View Full Version : Бихте ли избягали от вкъщи и защо ?
XaMcTePKa
07-09-2007, 18:29
Темата е ясна ако ДА обяснете с каква цел е и какво бихте направили :-) ,на който темата му се струва тъпа просто да не поуст-ва
т.1 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3.
sexy_for_you
07-09-2007, 18:55
По принцип не бих избягала за нищо от вкъщи,защото с моите родители се разбираме отлично и сме в идеални отношения.Но когато порасна,може би ако ме спират да бъда с любимия човек или прекалено много ме държат под контролно.Но аз знам,че всичко,което правят,го правят за мое добро. :-D
blood girl
07-09-2007, 18:57
Не но само ако ме ядосат яко наще
LecheR_DeViL
07-09-2007, 18:57
ponqkoga mn mi se iska, no ne vqrvam da go napravq, osven ako ne se sluchi neshty naistina seriozno..
_SilencE_
07-09-2007, 19:34
че то наще сами ме карат вече да се махам :smt005
<black soul>
07-09-2007, 19:43
ако много ме ядосат или ми забранят нещо което мн силно желая просто ей така, че да ми е гадно, бих избягала но за кратко...най-много да преспя ден-два у някой приятел... но ако изобщо се случи, ще бъде по-нататък...сега съм на 14 и просто няма как да го направя...
Аз съм бягал... нямало ме е по 2-3 дни. Просто понякога ми писва наще да се карат до зори и понякога мятането на ножове и къртенето на зъби ми идва в повече и просто си излизам :) От нас ще се махна при първа възможност и повече няма да ме видят... никога :)
Nadelina
07-09-2007, 19:48
Az sym bqgala ot nas.. Da.. pravila sym go.. dori ne vednaj... Prosto otnosheniata mi s nashite ne sa cvetushti.. te sa bolezneno ujasni.. Te prosto ne me iskat.. i mi go pokazvat po vsevyzmojni nachini.. i kogato chashata prelee sym si trygvala.. no za jalost poveche ot sedmica nqma kyde da sym.. pri polojenie che dori ne bqh pylnoletna (sega sym na 18 veche).. Prosto chakam da me priemat studentka za da se mahna zavinagi... i da svyrshi tozi Ad!
shadow4e
07-10-2007, 13:17
Не съм и не бих го направила.
<black soul>
07-10-2007, 14:39
защо темата е преместена във ФЪН ... тя е за "У дома" според мене... :roll:
_Ice_DiaMoNd_
07-10-2007, 16:08
Ам то мойто не беше точно бягане а измъкване навънка през ноща ,ама спах у комшийчето до нас :smt005
не,не съм бягала а и вече съм достатъчно голяма и не бих бягала ;)
ТраЛаЛа`f
07-10-2007, 20:39
Ами много пъти ми се е искало, но няма къде да отида...
Но да, бих избягала
alkobalko
07-11-2007, 06:17
Няма причина, която да ме накара да избягам.
Леле 100% ще го направя защото родителите ми и аз не говорим на един език.Те виждат нещата от тяхната страна и воабще не искат да погледнат от моята!Да ще го направя още днес и ще отида при баба ми,тя е готина до мозака на костите си!!!Имам си пари от бала за 2-3 месеца си фана работа и онея двамата ще ме молят да се прибера,но няма да стане!!!
V nikav slu4ai ne bih izbqgala ot nas za6toto uvajavam roditelite si i ne bih im pri4inila tova [-X
[B]a[N]D[i]T[k]a
07-11-2007, 09:03
da.. bih :) pri4inata e prosto zashtoto ima kude da ida :lol: ako nqmashe.. nemashe da bqgam :) a ina4e.. zashto bih go napravila.. mn sa neshtata .... ponqkoga maika mi tolkova mi se kara 4e.. prosto mii ide da si stegna bagaja i da izl ot nas... v obshti linii mai samo tova :smt005
dark_player
07-11-2007, 10:14
За к'во да бягам от хубавото! Пф ... аз лично не бих! :-)
Ей, пиявици нали като избягате няма да има от кой да точите пари ве. Не вярвам никой от вас да избяга.
KyKJlu4KaAa
07-13-2007, 07:45
Da Bih izbqgala ot vkushti !!! i sam go pravila i e imalo efekt :smt006
flowerlina
07-13-2007, 16:11
Не съм бягала от вкъщи и не бих.В каквито и отношения да съм с родителите си не бих им причинила това,защото знам че всичко,което правят го правят за мое добро и защото ме обичат много.
