Влез

View Full Version : Много ви моля за помощ, адски съм притеснена

Нина
07-09-2007, 18:50
Здравейте! Моля, който знае нещо по въпроса ми да сподели, защото съм адски притеснена. Значи за последно ми дойде на 22.06, нормална менструация. Следващата я очаквам пак около 22, оба4е днес малко прокървих. Незнам цикъл ли е, какво е, обаче ми е мн притеснено. Не ме боли корем или гърди, както обикновено преди и по време на менструация. Секс без предпазни средства не съм правила. За последно правих секс на 29. 06 с презерватив, не се е късал, или поне не съм видяла да се е късал. Нкяой има ли идея какво става с мен? Благодаря на всички, който ше ми се отзоват! :)

enita
07-09-2007, 19:00
Ами може да е някаква инфекция или заболяване , по-добре отиди на лекар.

mi66al4e
07-09-2007, 19:03
ami zavisi na kolko si godini i ot kolko vreme ima6 cikal za6toto moje o6te da ne se e ustanovil hubavo moje da zakasnqva da podranqva kak doide

mislq mislq
07-09-2007, 19:04
emi ne se pritesnqvai i na men mi e stavalo taka, moje prosto toq mesec da ti e do6lo po rano ot kolkoto trqbva, dr puk moje d zakusnee, ne se znae... ne se pritesnqvai, ako stane ne6to po pritesnitelno i preceni6 moje6 da otide6 do li4niq si lekar da obqsni6 ui toi 6te ti kaje, no spored men ni6to osobeno!

Нина
07-09-2007, 19:12
Благодаря ви за отговорите. Ами на 21 год съм. цикълът си ми е уравновесен, е, закъснява ми понякога, др път подранява, но тук говорим за 10-тина дена по-рано. А най-вече ме тревожи, че това не е менструация, както обикновено. Други мнение? Мерси на всички :)

HellFiend
07-09-2007, 21:15
Марш на лекар да не съм те видяла да пишеш повече щом имаш съмнение никой в този форум няма да може да ти помогне само могат да те заблудят в най лошият случай даже и да не е нищо един профилактичен преглет няма да ти навреди даже напротив ! Верно неприятно е да се разкрачваш пред който и да било ама пък няма да трепериш една седмица и да се чудиш кво става с тебе. А и там можеш да си зададеш въпросите и ще получиш относително правилни отговори.

Sisilota
07-09-2007, 21:28
На лекар :idea:

e neeeee
07-09-2007, 21:45
OO q stiga sq bi trqbvalo d ati e uvolaciqta.Na mn jeni po vreme na uvolaciq im se slu4va d aprokarvqvat i na men mi se e slu4valo.Nqma ni6to stra6no ne se pritesnqvai.Nee lo6o d asi napravi6 edin profilakti4en pregled.Nqma d astresisate taka momi4etata koito ne znae za kakvo stava vapros po dobre da ne pi6e vmesto sa vkarvate i vkarvate nqkvi paranoi!!!

Levane
07-09-2007, 21:46
Аз лично бих ти препорачал да отидеш на гинеколог..

HagpycaH
07-09-2007, 21:49
Еми ако незнаеш на едно момиче след 21 годишна възраст и се нормализира цикъла като гледам ти едва ли си по голяма от 17-18 така че няма от какво да се притесняваш и + тва как малко ще прокървиш както се изрази пак незнаеш дали е цикъла ти какво момиче си да не знаеш точно това какво е дали е или не е все едно аз да мастурбирам и като свърша да незнам дали това е сперма или греша а?

FelisDirus
07-09-2007, 21:53
И на мен ми се е случвало. Гинеколога ми ми предписа противозачатъчни. Просто хормоните ти са се пообъркали. Спокойно. Просто отиди на лекар да те прегледа и всичко ще е окей. :D

HellFiend
07-09-2007, 22:00
Еми ако незнаеш на едно момиче след 21 годишна възраст и се нормализира цикъла като гледам ти едва ли си по голяма от 17-18 така че няма от какво да се притесняваш и + тва как малко ще прокървиш както се изрази пак незнаеш дали е цикъла ти какво момиче си да не знаеш точно това какво е дали е или не е все едно аз да мастурбирам и като свърша да незнам дали това е сперма или греша а?

Едно немога да разбера незнаеш за кво става въпрос и изказваш мнение не се ли сещаш че това твое некомпетентно мнение ще повлияе на решението на друг човек.
1во щом ти е казала че е на 21 едвали ще излъже тя няма полза от тва пък никой не и знае самоличността щото е гост.
2ро щом ти казва че не се чувства така все едно й е дошло пак няма да те лъже ....

Моето мнение е че може да е някакво възпаление, течение, инфекция, или нещо от сорта да не споменавам по сериозни неща такаче отивай на гинеколог и изобщо недей да се чудиш.

Devilka
07-09-2007, 22:07
Отиди на лекар,ние тук не сме специалисти. :)

Нина
07-09-2007, 22:14
Благодаря ви за мненията. Искам още нещо да попитам: според вас това течение може ли да е признак на бременност? Както казах секс за последно павих на 29.06, с презерватив, погледах го- беше здрав; след това го сменихме и продължихме- той не свърши, но презервативът пак беше здрав. Но знам ли, може ли нещо да е станало, по пръстите му да е мало сперма напр. или нещо подобно. Защото чета, че при забременяване се получава такова течение... моля за отговори! Мерси на всички отзовали се:)

Devilka
07-09-2007, 22:15
Благодаря ви за мненията. Искам още нещо да попитам: според вас това течение може ли да е признак на бременност? Както казах секс за последно павих на 29.06, с презерватив, погледах го- беше здрав; след това го сменихме и продължихме- той не свърши, но презервативът пак беше здрав. Но знам ли, може ли нещо да е станало, по пръстите му да е мало сперма напр. или нещо подобно. Защото чета, че при забременяване се получава такова течение... моля за отговори! Мерси на всички отзовали се:)

Не си бременна. :)

alkobalko
07-10-2007, 05:50
Не виждам причини за притеснение за бременност. Може да имаш някаква раничка или инфекция. Най-добре отиди на лекар.

07-10-2007, 10:43
Не виждам причини за притеснение за бременност. Може да имаш някаква раничка или инфекция. Най-добре отиди на лекар.

имагинерно
07-10-2007, 17:43
Цитат: