Влез

View Full Version : Друг цвят на косата отдолу

07-09-2007, 07:26
Такамз..значи моята коса в момента е нещо между черно и кестеняво , защото я каносвах в края на Май месец черна..Та въпросчето ми е понеже много ми хареса едно момиче как си е напрайло косата само ,че нейната отдолу е кафява,а отгоре руса аз се чудя дали ако например цялата се боядисам в кафяво ,а от долу ми я направят черна дали ще стои добре и дали като се размие боята няма да стане някво шибано ... имам чувствтото ,че тва се прай само с по контрастни цветове..но незнам и за това питам :-D

N0_feAR
07-09-2007, 07:47
според мен с по-контрастни цветове ще стои по-добре, защото все пак черното и кафявото са близки цветове. Аз съм виждала и такъв тип...отгоре черно(или тъмно кафяво) а отдолу червено. Стои доста добре. Това с русата коса и отдолу кафяво(черно) и на мен много ми допада. Мисля, че нямая да се забелязва кой знае каква разлика ако косата ти е кестенява, а отдолу е черна...нз

07-09-2007, 07:52
Според мене няма да стане зле ,но наистина с по контрастни цветове трябва да се боядисаш понеже черно и кафяво са много близки и няма особено да личи само дето си си мъчила косата.Иначе седи яко ако е примерно с русо обаче най си зависи на тебе кво ти отива :)

mil4eto_
07-09-2007, 08:15
И на мен идеята много ми харесва.Но трябва да внимаваш-в смисъл да отидеш при фризьор,които наистина си разбира от работата,защото иначе може да се получи супер грозно.
Кофтито в случая е,че на куната боя няма да хване и май ще трябва да се обезцветиш първо.
:|

tuka6na
07-09-2007, 08:29
миналото лято бях с моя си цвят(русООО) отгоре и отдолу 4ерна.Много зависи от прическата първо.Това ,че ще си с различен цвят отдолу,естествено подсказва ,че трябва да си на етажи ,като надолу стават все 'по-широки'.Другото което е-приятелка си беше направила същото нещо,но косата и е твърде чуплива,а моята е идеално права и повярвай едното няма нищо общо с другото ,въпреки,че бяхме боядисани по един и същи начин.: ) имай и това в предвид

07-09-2007, 08:48
И на мен идеята много ми харесва.Но трябва да внимаваш-в смисъл да отидеш при фризьор,които наистина си разбира от работата,защото иначе може да се получи супер грозно.
Кофтито в случая е,че на куната боя няма да хване и май ще трябва да се обезцветиш първо.
:|Еми аз винаги ходя при леля тя ме прави както трябва ..иначе с обезцветяване не искам да си я горя чак толкова много тя каната ми бързо се измива обаче мисля ,че ще хване боята :roll:

миналото лято бях с моя си цвят(русООО) отгоре и отдолу 4ерна.Много зависи от прическата първо.Това ,че ще си с различен цвят отдолу,естествено подсказва ,че трябва да си на етажи ,като надолу стават все 'по-широки'.Другото което е-приятелка си беше направила същото нещо,но косата и е твърде чуплива,а моята е идеално права и повярвай едното няма нищо общо с другото ,въпреки,че бяхме боядисани по един и същи начин.: ) имай и това в предвид
Еми да аз съм на стъпала точно както ти го обясняваш.Мойта коса е права ,но аз си я изправям всеки ден с пресата ,защото обожавам ефекта и друго си е идялно права коса иначе се нещу ще стърчи :-D Мисля тази вечер да се консултирам с леля ако си е у тях и после ако искате ще ви кажа кво е станало :) Но естествено трябва да убедя и наще :smt013 :smt012

radito
07-09-2007, 17:10
Такамз..значи моята коса в момента е нещо между черно и кестеняво , защото я каносвах в края на Май месец черна..Та въпросчето ми е понеже много ми хареса едно момиче как си е напрайло косата само ,че нейната отдолу е кафява,а отгоре руса аз се чудя дали ако например цялата се боядисам в кафяво ,а от долу ми я направят черна дали ще стои добре и дали като се размие боята няма да стане някво шибано ... имам чувствтото ,че тва се прай само с по контрастни цветове..но незнам и за това питам :-D
хАХхаХАахАХ тва да не съм аз?! Ем да ти кажа едва ли ще седи много яко, освен ако кафявото ти не е много светло, така ще стане много добро. :wink: Все пак трябва да има контраст

sWeEt_SeEd
07-09-2007, 18:33
:smt005 Като видях заглавието помислих, че искаш да си боядисваш срамните косми, честно не се разбира кфо искаш да кажеш.Лично мисля,че цветовете тряа да са по контрастни, а иначе като цяло изобщо не ме кефи, много комерсиално стана ,а и не е нищо особено...май даже вече му мина модата...убийте ме с камъни,изразих си мнението :mrgreen:

maroon
07-09-2007, 19:19
Ne riskuvai :wink: :P :P :P