Bloodlust
07-13-2007, 18:15
Да... :wink: Е, освен ако къщата не гори :-D
moon_flower
07-13-2007, 18:58
Не,дори и да имам проблеми,което често се случва,смятам,че не си заслужава да правя това.Всичките ми проблеми отминават,а и бягството не ги изчиства.Напротив,стават още по сложни.Пък и къде ще отида?!Дори в най добрата ми приятелка да отида,майка и пак ще ме издаде.Не мога да живея другаде.А ако се върна-леле,какво ме чака.По добре да си седя мирно на гъза и да си гледам тиин проблемите. :-D
MaRiNkA_16
07-14-2007, 17:13
ami moito ne e bqgane to4no ama 4 puti seriozni v koito sum se karala s ba6ta si i na sledva6tiq den si subiram bagaja i otivam pri lelq mi na gosti kazvam na ba6ta mi i toi znae 4e my se surdq i nemoje d ame spre i taka.
MaRiNkA_16
07-15-2007, 12:04
ami moito ne e bqgane to4no ama 4 puti seriozni v koito sum se karala s ba6ta si i na sledva6tiq den si subiram bagaja i otivam pri lelq mi na gosti kazvam na ba6ta mi i toi znae 4e my se surdq i nemoje d ame spre i taka.Кой не може да те спе??? Нали ша ти вратне 2 шамара и ти ша си згънеш обратно дрешките и ще си ги оставиш в гардероба!!!
По темата: Не съм бягал от вкъщи и не бих го направил колкото и да ме ядосват и да ми се карат и да не ме разбират. Аз също ги ядосвам доста често.
i kvo kato mi vrutne dva 6amara???qvno ne si vidql mnogo ot ko6marite v edno semeistvo 4e da vika6 za 6amari.1-2 6amara ne e ni6ty 6toto sum prejivqla mnogo pove4e i pak nemoje da me spre.kvo 6e legne da spi ve4erta i pak 6e stana i 6e se izmukna.
tova pak e nai-tapoto
da re6i6 da izbqga6 ot roditelite si koito sa te sazdali i sa ti dali vsi4ko koeto ima6 do momenta.e nqma ko pove4e da govorim
sladkata_presi
07-19-2007, 05:26
Засега не бих го направила,защото сега отношенията ми с родителите ми са добре.
Но просто когато все пак се скараме яко бих избягала за 1 ден-най-много и бих се върнала.
theEXPLOITED
07-19-2007, 08:22
ami az nikoga ne sam bqgala prosto nqkolko pati se e slu4valo da ne se prebiram ediniq p1t na6te dori ne razbrahaza tova a vtoriq p1t bqh obqvena za ob6tonacionalno izdirvane i da, pak bih go napravila no ve4e mislq po malko po razli4en na4in ot togava ta neznam kakvo bi predizvikalo takava post1pka ot moq strana........ #-o
krem4et0
07-19-2007, 10:45
бих се махнала. Сега обмислям как точно да стане. писна ми да живея при тях и...........Имам финанси за определно време, но ме е страх. Майка ми ще се поболее, а баща ми...не ми се мисли.
mtg1992bg
07-19-2007, 13:20
Аз лично не бих избягала, просто отношенията в семейството ми не са чак толкова зле. :|
Val4etoO
07-19-2007, 13:29
Mnogo puti sum bqgala ot nas za razli4no vreme nai mn ma e nqmalo edna sedmica ama tva be6e 6toto imah problemi sus susedite ina4e za po nqkolko dni ma e nqmalo bez da se obajdam kude sum i bez da si digam tela ama togava e bilo zaradi nqkvi kuponi ili nqkvi takia...
аз съм бягала за около 3-4 дни.бях при една приятелка.
kasiopea
07-29-2007, 10:09
Веднъж направих опит за бягство.Бях много бясна,сдърпахме се с мама и аз се ядосах и избягах.Обикалях улиците,поседях малко в парка и след около 4 часа си бях вкъщи.Нямаше смисъл да тревожа мама за една тъпа глупост.И не смятам повече да бягам от вкъщи.
