View Full Version : Moderated: Как да махна финните косъмчета по бедрата?
nwjna_struna
07-09-2007, 12:18
Извинете,че пиша поредната банална тема,но точно такава не намерих,макар да търсих сумати пъти :oops: От коляното на горе на краката имам много финно окосмяване и доста се забелязва.Работата е там,че се чудякак да махна косъмчетата понеже са доста тъмни,а и знам,че много боли при махани на косми по бедрата... :oops: Бихте ли ми казали как вие ги премахвате :roll: Предварително благодаря :roll:
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
S epilator (ili kola maska); otna4alo 6te boli, ama posle 6te svikne6 :wink: :P :P
Schneeflocke
07-09-2007, 12:22
Миии, с епилатор, но аз съм русичко и дори да не е перфектно, не си личи. Може би е най-добре да пробваш с кола маска. А колкото до болката - стискаш зъби и търпиш, иначе ходиш космата. Не съм фен на депилаторните кремове и бръсненето - много бързо израстват и не си струва времето...
KaTinCeTy
07-09-2007, 12:33
S epilator. :P
..:sUnRiSe:..
07-10-2007, 09:06
с епилатор :wink: че ще боли - така е... ама пък си струва да изтърпиш малко болка в името на гладките крака
Rossmary
07-10-2007, 09:42
Епилатор или кола маска. Може би първия път ще е по-добре с кола маска.
sWeEt_SeEd
07-10-2007, 10:24
Щом са ти редички не се замисляй да ги дръпнеш с кола маска и така да продължаваш, няма смисъл да рискуваш да се сгъстят и да станат по груби, което колкото и да не им се вярва на всички -става от епилатора, не до такава степен като при бръсненето ,но става :wink:
S epilator (ili kola maska); otna4alo 6te boli, ama posle 6te svikne6 :wink: :P :P
=D>
Mi da ti kaja i az imam sa6tiq problem ](*,) i e dosta gadni4ko no kakvo da se pravi. az mislq da re6a problema po sa6tiq na4in kakto napravih s krakata oba4e pod kolenata :D p1rvo si mahnah kosam4etata s depilra6t krem(na strep okolo 8lv ) za da ne boli 4ak tolkova i na sledva6tiq den si gi mahnah s epilator(moq e na broun) taka 4e 6te napravq sa6toto i sas krakata nad kolenete v nai skoro vreme 6tot sam si b1zla i nemoga napravo s epilator ili kola maska.i nali sled kato si gi mahne6 sas epilatora posle si prodaljava6 s nego i vaob6te ne boli za6toto sa muni4ki(kosam4etata) \:D/