View Full Version : Един глупав въпрос
Здравейте.Правихме секс с приятеля ми с презерватив и той даже не свърши в мен, но ми закъснява 1 седмица, а винаги ми идва точно на време.Защо? има ли някакъв малък шанс да съм бременна?
Здравейте.Правихме секс с приятеля ми с презерватив и той даже не свърши в мен, но ми закъснява 1 седмица, а винаги ми идва точно на време.Защо? има ли някакъв малък шанс да съм бременна?
хем казваш че не е свършил...хем питаш дали може да си бременна...хммм...да те бебетата стават от едното нищо о.О
ThePainIsReaL
07-08-2007, 12:57
Съмнява ме много.. може да е от времето или стрес. Но за да не се вкарваш в излишни филми, купи си тест. Струва около 3 лева и в повечето случаи е надежден. Споки! :-D
хем казваш че не е свършил...хем питаш дали може да си бременна...хммм...да те бебетата стават от едното нищо о.О
знам, но се пак изках да се успокоя.стават грешки.
thefreak
07-08-2007, 13:02
Ае вие само за това ли си мислите цял ден ?! Дали съм бременна или не. Защо не помислиш малко и да видиш, че въпроса ти няма никаква логика. Както казаха по нагоре кат не е свършил отде ще дойде това бебе ?!
Ако притежаваш капка логика дори няма да пускаш тъпи въпроси.
macka za po-sigurno si kupi test ima vsqkakvi struvat priblizitelno 3 leva i sa lesni za polzvane ;) makar 4e az se sumnqvam 4e si bremenna :)
Ае вие само за това ли си мислите цял ден ?! Дали съм бременна или не. Защо не помислиш малко и да видиш, че въпроса ти няма никаква логика. Както казаха по нагоре кат не е свършил отде ще дойде това бебе ?!
Знам, знааам.Исках да попитам каква е причината да ми закъснява.Защо сички трябва да ми се карат.
Мерси за мненията.Ако може темата да бъде делната.мерси предварително
Знам, знааам.Исках да попитам каква е причината да ми закъснява.Защо сички трябва да ми се карат.
спокойно...От времето е...понякога и на мен ми е така... ;)
Сипи 200 грама оцет в путката ти и няма за кво да се притесняваш!!!
абе .. аджеба спермата запазва ли уплодителната си способност като е в буркан
...
щото то .. гаджето ми като го няма зимата аз кфо да ям
spark_94
07-31-2007, 21:46
ми как мисли6 става инвитрото :) от прясно изцедена сперма ли но тряба да е в хладилна камера или хладиник за да се запази по далго време 6от маи изветрява :---) :mrgreen:
Lestat357
07-31-2007, 21:48
Правилното заглавие на тази тема е "Още един глупав въпрос". Колко му е - teenproblem, защо да не пускаме теми за всяка глупост, която ни хрумне, дори и да съзнаваме ясно че е такава... Въпросът ти е зададен неправилно най-малкото! Бременна от това (от "този път"), естевствено няма как да бъдеш. А да ти закъснява - доста причини може да има, описани са в немалко теми. По-добре си спести 3-те лв и ги дай за един сладолед и/или няколко бутилки минерална вода - предвид колко високи са температурите все още и как явно се отразяват на повечето от нас.