имам перфектни отношения с родителите си, но искам да ибягам :-D предпочитам да съм самостоятелна :-)
_`SoMeThInG_StRaNgE`_
07-29-2007, 11:25
Ами когато много ме изнервят наистина ми се иска да се махна от тях, но никога не съм го правила.. :roll:
Да бих избягала, ако ми посегнат няма и да се замисля! Направо си хващам пътя и си заминавам. :-({|=
Ами когато много ме изнервят наистина ми се иска да се махна от тях, но никога не съм го правила.. :roll:
и аз...но може би не би ми стигнало смелост :-D
Summer_game
07-31-2007, 18:55
moje o6te da sum na 12 no ima momenti kato sega kogato iskam da se mahna ot tuka prosto nikoi ne me razbira ili izslu6va napravi tva napravi onova vupreki 4e ima momenti v koito se obi4ame mnogo no te sa samo kogato samo ediniq e vku6ti ina4e nqma nikva toplina. A i mi e omruznalo samo sestra mi baba mi i priqtelite da mi vqrvat vru6tala sum se vku6ti razrevana za6toto ne6to mn gadno se e slu4ilo no na koi mu puka .Su6tnost puka im no mnogo rqdno no se pak gi obi4am i to mnogo pove4e ot si4ko no.. mislq 4e sled o6te nqkolko godini sqka ve4er 6e se karame ne 4e iskam iskam da sme si v perfektni otno6eniq no na tqh ne im puka kfo kak se 4uvstvame az i sestra mi prosto... :smt010 :smt022
Ми правил съм го доста пъти обаче след няколко часа се връщам :D
Едва ли бих го направила. Отношенията ми с родителите ми са поносими .Дори и понякога да се скарваме за глупости,то бързо ни минава - и пак сме си в същите добри отношения.
Е... да имало е и моменти, в които съм искала да избягам,но ако не са те къде ли щях да съм сега.. :-)
Make_Love
07-31-2007, 20:32
em nz az bih izbqgala, kogato na6te me nervirat[koeto se slu4va mnoo 4esto]daje sum go obmislqla hiladi puti ama ne6to se me dostra6ava
swords1010
08-01-2007, 09:14
Да бих, но тряабва доста яко да сгафят. :wink:
Justified
08-01-2007, 10:18
В никакъв случай [-X !Баща ми е супер и \:D/ никога няма да да ме ядоса чак до такава степен че да ми се прииска да избягам.
Пък и ако избягам баща ми ще се побърка и ще умре а аз много си го обичам и не искам това
:cry: :cry: :cry: Точно в този момент искам много ама наистина много да избягам от нас,защото не ме пускат да отида на село кадето са ми всички истнски приятели!!!А и в събота имам рожденден и искам поне на този ен да сам с истнските ми приятели. :cry: :cry: :cry:
†Stupid Rebel†
08-05-2007, 11:20
mi az mn rqdko sum si v nas :( i vaob6te mn obi4am kato se varna v ka6ti 6ot si e drugo de.. :wink:
ne kak 6te izbqgam kade drugate 6te spy na toplo i 6tet ima kvo da qm kato mi se qde i kato mi trqqt pari koi 6te mi dade za kvo da bqgam pak i maika mi i ba6tami ko 6te praqt bez men i az kvo 6te praq bez tqh sa ve4e kat stana po golqm se premesta az sym im go kazal i te si znaqt horata :) iskat da gi zimam s men ma az im kazah 4e nqma :D
не бих избягала, бих се изнесла при първата ми отдадена възможност [-o<
Ledenata
08-08-2007, 20:54
Ами 1 път се бяхме скарали ама мн яко с майка ми ам супер яко,а тя е на моменти и ми беше писнало и реших да замина на някъде и отидах в мойта стая и ева, майка ми отатъка и тя реве,аз си зех сака и почнах да си събирам багажа,майка ми дойде и ме гл и ми вика ко прайш и аз мн добре виждаш викам и писна ми да ме обиждаш ясно ли ти е ама аз продължавам да си събирам багажа и 2те ревем :smt005 и тя вика ако ше си тръгваш от тука ше си тръгнеш гола както съм те родила и аз й викам мечтай си и продължавам да си събирам багажа и тя видя че няма да спра и почна от 1-ната страна да го вади и да слага дрехите в гардероба :smt005 ама и аз продължавам :smt005 :smt005 :smt005 ауууууууууу голям смях беше и както и да е сдобрихме се и тя ми се извини,защото не беше права и каза,че не си е помисляла че мога да го направя(да се изнеса) и каза че мн съжелява и така,не че не се караме ся ама ко да се прай. :smt005
Crazy_Sweet_Girl
08-12-2007, 13:02
амиии аз бих ибягала за6то не :D
eXtrem3-g1rl
08-12-2007, 14:27
Аз бях изчезнала от нас за период от 5-6 часа. Да съм била на 6-7 най-много. Бях казала на нашите, че отивам при леля ми, която тогава живееше на долния етаж. Но вместо да отида при нея, съм отишла пред блока да си играя с разните му лапетия, понеже не ме пускаха да играя тогава. Спомням си, че обикаляхме улиците с още 1 по-голямо от мен момиче. Но какво стана, как стана..до площадката на нашата улица имаше един хълм (то още си го има, де) и долу бордюр. Бях се качила отгоре, подхлъзнах се и паднах..сцепих си главата на ръба на бордюра..оная избяга и някво момче ме донесе до у нас.. :-D Засега нямам намерения да бягам от нас..до тоя момент нямам повод :-)
Ако нашите наистина ме ядосат ,ще избягам,но за сега с малко яд и слъзи и караници се оправяме.
