Влез

View Full Version : kakvo ne e nared

07-09-2007, 14:17
ot skoro pravq seks s priqtelkata si,oba4e nz kvo 6to taka,tq izob6to ne vzema nikakvo u4astie,i dori i zvuk ne izdava,mn mi e tapo taka,az si mislq 4e pravq vsi4ko kakto trqbva,predi tova sum bil i s dr momi4eta,no takova ne6to ne mi se e slu4valo :roll:
Posle kato q pitam kazva,4e vsi4ko e nared,puk...nz :-k
nqkoi ima li nqkakva ideq za6to moje da se polu4ava taka,i kak da opravq ne6tata,ne mi se pravi sex-ni zvuk ni kartina!

alkobalko
07-09-2007, 14:20
Ако е била девствена, няма нио необяснимо в държанието и. Притеснява се, неопитна е и не знае как точно да се държи. След време това ще премине и тя ще се отпусне.

Оби Уан Доган
07-09-2007, 14:22
амиии деа знам може да не и е приятно на приятелката ти или не знае какво да прави и за това :? може и да се притеснява, или може просто да не я бива в секса.Не знам поговорете си за това моя съвет е да си поговорите и да се разберете

07-09-2007, 14:25
ami govorim si i kazva 4e vsi4ko e nared,edva li ne i e priqtno 6toto az mn se starq da i dostavq udovolstvie i s dr momi4eta ne sum imal problemi :wink:
ama taka mi e mn koft,samo da sedi,vse edno imam edno tqlo na edno leglo i da si pravq kakvoto iskam s nego,a tq da ne reagira... :smt009
i az vaob6te ne moga da razbera kakvo i haresva i kakvo ne,pone nqkakvi zvuci da izdava6e

Оби Уан Доган
07-09-2007, 14:32
ХаХа ами кажи и следващия път искам тоя път ти да си отгоре и/или и кажи че те притеснява тва че тя стои безучастна :wink:

Guzlqk
07-09-2007, 14:35
Pi4 razberi, otvorili sa q kato kofi4ka ot mleko i tq prosto ne 4ustva. E na takiva nemoi6 gi zadovoli6, ma probvai i nekolko prusta da natika6 barabar s pi6kata i ako ne stane i 6ibni edin krak u slivata.

~Guzlqk4life

Schneeflocke
07-09-2007, 14:59
ХаХа ами кажи и следващия път искам тоя път ти да си отгоре и/или и кажи че те притеснява тва че тя стои безучастна :wink:
Това е и моето предложение. Щом твърди, че всичко е наред, качи я отгоре. Тогава няма как да не реагира по някакъв начин...

07-09-2007, 15:18
сигурно е много срамежлива е се притеснява са се отпусне.Като бъдете по-дълго заедно и ти я предразпологаш това ще отмине предполагам

07-09-2007, 15:54
Това е и моето предложение. Щом твърди, че всичко е наред, качи я отгоре. Тогава няма как да не реагира по някакъв начин...
emi blagodarq 6te probvam,ama ne vqrvam da se navie,6toto predi i bqh predlagal da e otgore,ama tq kaza 4e za sega ne iskala,6te vidim sega kvo 6te mi kaje,ama si mislq 4e pak nqma da e saglasna,az i kazvam pone prezervativa da sloji,tq i tova ne iska da napravi :smt011

07-09-2007, 15:56
сигурно е много срамежлива е се притеснява са се отпусне.Като бъдете по-дълго заедно и ти я предразпологаш това ще отмине предполагам
e sramejliva,sramejliva,ama 4ak pak tolkova,prez drugoto vreme vsi4ko e nared,razbirame se 4udesno,ama stigne li se do seks,i se tqra si4ko sam da praq,tq izob6to ne u4astva,vse edno sum s naduvaema kukla

07-09-2007, 15:57
ami govorim si i kazva 4e vsi4ko e nared,edva li ne i e priqtno 6toto az mn se starq da i dostavq udovolstvie i s dr momi4eta ne sum imal problemi :wink:
ama taka mi e mn koft,samo da sedi,vse edno imam edno tqlo na edno leglo i da si pravq kakvoto iskam s nego,a tq da ne reagira... :smt009
i az vaob6te ne moga da razbera kakvo i haresva i kakvo ne,pone nqkakvi zvuci da izdava6e

братле може да е фригидна
тва е сериозен проблем

`Death`Whore``
07-09-2007, 16:00
тва е сериозен проблем
И според мен. Ако не е девствена, не е възможно да не издава никакъв признак на удоволствие/болка/възбуда...а и щом казва, че И е приятно това, че ти се стараеш...значи не чувства нищо...поговори с нея, предразположи я да е искрена...но най-вероятно ще ти каже много приятеснителни неща.

07-09-2007, 16:08
тва е сериозен проблем
И според мен. Ако не е девствена, не е възможно да не издава никакъв признак на удоволствие/болка/възбуда...а и щом казва, че И е приятно това, че ти се стараеш...значи не чувства нищо...поговори с нея, предразположи я да е искрена...но най-вероятно ще ти каже много приятеснителни неща.
e sega naistina se upla6ih,kvo to4no e tova da e frigidna,da ne misli za seks,i da ne se vazbujda ili da ne moje da polu4i orgazum li kvo to4no be6e,6toto ina4e nikoga ne e otkazvala da pravim seks,ama vseki put edno i sa6to...

`Death`Whore``
07-09-2007, 16:12
Фригидна е жена, която не изпитва удоволствие от секса - не такава, която не свършва, а такава, която не изпитва никакво удоволствие. Получава се поради психическа травма...твоята приятелка, разбира се, може просто да е много притеснителна...а това, че не отказва секс, не е индикация - може да го прави заради теб.

А тя изобщо ли не реагира? След секс лежи ли, пъшкайки?

krem4et0
07-09-2007, 16:16
А може така да е възпитана, да й е насаден стереотип, че жената е отдолу, че не мърда, че е важно мъжът да е добре.............все от този род. Ако е гледала прекалено много романтични филми по романи на Даниел Стийл-също. Там жената е дърво.

`Death`Whore``
07-09-2007, 16:18
Ама чак такова дърво...все ще има спонтанни физиономии на удоволствие...

krem4et0
07-09-2007, 16:34
Децата са впечатлителни! Знаеши ли тя какво е. Според мен обаче е чувала и чела много за секса, пренавила се е и не е получила удоволствието, което е очаквала!

07-09-2007, 19:42
Фригидна е жена, която не изпитва удоволствие от секса - не такава, която не свършва, а такава, която не изпитва никакво удоволствие. Получава се поради психическа травма...твоята приятелка, разбира се, може просто да е много притеснителна...а това, че не отказва секс, не е индикация - може да го прави заради теб.

А тя изобщо ли не реагира? След секс лежи ли, пъшкайки?

ami nz moje i zaradi men da se saglasqva da pravim sex,no az nikoga ne sum i kazval,4e ako ne pravim sex,6te q ostavq ili ne6to takova,ne sum s neq samo zaradi sexa i tq go znae,ve4e sum i go dokazal.
Az taq ve4er pak se opitah da pogovorq s neq,no tq izbqgva razgovori na taq tema,i prosto mi kazva vsi4ko e nared i tova e,nqmalo pri4ina da se trevoja i az i vikam imam 4uvstvoto 4e kogato pravim sex,ne use6ta6 ni6to,i tq mi vika 4e ti ot de znae6 kvo use6tam i az i kazah 4e trqbva da mi pokaje po nqkakav n4in i tq mi nz kak i vse edni takiva otgovori ](*,)
naprao nz ve4e ko da praq

07-09-2007, 19:45
А може така да е възпитана, да й е насаден стереотип, че жената е отдолу, че не мърда, че е важно мъжът да е добре.............все от този род. Ако е гледала прекалено много романтични филми по романи на Даниел Стийл-също. Там жената е дърво.
da tq to4no taka se darji,ae razbiram edin put dva pyti,ama postoqnno spored men kvoto i da e 4uvala i 4ela i tn,ne e normalno savsem pak izob6to da ne reagira :roll:

07-09-2007, 20:07
nqkoi nqma li da kaje ne6to ot4aivam se ve4e [-o<

07-09-2007, 20:16
nqkoi nqma li da kaje ne6to ot4aivam se ve4e [-o<

07-09-2007, 21:23
emi ve4e ti kazaha ili ne i e priqtno ne6to,koeto pravi6,ili e frigidna...i trqbva da potarsi pomo6t,za dr ne se se6tam,sled kato ve4e si govoril s neq po vaprosa i ne kazva ni6to konkretno,zna4i naistina ima nqkakav po slojen problem :!:

A_Loving_Girl
07-09-2007, 21:48
Ако е неопитна,най-вероятно на това се дължи,защото иначе незнам за какво така да се държи като дърво! :-k

07-09-2007, 23:08
ami ne govori taka s neq,ami po vreme na samiq sex q pitai kakvo use6ta,a kogato q lije6 pak li ne reagira po nikakav na4in?

07-10-2007, 20:12
ami ne govori taka s neq,ami po vreme na samiq sex q pitai kakvo use6ta,a kogato q lije6 pak li ne reagira po nikakav na4in?
ami i kato q lija e sa6toto pak nqma nikakva reakciq,pomognete nqkoi ako znae na kvo moje da se dalji i kak da opravq problema... [-o<

Ice
07-11-2007, 00:16
Сигурно не си я предразположил или просто е била притеснена :roll: :-s

jjjjjj6363
07-11-2007, 15:24
az imah takuv proglem suthiq apsolutno i sled edna ve4er s neq q zarqzah

07-11-2007, 15:39
Сигурно не си я предразположил или просто е била притеснена :roll: :-s
da ama to ne staa duma za edin ili dva puti da e bilo taka,to tova si e vseki put :smt012

07-11-2007, 15:40
Ми тъпата ти приятлелка е много тъпа приятелка и не знае кви тъпи звуци да издава и тва е! аАБеЕеЕ тъПА рАБота! :-k
ako nqma6 kakvo da kaje6 po-dobre izob6to ne pi6i v temata!

shadow4e
07-11-2007, 15:41
Излижи я, поне тогава трябва да реагира ,ако пак не го направи спри рязко и я питай нея наиситан къде е проблемът, защото това не може да продължава още много.

07-11-2007, 15:44
az imah takuv proglem suthiq apsolutno i sled edna ve4er s neq q zarqzah
ami ne misli6 li 4e si izbarzal malko sas zarqzvaneto ne vinagi ne6tata se polu4avat ot parviq put,ako o6te ne ste se bili opoznali dobre i ne ste bili sviknali edin na drug,sigurno e normalno da se darji taka :roll:
az to4no zaradi tova iz4akvah za6toto si misleh 4e o6te prosto se pritesnqva i s vremeto 6te se otpusne,6te svikne e ama na ni6to :evil:
4udq se ve4e dali problema ne e v men ama tq kato ne mi kazva ni6to kak da razbera?
Mnogo q haresvam,mn dobre se razbirame ina4e,nito se karame nito ni6to,q e mn gotin 4ovek i az mn se privarzah kum neq,nz sega ne moga daq zareja samo zaradi tova,za6toto znam 4e i tq me obi4a i 6te strada,a az mn darja na neq i ne iskam da q naranqvam,iskam vsi4ko da e nared,ama toq sex ne vqrvi taka... ](*,) ](*,) ](*,)

07-11-2007, 15:47
Излижи я, поне тогава трябва да реагира ,ако пак не го направи спри рязко и я питай нея наиситан къде е проблемът, защото това не може да продължава още много.
da i tova pravq ama pak nqma nikakva reakciq pole kato q pitam kazva 4e i haresalo... :-k

jjjjjj6363
07-11-2007, 15:55
zarqzah q i shtoto osetih 4e tova nqma da se promeni bqh sigoren 4e tq si e takava a ne mene takva ne mi trqbva to si li4eshe pri neq 4e e takva posle pak probvahme nqkolko puti( 5 puti oshte) i tq na seki put kazvashe da znaesh akvko sum ti namislela i gledashe s edin takuv pogled se edno shte me poburk no nishto stoeshesi kato opakovana kotika cigari na legloto

07-11-2007, 16:01
zarqzah q i shtoto osetih 4e tova nqma da se promeni bqh sigoren 4e tq si e takava a ne mene takva ne mi trqbva to si li4eshe pri neq 4e e takva posle pak probvahme nqkolko puti( 5 puti oshte) i tq na seki put kazvashe da znaesh akvko sum ti namislela i gledashe s edin takuv pogled se edno shte me poburk no nishto stoeshesi kato opakovana kotika cigari na legloto
:smt009 daaa mn lo6o i moita mai e takava,ama ne moga da q zareja,6toto kakto ve4e kazah imam 4uvstva kum neq i ne iskam da se otkazvam

07-11-2007, 16:38
:smt011

07-11-2007, 18:38
[-o<