View Full Version : Много ви моля за помощ, адски съм притеснена
Здравейте! Моля, който знае нещо по въпроса ми да сподели, защото съм адски притеснена. Значи за последно ми дойде на 22.06, нормална менструация. Следващата я очаквам пак около 22, оба4е днес малко прокървих. Незнам цикъл ли е, какво е, обаче ми е мн притеснено. Не ме боли корем или гърди, както обикновено преди и по време на менструация. Секс без предпазни средства не съм правила. За последно правих секс на 29. 06 с презерватив, не се е късал, или поне не съм видяла да се е късал. Нкяой има ли идея какво става с мен? Благодаря на всички, който ше ми се отзоват! :)
Ами може да е някаква инфекция или заболяване , по-добре отиди на лекар.
mi66al4e
07-09-2007, 19:03
ami zavisi na kolko si godini i ot kolko vreme ima6 cikal za6toto moje o6te da ne se e ustanovil hubavo moje da zakasnqva da podranqva kak doide
mislq mislq
07-09-2007, 19:04
emi ne se pritesnqvai i na men mi e stavalo taka, moje prosto toq mesec da ti e do6lo po rano ot kolkoto trqbva, dr puk moje d zakusnee, ne se znae... ne se pritesnqvai, ako stane ne6to po pritesnitelno i preceni6 moje6 da otide6 do li4niq si lekar da obqsni6 ui toi 6te ti kaje, no spored men ni6to osobeno!
Благодаря ви за отговорите. Ами на 21 год съм. цикълът си ми е уравновесен, е, закъснява ми понякога, др път подранява, но тук говорим за 10-тина дена по-рано. А най-вече ме тревожи, че това не е менструация, както обикновено. Други мнение? Мерси на всички :)
HellFiend
07-09-2007, 21:15
Марш на лекар да не съм те видяла да пишеш повече щом имаш съмнение никой в този форум няма да може да ти помогне само могат да те заблудят в най лошият случай даже и да не е нищо един профилактичен преглет няма да ти навреди даже напротив ! Верно неприятно е да се разкрачваш пред който и да било ама пък няма да трепериш една седмица и да се чудиш кво става с тебе. А и там можеш да си зададеш въпросите и ще получиш относително правилни отговори.
Sisilota
07-09-2007, 21:28
На лекар :idea:
e neeeee
07-09-2007, 21:45
OO q stiga sq bi trqbvalo d ati e uvolaciqta.Na mn jeni po vreme na uvolaciq im se slu4va d aprokarvqvat i na men mi se e slu4valo.Nqma ni6to stra6no ne se pritesnqvai.Nee lo6o d asi napravi6 edin profilakti4en pregled.Nqma d astresisate taka momi4etata koito ne znae za kakvo stava vapros po dobre da ne pi6e vmesto sa vkarvate i vkarvate nqkvi paranoi!!!
Аз лично бих ти препорачал да отидеш на гинеколог..
HagpycaH
07-09-2007, 21:49
Еми ако незнаеш на едно момиче след 21 годишна възраст и се нормализира цикъла като гледам ти едва ли си по голяма от 17-18 така че няма от какво да се притесняваш и + тва как малко ще прокървиш както се изрази пак незнаеш дали е цикъла ти какво момиче си да не знаеш точно това какво е дали е или не е все едно аз да мастурбирам и като свърша да незнам дали това е сперма или греша а?
FelisDirus
07-09-2007, 21:53
И на мен ми се е случвало. Гинеколога ми ми предписа противозачатъчни. Просто хормоните ти са се пообъркали. Спокойно. Просто отиди на лекар да те прегледа и всичко ще е окей. :D
HellFiend
07-09-2007, 22:00
Еми ако незнаеш на едно момиче след 21 годишна възраст и се нормализира цикъла като гледам ти едва ли си по голяма от 17-18 така че няма от какво да се притесняваш и + тва как малко ще прокървиш както се изрази пак незнаеш дали е цикъла ти какво момиче си да не знаеш точно това какво е дали е или не е все едно аз да мастурбирам и като свърша да незнам дали това е сперма или греша а?
Едно немога да разбера незнаеш за кво става въпрос и изказваш мнение не се ли сещаш че това твое некомпетентно мнение ще повлияе на решението на друг човек.
1во щом ти е казала че е на 21 едвали ще излъже тя няма полза от тва пък никой не и знае самоличността щото е гост.
2ро щом ти казва че не се чувства така все едно й е дошло пак няма да те лъже ....
Моето мнение е че може да е някакво възпаление, течение, инфекция, или нещо от сорта да не споменавам по сериозни неща такаче отивай на гинеколог и изобщо недей да се чудиш.
Отиди на лекар,ние тук не сме специалисти. :)
Благодаря ви за мненията. Искам още нещо да попитам: според вас това течение може ли да е признак на бременност? Както казах секс за последно павих на 29.06, с презерватив, погледах го- беше здрав; след това го сменихме и продължихме- той не свърши, но презервативът пак беше здрав. Но знам ли, може ли нещо да е станало, по пръстите му да е мало сперма напр. или нещо подобно. Защото чета, че при забременяване се получава такова течение... моля за отговори! Мерси на всички отзовали се:)
Благодаря ви за мненията. Искам още нещо да попитам: според вас това течение може ли да е признак на бременност? Както казах секс за последно павих на 29.06, с презерватив, погледах го- беше здрав; след това го сменихме и продължихме- той не свърши, но презервативът пак беше здрав. Но знам ли, може ли нещо да е станало, по пръстите му да е мало сперма напр. или нещо подобно. Защото чета, че при забременяване се получава такова течение... моля за отговори! Мерси на всички отзовали се:)
Не си бременна. :)
alkobalko
07-10-2007, 05:50
Не виждам причини за притеснение за бременност. Може да имаш някаква раничка или инфекция. Най-добре отиди на лекар.
Не виждам причини за притеснение за бременност. Може да имаш някаква раничка или инфекция. Най-добре отиди на лекар.
имагинерно
07-10-2007, 17:43
Цитат: