Влез

View Full Version : kakvi momi4eta haresvate?

07-09-2007, 14:53
Imam 1 vapros kam mom4etata...kakvi momi4eta haresvate? -rusi, 4erni, kafqvi, 4erveni i s kakvi o4i?

=)
07-09-2007, 14:57
kosa-nqma zna4enie
o4i-su6to
pri4eska-fe6un tip ;)
obli4ane-fe6un
harakter-mila i skromna
:-D

dIeSeL4E```
07-09-2007, 14:58
Ne sum mom4e no mislq 4e otgovora e qsen-vseki s vkusa si..ina4e ako ima6e 1 tip jeni koito se haresvat na mujete nali 3/4 ot jenite v sveta 6tqha da sa neomujeni ili bez gajeta..za vsqko momi4e si ima mom4e/muj pa dori da ne e nai-golqmata krasavica :!:

MeTaL4eTo`f
07-09-2007, 15:01
Има ли някаво значение ? ](*,) ](*,) ](*,)

Valar
07-09-2007, 15:03
че защо да няма значение!?
А такива теми с лопата да ги ринеш..

flowerlina
07-09-2007, 15:04
ОФФФФФФФ много безмислена тема [-X

MeTaL4eTo`f
07-09-2007, 15:05

Какво значение има с какви очи е мацката,с каква коса и т.н. ?!

Valar
07-09-2007, 15:07

:shock:
За всички има обаче директно не си го признават!
За теб няма ли значение външноста на някой пич,който ти харесва!?

MeTaL4eTo`f
07-09-2007, 15:10

:shock:
За всички има малко обаче директно си го признават!
За теб няма ли значение външноста на някой пич,който ти харесва!?

Има,разбира се,макар и минимално,за всеки има значение външността,но аз говоря за очите и косата :)

Valar
07-09-2007, 15:11
Е те са част от външноста!
Някой пък си имат и идеали свързани с тях...
Аз лично нямам.

thefreak
07-09-2007, 15:12
Imam 1 vapros kam mom4etata...kakvi momi4eta haresvate? -rusi, 4erni, kafqvi, 4erveni i s kakvi o4i?
Имаш 1 въпрос, но за сметка на това е тъп.

sasha_90
07-09-2007, 15:23
Повтаряща се тема :!:

07-09-2007, 15:37
ti da ne se ima6 za po-ostar?????Zagubenqk takav!

07-09-2007, 15:39
цици.

nymphetamine108
07-09-2007, 15:51
Има страшно много такива теми...И със сигурност външния вид ИМА занчение, независимо какво говорят някои хора :!:

koalka
07-09-2007, 15:53
Не мисля, че цвета и косата имат значение.Едно момче може да харесва синеоки, но като нищо да се влюби в момиче с кафяви очи.

dijaodia
07-09-2007, 16:37
otgovora mi ne e mnogo po temata no vypreki tova shte kaja kakvi momi4eta haresvam....:Haresvam momi4eta koito znaqt kakvo iskat i znaqt kak da si go poiskat i polu4at a ne nqkoi dyrveta koito samo stoqt kat pynove i 4akat mom4eto da pravi vsichko...Za pyrvata krachka dobre,nqma problemi no za po natatyka samo da sedqt i da ne mogat da si mrydnat gyza...aaaa neeee [-X (Puk i kat sedqt samo na edno mqsto stavat debeli a az ne obi4am takiz momi4eta ahhaahah :lol: )

07-09-2007, 17:01
otgovora mi ne e mnogo po temata no vypreki tova shte kaja kakvi momi4eta haresvam....:Haresvam momi4eta koito znaqt kakvo iskat i znaqt kak da si go poiskat i polu4at a ne nqkoi dyrveta koito samo stoqt kat pynove i 4akat mom4eto da pravi vsichko...Za pyrvata krachka dobre,nqma problemi no za po natatyka samo da sedqt i da ne mogat da si mrydnat gyza...aaaa neeee [-X (Puk i kat sedqt samo na edno mqsto stavat debeli a az ne obi4am takiz momi4eta ahhaahah :lol: )
e kak da pravqt parvata kra4ka kato znaqt,4e vednaga 6te im se izsmeqt v liceto!A ina4e za drugoto ne razbrah kakvo ima6 v predvid-marzelivi momi4eta ili koito ne pravqt ni6to v luboven plan?

Mr. Vain
07-09-2007, 17:31
Не мисля, че цвета и косата имат значение.Едно момче може да харесва синеоки, но като нищо да се влюби в момиче с кафяви очи.
Напълно съм съгласен, но това не пречи всеки да си има предпочитания, нали? :wink:
Аз например харесвам тъмнокоси и тъмнооки :)

Sevt
07-09-2007, 17:35
черна/кестенява

07-09-2007, 17:44
Напълно съм съгласен, но това не пречи всеки да си има предпочитания, нали? :wink:
E, az sam takava!

Sasuke
07-09-2007, 17:49
Характер да е скромничка и добричка
Външност нещоooo такова:

http://195.117.233.167/zdjecia_temp/admingrafgd/gdzie-slonce-i-mrok-sie-kloca/gothic_girl.1168359272.59ce3dc029c7a54f7638b8635b3 f1c22.jpg

thefreak
07-09-2007, 18:24
ti da ne se ima6 za po-ostar?????Zagubenqk takav!
Имам се за по-умен.
Не виждам как човек може да е остър, дебил.

Levane
07-09-2007, 18:29
Няма значение от цвета на косата или цвета на очите ... важното е характера :)

07-09-2007, 18:31
Руси по принцип най-много ги забелязвам и харесвам. Но не само, няма чак такова значение. И розови коси харесвам.

07-09-2007, 18:32
Няма значение от цвета на косата или цвета на очите ... важното е характера :)
Клишета - бъди по-оригинален!

07-09-2007, 18:33
А, знам те аз тебе, искаш и тъмнокожи циганки

07-09-2007, 18:36
Няма значение - но забелязвма главно русите, не черните. А пък кафявите - о, ужас - коса с цвят на кал и лайна!

ОneWingedAngel
07-09-2007, 18:40
Скромна и добричка не и за мене..! :twisted: ю

Очи-няма значение
Коса-Също(дълга и черна се пак да пиша нещо)
Характер-сериозно моми4е,което не го е страх да поспори по-ужесточено и да не се съгласява със всичко,което хората казват просто ей така-демек собствено мнение.
ДА НЕ Е ЧАЛГАДЖИИКА!(да важно е)
Да споделя мойте интереси,но не всичките(не искам мое собствено копие,а човек,които да ме допълва)
Да НЕ Е лесна-секса за мене винаги е бил пиперлива и егзотична добавка,но не и 1 седмица ходиме аре да го праиме.
Да е зряла и отговорна и умна
Да е от моя град(Варна) за предпочитане
Да е диваче,което е предизвикателство за опитомяване :smt007

ми да тва е то моми4ето,което търся и май няма да намеря,.. :?

07-09-2007, 18:43
Да е руса,
Да е сладка, да не е някаква тъпа дървена философка и да разсъждава за глупости.
Да не се занимава с простотии.
Да е модерна.
Да е секси.
Да е стилна, с добра душа и сърце.
Да не е конфликтна личност и да не обича скандалите. Мразя скандалджии.

ОneWingedAngel
07-09-2007, 18:45
Да е руса,
Да е сладка, да не е някаква тъпа дървена философка и да разсъждава за глупости.
Да е модерна.
Да е секси.

1-вото си противоречи с някой неща по-долу! :-D

(шегувам се)

07-09-2007, 18:52
Да е руса,
Да е модерна.
Да е секси.

(шегувам се)
Шегите ти са крайно тъпи! Това, за блондинките си е чиста дискриминация. Да не говорим, че кафявата коса е с цвят на лайно или кал (повечето лайна са кафяви), а пък черното е като гаден гарван или като смъртта - блях! :-& Русото поне е като слънцето.

07-09-2007, 18:53
Русите жени и тъмнокосите мъже са ... :)

07-09-2007, 18:54
Да е руса,
Да е модерна.
Да е секси.

(шегувам се)
Какво ограничено същество... доказва, че съди по външния вид за характера, а пък лъже, че характерът и външността имат нещо общо. Аман от лицемери. :)

cherinka
07-09-2007, 19:01
Скромна и добричка не и за мене..! :twisted: ю

Очи-няма значение
Коса-Също(дълга и черна се пак да пиша нещо)
Характер-сериозно моми4е,което не го е страх да поспори по-ужесточено и да не се съгласява със всичко,което хората казват просто ей така-демек собствено мнение.
ДА НЕ Е ЧАЛГАДЖИИКА!(да важно е)
Да споделя мойте интереси,но не всичките(не искам мое собствено копие,а човек,които да ме допълва)
Да НЕ Е лесна-секса за мене винаги е бил пиперлива и егзотична добавка,но не и 1 седмица ходиме аре да го праиме.
Да е зряла и отговорна и умна
Да е от моя град(Варна) за предпочитане

Да е диваче,което е предизвикателство за опитомяване :smt007

ми да тва е то моми4ето,което търся и май няма да намеря,.. :?

Има проблем - не съм от Варна.

:mrgreen:

Иначе харесвам мацки, които в някои определени ситуации се държат мъжки, но също така не пренебрегват чувствата си. Харесвам такива, които имат собсвено мнение, но уважат и изслушват това на другите. Харесвам стилни и изтънчени мацки, които разбират от козметика (маникюр, педикюр, солариум, сауна, прически, грим и прочие). Общо взето обожавам мацките, вманиачени на тема "собсветна външност (и на околните)". Харесвам мацки, които са с адски буен харакер, такива, с които можеш да говориш (и да спориш) с часове с тях, такива, които ВИНАГИ, АМА АБСОЛЮТНО ВИНАГИ имат какво да кажат.

ААбе, общо взето обожавам себе си :lol:

Black_JAG_Bundy
07-09-2007, 19:04
Да е руса,
Да е модерна.
Да е секси.

(шегувам се)
Шегите ти са крайно тъпи! Това, за блондинките си е чиста дискриминация. Да не говорим, че кафявата коса е с цвят на лайно или кал (повечето лайна са кафяви), а пък черното е като гаден гарван или като смъртта - блях! :-& Русото поне е като слънцето.
Кво се обиждаш?! Блондинките сте тъпи като камъни, но за сметка на това сте добри в леглото :-D

Albinos.com
07-09-2007, 19:17
хубавелки с чар и багаж на втория :) @cherinka добро описание направи. Да е по отракана, по отворена към света и с чувство за хумор :)

07-09-2007, 19:21
Да е руса,
Да е модерна.
Да е секси.

(шегувам се)
Кво се обиждаш?! Блондинките сте тъпи като камъни, но за сметка на това сте добри в леглото :-D
Е не са тъпи само блондинките, всички жени са такива.

07-09-2007, 19:22
Да е руса,
Да е модерна.
Да е секси.

(шегувам се)
Rusoto e KURVENSKO moeto mom4e!!! Horata s tamni kosi i o4i sa nai-krasivi i 4arovni!

ОneWingedAngel
07-09-2007, 19:23
ти смятай ко щеше да стане ако НЕ бях сложил (шегувам се) :shock:
Бънди такава теникска имам :twisted:
Черинка- =D> =D> =D> супер си по това,което си описала!

07-09-2007, 19:26

ОneWingedAngel
07-09-2007, 19:34

aре дръжте този ся :lol:

07-09-2007, 19:47

aре дръжте този ся :lol:
Ти защо си толкова конфликтна личност? Търсене на внимание, избиване на комплекси или и двете? :)

07-09-2007, 19:49
Харесвам момичета. А това какви момичета ПРЕДПОЧИТАМ е съвсем отделна тема. Дори и най-големият фен на русокоси девойки някой ден ще срещне някоя чернокоса, която да му завърти главата.

Nafarforiii
07-09-2007, 22:19
ми хубавите моми4ета харесвам :D косата и о4ите нямат зна4ение

07-09-2007, 22:21
ми хубавите моми4ета харесвам :D косата и о4ите нямат зна4ение
И аз така.

BAYO
07-10-2007, 02:22
Добре деба... чета 1ва страница, чета 2ра страница ..... аре ве още колко има си викам !?!? Уж тъпа тема , ала бала па сичко флууди кат офци сте .... една тръгне и сички по нея ..

да ве... тва се питах (щот и тфа го прая) ... как може на най-тъпите теми да има най-мно коментари ?! Ае правете си изводи, отивам си допия биричката :::