Но ако примерн нямама какво да губя а те си го заслужават ...иска ли питане?Естествено надали ще оцелея и една нощ на улицата ,но това е друг въпрос.
Justified
08-12-2007, 18:18
Само веднъж съм бягала ,но това беше на 1ви април тази година и го направих само за до го притесня бащата.Е явно наистина съм успяла щото започнал да звани на всечките ми приятели ,соито бяха на ясно с плана ми.
И още с баща ми като се сетим за тази случка се пукаме от смях
Buahahaha avtorskoto 4ado i az kat beh kolko tebe zaplashvah nashte 4e she begam ot nas i togaa zacepih ideqta ahahahaa, maika samo kaza "Ti izbqgai, posle ako te pusneme da si vlezesh obratno she si golqm kusmetliq"
Ina4e ve4e i bez tfa tree se maham, ama neshu bashtata ne e navit na ideqta :D
love_enrique
08-14-2007, 19:42
Ооо да бих и понякога съм на крачка да го направя!
И аз така ама после се осещам че няма къде да отида :)
Не, на мен си ми харесва тук и никога не бих избягала-няма много караници. Само един път заплаших че ще избягам ама карай. :::
sisito0o0
08-17-2007, 22:31
DA - Tvurdo da i 6te g napravq v skoro vreme.Za6to li? za6toto na6te ne spirat da me tormozqt za nqkfi gluposti :smt014 :smt014
Да! Искам мн...ама само когато ми е сдух...иначе си ми харесва у нас :-D
VaNicHkaa
08-25-2007, 08:06
Бих избягала само при положение ако не ме пуснат някъде ..иначе съм си добре така хах
az vednyj bqh trygnala da se maham ot nas sled adskia skandal s na6te no sestra mi me sprq... a sa ve4e ako mi kipne ne6ty ili me iznervqt bih se mahnala ima i kyde da otida pyk i tq ne jivee ve4e v nas za da me spre :smt006 :smt019
Sweet__baby
08-27-2007, 08:24
Бих избягала, ама не ми стиска,щот после като се прибера и тежко ми ... 8-[ :-k #-o
ThunderGoddess
08-27-2007, 10:13
Не, това е мегатъпо.
вече бих.............. :smt013 ](*,) щото ми писнаха постоянните скандали у нас и накрая се аз излизам виновна. ](*,) ](*,) :smt013 предпочитам под некой мост да спа от колкото у нас вече...
](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
do sega ne sum se zamislqla no ako me vbesqt moje samo za da gi stresna oba4e
lyly_lili
08-29-2007, 17:35
Бих избягала, ама не ми стиска,щот после като се прибера и тежко ми ... 8-[ :-k #-o
И аз съм така :-D :-D пуст страх....
az sum na 13 god i me drazni samo maikami :lol: no ponqkoga i to daje ponqkoga ne e vinova tq :D i ne bih izbqgala za6toto kogato se vurna znam 4e ot vlizaneto mi 6te me nokaltirat na sekundata ,posle 6te mi kre6tqt ,6te me obsujdat :D i cqla god nqma da go zabravqt ujas :) ! do sega ne e imalo seriozna pri4ina za koqto da se skarme i da izbqgam vsi4ki stava ot suvsem malki nedorazumeniq :lol: i mikami kvato e luda otka4a vednaga i mn me drazni ! tva e
lamzzzercho
08-29-2007, 18:42
в никакъв случаи! Ако имам проблем с родителите ми най-добре се разбираме, като седнем и изясним проблема и всичко се нормализира! Това е за всичко при мен! Мн неща съм научил и от малък мога да споделям и да питам спокойно за всякакви неща и така не ми се налага нито да мисля да бягам, защото не ме разбират (все пак и те са преминали през нашия път и знаят как се чувства ме)
bqsna_teenagerka
08-29-2007, 18:54
:-D ами ако не ми дават да си имам определено гадже...но това няма да стане никога така 4е не мисля да бягм :P
CoBRaSTyLе
08-29-2007, 18:55
не. главно заради това, че няма как да се издържам сама засега.
FreeSpirit
08-29-2007, 19:19
В момента се разбирам с наще и не бих избягала.
Като бях малка,веднъж наще се кскараха мн яко и дядо ми и баща ми се сбиха,тогава се изплачих мн и изхвурчах от нас.Това не се брои точно за бягство,защото бях малка и се скрих в овошната градина(бяхме на вилата)е поне спрях караницата,търсиха ме повече от 2 часа,даже съседите вдигнали(и ги видях колко могат да се оправят в тъмното \:D/ )
'IrReSiStIblE'
09-09-2007, 07:58
И аз нямам причина.Разбирам се с родителите ми много добре и не бих им нявлакала неприятности.
paranoia
09-14-2007, 15:26
est 4e bih......ama se 4udq kude da otidu sled tfa :-D
The_VamP_LaDy
09-14-2007, 15:34
Не бих избягала.... защото така или иначе ще се върна :-D :-D :-D
bossychick
09-14-2007, 19:13
predi 5-6 godini go bqh napravila toq nomer.. pri4inata be6e 4e na6te mi slagaha nqkfi 4asove ot sorta na 9 da si f nas i to lqtoto kogato na seki teen nai mnoo mu se tre6tee.. i s ena priqtelka off-nahme gsm-ite i se zabihme f studentski po diskoteki gluposti -2-3 dni..ama posle skandalite bqha zverski na6te i tehnite bqha zfunqli v policiqta za izdirvane.. no pone posle nqmah ve4eren 4as..
p.s ne go praete :wink:
the_black_angel
09-17-2007, 14:16
Не бих избягала...глупаво е,нали пак ще трябва да се върна. =;
Slave4You
09-18-2007, 11:34
Ем аз понякога като се скарам мн яко с наще и ми се иди да избягам.. но после за замислям че не ми се спи на пътя и се отказвам :-D
kyklichka01
01-02-2010, 14:38
Точно сега бих защото се скарах с майка ми :-x но после ще трябва да се върна така че няма смисъл :(
st3f1too
01-02-2010, 15:39
Ами...1 път избягах за 2часа защото с мама се бяхме скарали 8-) обаче тя барзо ме намери 8-) 8-)
tainaTaa
01-04-2010, 09:13
Не... няма къде да отида :D
danibebi
01-04-2010, 12:00
Не,не бих избягала никога..не съм имала и едвали ще имам такава причина..нашите са страхотни и се разбираме чудесно. :-) :grin:
Няма да избягам никога, защото не ща да остана на улицата.
Няма причина, която да ме накара да го направя.
Neopitom3na
01-07-2010, 14:40
не за сега се разбирам д/г нормално с родителите ми, макар че по някой път ме дразнят :D
Нашите доста ме дразнят,но не бих! :-D
Нямам намерение да бягам :D
бих,не завинаги,разбира се,за определен период.даже съм го правила.понякога толкова ме ядосват с нелепостите си,че трудно ти издържам
Мн сте кухи. Не бягайте от вкъщи. Накарайте вашите да избягат :D
BrainlessROCKBABY
01-10-2010, 13:53
Бих избягала заради момче
ами бягала съм от вкъщи .. но за кратко .. 4 дни някъде .. скоро мисля пак да се махна за малко от наще че вече ми лазят по нервите в последните дни .. :lol:
XTREMEFREERIDE
02-05-2010, 17:02
Бягам вечер и сутринта преди да са се събудили съм си вече вкъщи.Не са ме ядосвали,че да избягам.Просто знам,че няма да ме пуснат някъде примерно и отивам без да ги питам.Не може да се нарече чак бягство.Просто им спестявам подробности. 8-)
nIkEnCeTy_bE
02-05-2010, 17:02
Бих избягала,, имало е моменти, в които съм била самотна и кат се скарам с майка ми и ми се иска да се махна. Имам къде да отида поне. Но винаги ме спира мисълта за майка ми. Сестра ми учи в Германия, баща ми почина, а само като се сетя как се чуства майка ми сама и ми става гадно. Незнам като завърша как ще остая сама, жално ми е. Не мисля да ходя някъде в Чужбина, не само заради нея. Ама е имало моменти, в които толкова много съм искала да се махна. Вярвам, че някой това стане, няма значение по каква причина, ще ме разбере.
