View Full Version : По-възрастни жени
Изпитвам много по-голямо сексуално влечение към доста по-възрастните от мен жени.Когато правя секс с такива дами,се чувствам истински мъж.При секс с млади съм просто пълна скръб.Искам да попитам това нормално ли е.Да не съм се чалнал нещо.
palomaaa
07-09-2007, 14:03
ами щом ти харесва какъв е проблема..?
alkobalko
07-09-2007, 14:21
Щом ти е приятно, няма никакъв проблем.
Schneeflocke
07-09-2007, 15:12
Нищо особено, викаме му гинофилия....http://anikaos.com/0034-purple-kao-ani/purple-hikablee.gif
thefreak
07-09-2007, 15:15
Изпитвам много по-голямо сексуално влечение към доста по-възрастните от мен жени.Когато правя секс с такива дами,се чувствам истински мъж.При секс с млади съм просто пълна скръб.Искам да попитам това нормално ли е.Да не съм се чалнал нещо.
Нормално е, защо да не е?Всеки си има предпочитания.
`Death`Whore``
07-09-2007, 16:22
Нищо особено, викаме му гинофилия....http://anikaos.com/0034-purple-kao-ani/purple-hikablee.gif
Всъщност се казва герунтофилия. :)
Schneeflocke
07-09-2007, 16:41
Всъщност се казва герунтофилия. :)
Всъщност, гинофилия е правен терм, който означава "влечение към по-възрастни жени", андрофилия е влечението към по-възрастни мъже, а герОнтофилия е болезнено влечение към по-възрастни и безпомощни хора...
ПП: Преди да правиш забележки, се научи как се пишат термините... А ако научиш и какво означават....
`Death`Whore``
07-09-2007, 16:44
Мда, приемам забележката, всъщност се чудех как се пише. И пак е геронтофилия всъщност, щом това е общият термин. Но и аз ще направя забележка - след "всъщност" няма запетая. :)
Schneeflocke
07-09-2007, 16:55
Мда, приемам забележката, всъщност се чудех как се пише. И пак е геронтофилия всъщност, щом това е общият термин. Но и аз ще направя забележка - след "всъщност" няма запетая. :)
Приемам забележката и обещавам повече да не правя така.
А геронтофилията предполага насилие, така че не е общото. (Андрофилията намеква за хомосексуализъм.)
bebito0o
07-09-2007, 17:44
axaxa nqma zapetaq da :-D :-D :-D axaxax mi po temata ti si lud weee hoi 4ukai nqkoq na tvoita vuzrast ne nqkoq sbru4kana we maniqk maleee do kade se stigna sekvi izvrateni GRRRR 8-[ :smt011 :smt011 :smt011
Щом ти харесва ти си знаеш харесвалити никой не те спира живота си е твой прави каквото искаш с него ;)
HaPySHeH
07-09-2007, 20:23
Щом ти е приятно, няма никакъв проблем. :smt006 :smt006
Vivienne Westwood
07-09-2007, 20:58
Ми супер даже....с по-опитни мадами:) не някои начинаеши келеши
мими____
07-09-2007, 21:09
Аз обичам да правя секс с по възратни от мен мъже.Много по голямо е удоволствието.Не е както с някой мой връстник дето сега се учи и не знае какво прави.По възрастният мъж знае как да задоволи едно момиче и знае какво иска и как да го получи и той и жената :wink:
ЧИЧО СПАС
07-09-2007, 21:26
Бах ва в тъпите некрофили...
Нема си фанете некво младо, изпънато, наточено... ами дърти пърхуди... :smt005 :smt005 :smt005ШЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯ В ГЪЗА НА МАЙКА ТИ И ПОСЛЕ щЕ ИЗСЕРЕ СПЕРМАТА И ЛАЙНАТА В ЧЕРВИВАТА ТИ УСТА! щЕ УСЕТИШ ВКУСА НА ЧИЧО СПАСОВАТА СПЕРМА И ВКУСА НА МАЙЧИНИТЕ ТИ ЛАЙНА! ПОСЛЕ ЗА ДЕСЕРТ щЕ ПОЛОЖИШ ЕЗИКА СИ В АНУСА НА БАщА ТИ И щЕ ПОЛУЧИШ ОБИЛНО КОЛИЧЕСТВО МЪЗГА!
