PDA

View Full Version : Момчета....

Нерита
07-09-2007, 17:51
.......възбуждате ли се когато вашата мацка целува и си играе със зърната ви? Приятно ли ви е?

Levane
07-09-2007, 17:53
не мие неприятно но не се и възбуждам ...

bebito0o
07-09-2007, 17:53
i az tfa pitam :-s

thefreak
07-09-2007, 18:05
.......възбуждате ли се когато вашата мацка целува и си играе със зърната ви? Приятно ли ви е?ю
Ти каква работа имаш там да правиш ?

07-09-2007, 18:08
.......възбуждате ли се когато вашата мацка целува и си играе със зърната ви? Приятно ли ви е?
Играй си с оная му работа. Не знам как е със зърната, но там ще бъде по-доволен, гаранция.

07-09-2007, 18:14
Играй си с оная му работа. Не знам как е със зърната, но там ще бъде по-доволен, гаранция.

И аз там искам но не знам какво точно да правя...кк да си "играя" с нея,къде....?

07-09-2007, 18:19
Стига бе, момиче, това да не е изпит. В човека са заложени тези неща. Как да си играеш? Ми просто си мушни ръката в гащите му и почни да я галиш, ако си по-смела и да я целунеш може.. Нищо сложно. За отрицателно време ще разбереш как стоят нещата.

bebito0o
07-09-2007, 18:23
axaxax elementarno yotsan :smt005

Нерита
07-09-2007, 18:25
Знам но имам чувството че ако му бръкна в гащите ръката ми ще почне да се мята като риба на сухо и няма да знае кво да прави а той ще си мисли : " Тая кво прай по дяволите???"

bebito0o
07-09-2007, 18:26
axaxaxaxaxa :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 produljavai 6oto mi e mnou zabavno :smt005 :smt005 :smt005

07-09-2007, 18:26
Знам но имам чувството че ако му бръкна в гащите ръката ми ще почне да се мята като риба на сухо и няма да знае кво да прави а той ще си мисли : " Тая кво прай по дяволите???" Виж, момиче, това ти е заложено, а ръката ти е под твоят перфектен контрол, въобще не се притеснявай. А повярвай, докато галиш члена, няма да му е много до мислене как точно се справяш. Така и така докато не пробваш, няма да се научиш, давай смело!

Levane
07-09-2007, 18:32
Еми като незнаеш ще се научиш никой не сее родил научен :) гледай малко научно популярни филми :)

Нерита
07-09-2007, 18:39
Някой ще ми каже ли как по друг начин да го възбудя?Къде да го докосвам,да го целувам....?Моля ви [-o<

Levane
07-09-2007, 18:42
Някой ще ми каже ли как по друг начин да го възбудя?Къде да го докосвам,да го целувам....?Моля ви [-o<
момиче почваш да ме притесняваш момиче си а незнаеш как да възбудиш едно момче #-o

07-09-2007, 18:49
момиче почваш да ме притесняваш момиче си а незнаеш как да възбудиш едно момче #-o

Ами той супер много ме харесва,хиляди пъти ми го е казвал и имам хубаво тяло и в лице съм що-годе хубава но тва не е достатъчно....като съм девствена и...просто нз кво да правя... :cry: Искам да му хареса понеже той е момче с опит а аз.... #-o

thefreak
07-09-2007, 23:11
Съблечи се гола и остави да те огледа.
Това ще е достатъчно да се възбуди.
Другото давай по инстинкт няма да сбъркаш.

bolnoty
07-10-2007, 00:19
леко го уредихме човека - трябва да черпи :)

Unexpected Error
07-10-2007, 00:59
леко го уредихме човека - трябва да черпи :)
Хаха, добро добро! Трябва! :lol:

Ами той супер много ме харесва,хиляди пъти ми го е казвал и имам хубаво тяло и в лице съм що-годе хубава но тва не е достатъчно....като съм девствена и...просто нз кво да правя... :cry: Искам да му хареса понеже той е момче с опит а аз.... #-o
Тцтцтц..притеснението ти е най-големият враг. Но и да ти кажа да не се притесняваш, ти няма да можеш да не се притесняваш, така че направо на съветите да минем:

Както каза някой по-горе, стигне ли ти ръката между краката му, той няма да мисли дали го галиш, пипаш, ъм.."лъскаш?" или каквото и да било.