Не съм бягала и не бих избягала.
cherrygloss
02-05-2010, 20:15
Не, според мен това е глупава постъпка, която човек прави в момент на ярост или раздразнение.. и после съжалява.Не бих. :?
billytalent
02-05-2010, 22:22
Еми не,въпреки че преди години бях направила подобен опит-детински истории 8-)
Едва ли,трябва да стане много грозна сцена у нас,че найстина да избягам :D
Не бих, но ако бягам някога, то ще е защото в нас е станал страшно грозен и голям скандал.
Ще се махна и ако нашите ме изгонят, но това едва ли ще стане 8-)
Christine
02-06-2010, 11:59
Едва ли. Мислите за бягство обикновено са много несериозни, особено ако става въпрос за дългъг период от време. :-D
Имам огромно желание, но нито има къде да отида, нито с кого...така че ще се примиря с всичко...
sunshine955
02-06-2010, 15:07
незнам едва лии .. дано не ми се налага .. 8-)
LoveRetroMusic
02-06-2010, 17:34
И като избягам от вкъщи къде ще отида?
Под някой мост, може би .. :D 8-)
Хахаха по нагоре гледах едно момиче е писало " на 14 съм и няма как" .. е кфо ? И аз съм на 14 и ми се искаше много поне за 2 дена да не търпя мърморенето на наще и да се махна,но си мислех,че няма да го направя .. И така миналата седмица се скарах с тях,но не избягах.На другия ден като за пръв път всичко спокойно ала бала .. отивам на кафе и ми казва една приятелка "баща ми пак ме удари и сега няма да ме види в нас" аз предчувствах нещо,колкото и смешно да звучи,но си бях взела фондютена в джоба :D Само я попитах " и къде ше отидеш " , а тя ми каза,че ще ходи с приятелят си ( моят бивш ) на селото на негов приятел и аз казах еми перфектно тогава и аз няма да се прибера :grin: ( като казах,че на този ден отношенията с наще бяха добри и нямах повод да бягам,но кой да му мисли .. " На вечерта превозите нещо се объркаха,един влязъл да се къпи друг тва онова .. МОЛА затваряше и нямаше къде да стоим на студа,а една фр искаше да ходи на друго село при нейна фр на купон и решихме че ще отидем с нея защото превоз за селото което искаме ние нямаше.Обадихме се на приятелката на това момиче и тя каза че ще ни плати таксито дотам.Отидохме на купон ала бала,но моята фр искаше да си е с гаджето и и беше сдухано.Едно момче от компанията благоволи да ни закара до другото село,ние взехме и още една позната оттам и и навлякохме проблеми после ;дд Нооо важното е,че си искарахме супер якооо :grin: :grin: :grin: И на другия ден се прибираме на СТОП .. абе баси приключението :D искам пак :( :( :(
Не, не бих. Не виждам причина за това. :)
ilenceto92
03-05-2010, 17:20
emi chesno da vi kaja ne iskam da bqgam.. zashtoto se razbiram mn dobre s tqh i ne mislq da go rpavq
dark_angel3
03-05-2010, 18:12
Аз съм бягал... нямало ме е по 2-3 дни. Просто понякога ми писва наще да се карат до зори и понякога мятането на ножове и къртенето на зъби ми идва в повече и просто си излизам :) От нас ще се махна при първа възможност и повече няма да ме видят... никога :)
FlowerPower
03-06-2010, 16:11
Не, нямам причини за това, за което много се радвам :) Иначе като малки искахме с приятелки да бягаме от детската градина и от нас, просто така- за "приключението" :D Ноо бяхме твърде ограничени в мисленето и докато измисляхме план, завършихме децката градина 8-) Някои от тях пренесоха плана в юношеството си и си бягат редовно от училище,а чат пат и от къщи. Нямат основателни причини за това, просто така им изнася :o
petinkataaa
03-06-2010, 20:14
миии ако ме изнервят много,много...бих се хванала пътищата,за да ги накарам да се държът по-добре 8-)
Ми помисляла съм , но като си представя , че ш' см клошар,не ,не ,не , и НЕ :lol: Не бих,инъче като малка си бях приготвила нещата с една моя фр (тя ми е съседка) и се бяхме уговорили , като заспят родителите ни , да излезем и да се срешнем на улицата :D:D:D Срещата беше в 2 часа посред нощта , но я проспах :lol: :lol: И накрая като я питах дали е 0тишла, ми отговори с : НЕ и последва бурен смях :D :D
бягала съм веднъж и не бих втори път - моето легло си е най-удобно 8-) .. иначе понякога не се прибирам с дни у нас .. ама то не е бягство .. щото нашите знаят къде съм или си мислят че знаят 8-) .. а иначе редовно приютявам изгонени или избягали френдове 8-)
да.. бягала съм.. и даже в момента пак ми се иска ама..тва майка ми е същинско зло..не мога да я понасям .. и ако на тея години имаше друг начин да се издържам ,освен на магистралата.. ся може би нямаше да съм в нас.. поне докато баща ми не се върне (след няколко месеца)..
danibebi
03-19-2010, 12:03
Мн сте кухи. Не бягайте от вкъщи. Накарайте вашите да избягат :D
и според теб как би могло да стане?? :lol:
SummerMakesMeHappy
03-19-2010, 13:04
не бих .. :)
kukli4kata001
03-20-2010, 14:02
Не бих. Не мога да се гледам сама >.< и там където бих отишла няма да е по-добре от вкъщи.
Бягала съм два пъти, но все пак вкъщи си е най - добре. Колкото и проблеми да имам вкъщи с родителите ми няма да го повторя.
Никога не бих избягал-имам страхотно семейство, а и в къщи имам всичко, което ми трябва :)
Никога не бих избягал-имам страхотно семейство, а и в къщи имам всичко, което ми трябва :)
Everytime
03-20-2010, 16:12
ами у приятел :)
да ще избягам :( по различни причини .. които са породени от проблемите които създава малкият ми брат :)
bybinkaf
03-21-2010, 08:55
Няма причина, която да ме накара да избягам. мда, пък и защо да си го причинявам на мен и на близките ми..така или иначе ще се върна :?
nicolepcd
03-21-2010, 19:43
Ами не съм бягала, но сериозно съм се замисляла да избягам, ако родителите ми не се примирят с едно мое решение 8-) Ма се съмнявам да избягам, де :D Пък и ще съм на 18, тва не се брои за бягство 8) 8-)
да ама няма де да ида! Щот наще са супер гадн а баща ми само се оплаква пък кат се върне сяда на компа и после спи никво внимание не отделя нит на мама нит на мене а кат отида да му изкам нещо ме изрязва а майка ми тя пък толзоз са оплаква кой клас станах за 5тица шми са кара туй че тя през живота си не е имала 5тици мен кво ме грее мене! :x :x :x
AutomatiC
03-22-2010, 14:44
не бих избягала,защото и без т'ва през седмицата виждам родителите си 1/2 пъти и прекарвам само уикенда с тях..всяко време с майка ми и баща ми за мен е ценно.
Infinity
03-22-2010, 16:01
Не бих, чувствам се идеално в нас ! 8-)
bebeemalko
03-31-2010, 20:21
ми аз съм бягала от вкущи ,но след няколко часа ме намериха в лелями и малко ми се поскараха щот бях 2-3 клас но после ми купиха тортичка 8-) и сега пак бих избягала щот наще са мн кофти хора по точно майка ми и пастрогът ми :-x :-x да ги насерат кокошките :lol:
ImmortalSportFreak
03-31-2010, 23:20
Няма причина, която да ме накара да избягам. мда, пък и защо да си го причинявам на мен и на близките ми..така или иначе ще се върна :?
djipsito
03-31-2010, 23:58
Не съм бягала и не бих.. като се нервирам за нещо излизам да направя 2 обиколки в парка, да ме лъхне малко вятъра да се кротна и се връщам.. Един път малко се забавих и бяха пратили брата да ме търси.. ама се разминахме нещо, аз се прибрах, него го нямаше..
Иначе един ден ще се преместя, да съм самостоятелна... :)
нямам дом...така че няма от къде да бягам :?
exxxclusive
07-12-2011, 14:34
От 2-3 дена искам да избягам..просто ще ми убият защото оставам на поправителен а баща ми е чудовище бие ме постоянно и ми повтаря колко съм тъп ужасно гадно ми е..мразя го !! :( ...
ivcheto0o
07-12-2011, 18:28
Не бих избягала,в много добри отношения съм с родителите си.А и няма къде да отида и какво ще правя без пари? Не мисля че бягството е решение на какъвто и да било проблем.
zviar7539
07-12-2011, 20:44
Никога няма да направа такова нещо,дори и в най-лошият случай.
бягала съм.. за час два.. за повече рпосто няма смисъл.. много добре се разбираме.. за сега
Да избягам - не, но ако ме ядосат много съм измислила хиляди места, където да се скрия и да не ме намерят поне 4 часа :D
TheBobqk
07-13-2011, 08:37
Бягала съм, защото нашите се бяха скарали мн жестоко и аз бях свидетел на 2 часовия спор. Даже не бяха забелязали, че ме няма 8-) . Когато ме намериха (след половин час или повече) имаше купища извинения и сълзи, но тогава си го заслужиха. По друг повод дори не съм мислила да бягам.
cookie_master
07-13-2011, 09:30
не бих :)
Greennight
07-13-2011, 09:38
Бих,ако имах възможността и средствата.
Bonbonchencetyy
07-13-2011, 09:51
Зависи от обстоятелствата.В случай на бягство съм си подготвила една малка чантичка-в нея има около 15 лв. ,слънчеви очила,сухи и мокри кърпички,химикал и тефтер.Телефона и ключовете направо ще си ги взема.
munik2805
07-14-2011, 23:15
Бих избягала, заради приятел ,... ако има нужда от мен, а родителите ми не ме пускат .. или ми забранят да се виждам с него ..
Бих избягала ии ако продължават тези всекидневни караници
Преди години исках,а сега просто искам да се изнеса от нас(понякога). 8-)
vankata5555555
07-26-2011, 09:49
Бих,щото наще ми лазят по нервите :booooomb:
Бягала съм от вкъщи няколко пъти.Неумишлено.За шоуто :D
Ми.. те са страхотни хора моето семейство.Нямам причина да бягам.Пък и честно казано няма къде да отида, тъй че..
student456
07-26-2011, 14:07
гКойто реши да бяга- Вратите вкъщи са широко отворени
Не, за кво да бягам, де ще ида?
Да бих, но тряабва доста яко да сгафят. :wink:
нямам дом за да бягам (сама съм) така че няма от кой да бягам..а и няма къде да отида
PsychoBitchFromHell
07-27-2011, 13:12
Не мисля :?
xpuct0wa
07-27-2011, 13:23
Не, за кво да бягам, де ще ида?
Uncontrollable
08-01-2011, 06:48
Нямам причина да бягам :D
Ами, аз често бягам от вкъщи когато ме ядосат мама и татии, ама не за по няколко дена ами вечер към 02:00 излизам и се връщам към 04:00 докъто се поуспокоя :-|
musicbaby97
08-02-2011, 07:31
Твърдо да ... :( С родителите ми сме в много лоши отношения ... Помагам на майка ми за абсолютно всичко...пера,чистя,готвя,ми я...но тя все казва с нищо не ми помагаш,ще умра заради теб,и и хрумне,че трябва да ме удари..веднъж дори ми спука вена на ръката .... :smt089 :smt088
RaisedOnRock
08-02-2011, 08:11
Не.
Не, бягството не е решение и с нищо няма да подобри ситуацията.
ако се стигне до наистина сериозен скандал с наще, но за кратко. най - вероятно след 18тия ми рожден ден ще стане нещо такова... :-D
mynichka
08-02-2011, 09:34
daniel12
08-02-2011, 13:39
да искам да избягам втръснало ми е да седя в апартамента
бягала съм , 8-) като ме ядосат мама и тате хващам раницата бутам някоя дреха и отивам нанякъде , най често при баба и дядо дели ни е 1 блок 8-) иначе сериозно до избягам НЕ