 2-3 години условно. Непълнолетна е, лесно ще се докаже самозащита... А приспивателни+алкохол=смър т. Но не всички и не всяко количество. То си пише на упътването...

07-11-2007, 12:42
Мила, от къде си? Ако си наблизо веднага ще измислим нещо. Не се отчайвай ;-)

dragonfly
07-11-2007, 15:23
Майка ти е сгрешила единствено, че се е оставила да стигне до това дередже! Наистна, извадете си медицнско, не може да продължавате така, има хора,които могат да ви помогнат!
Ако трябва отидете да живеете при родителите на майка ти, не го търпете в никакъв случай! Съчувствам ти!

Poulet
07-11-2007, 16:46
macko ne pravi gluposti i ne si sasipvai jivota.....

posavetvaite se s advokat i si izdeistvaite ograni4itelna zapoved i sled tova maikati moje da se razvede s nego...ili ako si izkarate medicinsko moje da go vkarate v zatvora a maikati pka da se razvede s nego i da se premestite i toi nqma da vi nameri sled kato poleji malko v zatvora

ne se strahuvai da potarsi6 pomo6t

aide kasmet i dano si4ko se naredi
:!:

Composure
07-11-2007, 21:58
.........................

AFT
07-11-2007, 22:19
Нека бъдем реалисти. В България докато го осъдят той 100 пъти ще ги е убил. Правосъдието тук е под всякаква критика. Идеите за убийство - ми не знам, звучи ми невъзможно някак си. Знам,че адски много го мрази, но да го убие? Т'ва с лудницата и сменянето на бравата е супер тъпо. Вратата ще я разбие като две и две - четири. А докато отиде в лудницата, аз ще стъпвам на Луната. Според мен наистина трябва да намери някой по-силен от него приятел или роднина. Някой, който наистина да му навреди,а не да отиде и да му говори ... Явно родителите му са отрепки като него, щом още не са го спряли. Ако ще му слага нещо в храната/пиенето, то трябва да е сигурно, че ще умре за секунди, защото може да се осети и докато отровата му подейства, да ги пречука. Инжекции трудно ще му забие, без да се усети, но ако реши, че може, най-лесно е празна инжекция да му забие - т.е. въздух. Няма смисъл да търси разни химикали и т.н. Телефоните за закрила на детето няма да помогнат. Ще са съпричастни и най - много да ги пратят (момичето и майка и) в някой забутан дом, където ще си провалят живота, защото нямат пари, тъй като бащата нали все ги взимал?

Наистина ме е жал за това момиче и майка му. Докато четях постовете в темата, почти се просълзих. Направо е нечовешко това, което им причинява/ причинявал им е/ ще им причинява.Ако можех някак да им помогна, със сигурност щях, стига да е в силите ми.

УСПЕХ!

Pingvina
07-12-2007, 22:15
Значи ... до сега съм се срещал с подобен проблем с една моя приятелка и го решихме за около 3 мин. знам как да действам ... така че
ако истински искаш да се оттървеш от това нещо ме потърси в скайп - respect_rs НЕЗАБАВНО МЕ ПОТЪРСИ !!! не ги слушай тея кюфлеци за дето ти казват полиция полиция полиция .... това не е най-ефикасния начин за решение на проблема ти ... така че ме потърси по скайп !! -- respect_rs