View Full Version : Как да се отърва от него?
симона_бейби
07-09-2007, 19:27
Аз съм нормално момиче на 16 години. Имам приятел и с него редовно правим секс! Вчера обаче се запознах на едно парти с едно много димпатично и доста по - заможно момче от моето гадже. Днес само тоя пич ми е в главата и се чудя как да се отърва от сегашния си, за да мога да тръгна с въпросното момче?
ми заеби го просто и скачай на тоя с повечето кинти :D
JoeBanana
07-09-2007, 19:29
както би направила всяка друга кyрва - наеби се с богатото дупе и сегашния сам ще си тръгне http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
А няма ли това увлечение да е краткотрайно? Или си се впечатлила от дълбокия джоб на новия?
Ако е второто, значи ако ще тръгваш с втория, гледай да го обереш по-скоро, преди да е разбрал каква си. Ако наистина обичаш сегашния ти, значи парите не би трябвало да играят някаква роля.
Е, зависи, провери кой те ебе по-добре и избирай ... :smt067
SUNriSe_f
07-09-2007, 21:19
za kakvo tazi tema e tuk???!!!
ami sega6niqt ti priqtel//// obi4a6 li go?
misli6 li 4e na tazi vyzrast nai-vajnoto ne6to sa parite ili po skoro podarytzite koito 6te ti pravi po zamojniq?
vnimavai ot dva stola nakraq da ne se okaje6 na zemqta ;) i ne si igrai s 4yvstvata na mom4etata, za6toto rano ili kysno 6te ti se vyrne....
Sisilota
07-09-2007, 21:26
Поредната... курва готова на всичко за париии... fuCk..
A_Loving_Girl
07-09-2007, 21:39
Аз съм нормално момиче на 16 години. Имам приятел и с него редовно правим секс! Вчера обаче се запознах на едно парти с едно много димпатично и доста по - заможно момче от моето гадже. Днес само тоя пич ми е в главата и се чудя как да се отърва от сегашния си, за да мога да тръгна с въпросното момче?
Ти си типичния пример за днешните тъпи малки К*****а!!!!
Дай му на богаташчето да те наебе нали за това го искаш щот има кинти ? ебаси курветата просто кажи на сегащото момче че си курва която иска пари и си намерила паралията който ще ти копува играчки и ще те ебе вместо него..
Скачай на този с повечето кинти.Ако се интересуваш наистина от пари а не от 50-тина джобни левчета за деня-тогава може да ми пишеш и на мен: jaki2@abv.bg Гарантирам ти че няма да останеш разочарована.
П.П. Прати по възможност една твоя снимка-аз ще ти пратя моя веднага.
Ето ти и ICQ-то ми:
363467686
HagpycaH
07-09-2007, 21:46
Еми нещи като вече не испитвам същите чувства към теб няма смисал да те лъжа искам да сам искренна с теб не искам да продалжаваме не искам да те наранявам повече сажелявам.1 пат така ме отрязаха не ми стана гадно от това.
направо ми дай телефона на приятеля ти да му кажа, че ходи с ку*ваааа !!!
MiMcHeToOo
07-10-2007, 01:34
е брао бе мноо хубаво.. ти кой обичаш знаеш ли ? или никой ? земи се стегни и си помисли хубавичко.. нищо поече не си ни обеснила освен, че единия има повече кинти от другия ? Че ти за тва ли си с момчетата за парите и ебането.. Е**си немам думи..
П.С. Сори за грубия пост ма се ядосах..
New York City Boy
07-10-2007, 01:44
Ебахте у курвата.
TruckPilot
07-10-2007, 04:50
to ot takiva momi sled tva stava ili chalga pevica ili q prodavat na nekoi mazen 4i4ko v gurciq (su6tite tiq po-zamogni mom4eta)
alkobalko
07-10-2007, 05:29
Много подло от твоя страна. Ще зарежеш момчето, което те обича, за да тръгнеш с този, който има пари. Е не, нямам думи.
love_girls
07-10-2007, 06:17
Еми как да го напуснеш ли?
Кажи му го в очите :shock:
Директно и искрено , че между вас не върви и че само секс не крепи връзката ви :twisted:
Ако не можеш да му го кажеш в очите без да се нараниш по-добре премисли дали с новия ще се получи нещо. Излез няколко пъти с него като приятели и ако се получи , то от самосебе си ще ти дойде да кажеш на сегашния си , че не се получава и така ;)
Подло е това което е станало, но поне бъди чиста пред него (поне това му го дължиш) и не го лъжи ;-)
Айде живей си живота и знай : постъпвай така , както би искала да постъпват към теб - ако искаш да те въртят на малкия си пръст и ти ги върти, ако пък искаш да са честни с теб , бъди и ти такава ... :smt006
krem4et0
07-10-2007, 08:43
т2 от Правилата. Тазе тема е източник само на груби коментари. не, че мацката не си ги заслужава, де!