Как да го възбудиш питаш? Ами не е много трудно да възбудиш младо момче да ти кажа, достатъчно е да те зърне гола :) Лично мен целувката с език ме възбужда, да не кажа най-много, но наистина много. Ако пък е в правилен момент, ефекта се засилва :) Пробвай, когато е легнал по гръб, заставаш на колене над него и почваш да го целуваш. Дори можеш да легнеш върху него, да се отпуснеш. (Не се притеснявай дали ще му тежиш, мъжете сме яки говеда, можете да ни експлоатирате :P ). Но, за мен лично, е по-възбуждащо, когато приятелката ми не е легнала върху мен, а се подпира с една ръка, а другата се "разхожда" :) Гали ме, играе си, опипва ме, etc. Достатъчно е докато го целуваш, малко да се заиграеш между краката му с ръка и е готов.

Няма какво да се чудиш какво ще си помисли ако му "бръкнеш в гащите" дето викаш. Няма точно определен начин на действие там, всеки открива свой начин. Няма как той да си помисли "абе тая кфо прави". Така е заложено в мъжката природа, стигнеш ли до там, мисълта на мъжа спира. Можеш да го стимулираш както си искаш - да го галиш с цяла ръка, с пръсти, дори с опакото на ръката..с език, крак, гърди..няма ограничения.

Щом все още си девствена, няма смисъл да ти давам съвети как да го възбуждаш по време на любовният акт, защото първите няколко пъти, повярвай ми, изобщо няма да те интересува ;)

Експериментирай и не се притеснявай (за какво ли го казвам :) ), няма начин да збъркаш. Това е животински инстинк :P

07-10-2007, 09:44
Щом все още си девствена, няма смисъл да ти давам съвети как да го възбуждаш по време на любовният акт, защото първите няколко пъти, повярвай ми, изобщо няма да те интересува ;)

Няма значение всичко ще ми е от полза [-o<

07-10-2007, 12:57
lija krakata na priqtelq mi mn se kefi na tva :smt005 :smt005 :smt005

Unexpected Error
07-10-2007, 13:58

Няма значение всичко ще ми е от полза [-o<
Еми щом настояваш: Целувки, целувки и още целувки - по време на акта са задължители. Не може просто да си вършите работата без никаква игра, не е интерестно. Друго, което аз лично намирам мнооого възбуждащо по време на любенето е, когато жената си играе сама със себе си - хем е възбуждащо за мъжа, хем приятно за жената. Също - най-чувствителното място на мъжа не му е оная работа, тези неща дето са под нея са доста по чувствителни! :) Там езика доста подлудява мъжа ;)

Сега, една доста спорна тема - анусът. Доста неща съм прочел за стимулирането му, някои от тях дори с проникване, но аз лично не бих долуснал приятелката ми да ми..*coght* "навре" нещо там, каквото и да било. Но външната стимулация е доста отплащаща се - с пръст и кръгови движения се доставя огромно удоволствие. Първият път (или) два може да му е малко странно на мъжа, но след това, като се отпусне, е доста възбуждащо. Също и различните пози - мисионерската за мен е малко изтъркана, след стотици пъти едно и също омръзва, хубаво е да се експериментира.

Друго нещо, което аз намирам адски възбуждащо, е дрането - моята приятелка при екстаз не може да се сдържа много и обикновенно ме прави целия на решета и после ми се извинява поне 5-10 пъти, но мен това не ме притеснява. Разбира се, ако изобщо го пробваш това, бъди нежна! Лекичко с нокти, не натискай, че после белезите може и цял месец да седят! (Все още имам една линия на задника от 3 месеца :P )

Друго незнам какво да ти кажа, за момента не се сещам, всичко е експериментация.