ЧИЧО СПАС
07-09-2007, 21:36
Бах ва в тъпите некрофили...
Нема си фанете некво младо, изпънато, наточено... ами дърти пърхуди... :smt005 :smt005 :smt005ШЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯ В ГЪЗА НА МАЙКА ТИ И ПОСЛЕ щЕ ИЗСЕРЕ СПЕРМАТА И ЛАЙНАТА В ЧЕРВИВАТА ТИ УСТА! щЕ УСЕТИШ ВКУСА НА ЧИЧО СПАСОВАТА СПЕРМА И ВКУСА НА МАЙЧИНИТЕ ТИ ЛАЙНА! ПОСЛЕ ЗА ДЕСЕРТ щЕ ПОЛОЖИШ ЕЗИКА СИ В АНУСА НА БАщА ТИ И щЕ ПОЛУЧИШ ОБИЛНО КОЛИЧЕСТВО МЪЗГА!
А преди това ще се изсера в устата ти и ще те е** докато не припаднешШЕ СЕРЕШ, АМА В ЛАЙНЯНАТА УСТА НА МАЙКА ТИ, А ПОСЛЕ ТЯ щЕ ГО ПОВЕЪРНЕ В ГЪЗА НА БАщА ТИ, ПОСРЕДСТВОМ ФУНИЯ!
а аз обичам да чукам умрели жени на 80+ години, това нормално ли е? :-o
aloveyou
12-05-2009, 14:36
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 5:00 pm :shock: :P
Metatron
12-05-2009, 18:16
Аз обичам да правя секс с по възратни от мен мъже.Много по голямо е удоволствието.Не е както с някой мой връстник дето сега се учи и не знае какво прави.По възрастният мъж знае как да задоволи едно момиче и знае какво иска и как да го получи и той и жената :wink:
Не съм напълно съгласен! Явно не си попаднала на такъв! :)
ImmortalTechnique
12-05-2009, 19:06
Само простотия дотук :lol: По темата, искам да чукам някоя лелка на 30-35 ама запазена, натокана и опъната :oops:
anichka12345678
12-05-2009, 19:35
всеки с вкусовете си :някой обичат слаби други дебели ,някой блондинки други не и ти по-възрастни жени нормално е
нормално е
finger4o
12-05-2009, 20:08
Колко възрастни? 30? 40? Пенсионери?
Не виждам проблем, стига да не задълбочаваш, понеже такава връзка няма бъдеще. Когато бях на 16 спях с разведена жена на 36, смея да твърдя че сексът не беше по-добър от този с по-млади момичета. След това като бях на 24 спах с много запазена 43 годишна жена и имаше тръпка. Сложи си горна граница и да не ти пука, това са временни влечения и е по-добре да минат, отколкото цял живот да живееш с мисли за възрастни жени. :) а и по-добре сега да спиш с млади момичета, отколкото като станеш на 50 години и да тичаш по 16 годишни.
Freddiee
03-15-2010, 12:40
Зле си.
Абе сега термини си има за всичко, айде стига сте го определяли човека като такъв или онакъв.
Аз мисля, че засега не е проблем това, но в бъдеще може да е.
Сексуални предпочитания ок, няма лошо, но дано не ти влияе в личен план същият проблем. Не че за сериозна връзка не може да намериш по-възрастна от теб жена, просто по-вероятно е да си намериш някоя около твоите години и ако тогава секса не се получава, ще е проблем. Засега не е.
П.П. Видях, че е стара темата, ама вече съм го написала.
Нормално е. Има и такива, които пък предпочитат с по-малки. Въпросът е само да не се стига до геронтофилия или педофилия.
евела ще ти дойде акъла в главата :) ,а по темата то същото се отнася и до по-възрастните жени ( повече опит и могат да ти спрат тока)
beretta92sd
03-15-2010, 16:11
аз пък и с млади колкото мене и по малки ест над 18 да са , и по големички до 40 макс ама да за запазенички.