View Full Version : Странни случки,гафове повреме на секс 0_О
Fluffy^;pp
07-10-2007, 09:48
Ам извинявам се ,ако тази тема вече е била коментирана или ако поне по нещо наподобява друга..Но все пак.. O:) Та имали ли сте разни неприятни случки,гафове и въобще моменти ,в които сте се чувствали неловко..докато сте били с интимната си половинка..повреме на секс или ддз :smt012 :smt009?? Ще ми бъде интересно ,ако споделите..Аз самата напоследък се замислих за това как изглеждам в очите на приятеля ми..в такива моменти-защото не съм много на "ти" с тия неща(в смисъъл неуверена съм понякога в това,което правя,не знам дали на него му е приятно,не знам какво би го предразположило ии т.н.Но предполагам,че след време няма да имам подобни проблеми..хъх 8-[ нзч) ..
thefreak
07-10-2007, 10:12
Няма нищо по смешно от самия секс.
Аз лично не мога да се сетя за по-смешни и абсурдни движения, да мога да извършвам от тези, по време на секс.
Еволюцията не е без чуство за хумор...
palomaaa
07-10-2007, 12:01
ами сега се сещам за един случей,когато се бяхме събрали компанията в отманли...пихме почти цяла вечер и след това повечето си бяха легнали и ние с приятеля ми сащо си отидохме в нашето бунгало и така се разгорещихме,че аз бях опряна без дрехи на стената и.....в този момент вратата се отвори,едно от момчета влезе,беше много пиян и каза "охо,гледай ги ти,няма да ви преча,и легна на леглото,зави се и се обърна на другата страна",МАЛЕЕ,умрях от срам...веднага се облякох...приятеля ми естествено го изгони,направо не знаех,как ще го погледна на другата сутрин,но се оказа,че нищо не помни...слава богу!!!
palomaaa
07-10-2007, 12:04
ооо,то моята история не била точно по-темата,сега като я прочетох 2ри път разбрах,че си имала предвит дали не сме се чувствали неловко пред половинката си-ами не пред нeго не съм се чувствала тъй....сори за грешката
Аз лично не мога да се сетя за по-смешни и абсурдни движения, да мога да извършвам от тези, по време на секс.
Аз мога да се сетя за много по-смешни и абсурдни движения. Например Косматия и Чунчито да тичат като ненормални по коридорите
Fluffy^;pp
07-10-2007, 12:19
М благодаря ,че все пак обърнахте внимание на темата ми. :smt058 а всъщност тя е свързана с точно такива изживявания като твоето palomaaa..така че грешка няма :smt023
ами сега се сещам за един случей,когато се бяхме събрали компанията в отманли...пихме почти цяла вечер и след това повечето си бяха легнали и ние с приятеля ми сащо си отидохме в нашето бунгало и така се разгорещихме,че аз бях опряна без дрехи на стената и.....в този момент вратата се отвори,едно от момчета влезе,беше много пиян и каза "охо,гледай ги ти,няма да ви преча,и легна на леглото,зави се и се обърна на другата страна",МАЛЕЕ,умрях от срам...веднага се облякох...приятеля ми естествено го изгони,направо не знаех,как ще го погледна на другата сутрин,но се оказа,че нищо не помни...слава богу!!!
Леле немога си представя какво ти е било,наистина слава богу,че приятелят дет е влязъл не помни. :smt005 \:D/ :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
palomaaa
07-10-2007, 12:33
axa,никога не ми е било по-кофти и не съм се чувстала по-неудобно,като се има предвит че близо 3-4 године сме били в една компания,УЖАС!!!на никой не го пожелавам този срам...
axa,никога не ми е било по-кофти и не съм се чувстала по-неудобно,като се има предвит че близо 3-4 године сме били в една компания,УЖАС!!!на никой не го пожелавам този срам...
Е та кое му се срамното бил човека пил влиза ви в бунгалото вижда ви как правите секс нещо срамно ли е това ? се пак да неприятно е ама оня е бил фиркан кфо ти пука :-D
palomaaa,това е нищо....Аз и приятеля ми нали у тях и вече мн се бяхме повъзбудили и след малка игричка започваме..И както сме си в първите няколко минути чуваме някакъв звук,се едно се отключва вратата у тях...А той беше сам и не би трябвало да има гости...Но нищо,ние продължаваме...И изведнъж точно в средата на акта сме и...СЕСТРАТА на приятеля ми влиза в стаята....Ако щете вярвайте но после 1-2 месеца не посмях да я погледна или пък да отида у тях... :smt086 :smt086 :smt086 :smt086 :smt086
TruckPilot
07-10-2007, 16:38
Padal sum ot legloto dokato smenqhme pozite sus genata.Praihme go na tumno i az ka da widiq nakude se murdam i puf. :oops: :oops: :oops: be6e mnogo skonfuzno
thefreak
07-10-2007, 22:24
Аз мога да се сетя за много по-смешни и абсурдни движения. Например Косматия и Чунчито да тичат като ненормални по коридорите
Е те са някакво изключение...
Не всеки може да види такова... хм... "нещо".
Седнали сме на един стол,близо до стената.Аз си поупрях главата у стената,приятелят ми ме предупреди,че ще се удара,а аз викам ''Няма,продължавай!" .И така си я фраснах,че направо ми премаля.
Ще пробваме пак да правим секс върху стол.Почваме,а столът яко скърца.Продължаване и не след дълго и двамата на земята.Страшен смях падна,чак сестрата на гаджето ми привика от отсрещната стая,защото не могла да спи от толкова шум.
Бяхме и двамата на екскурзия,ама така ни се иска.Бяхме отседнали в хижа.Влизаме в стаята ,събличаме се и какво се оказва-не сме си взели презервативи.Аз реших да обиколя хижата, и успях да намеря два.
Веднъж почваме.Милото ме лижеше отзад и аз не се сдържах.Така реснах,че той се уплаши.
love_girls
07-28-2007, 19:58
Хм освен да й дойде по време на секса не се сещам много гафове!
KimBerLy1912
07-28-2007, 21:25
Майката на моя ни е хващала в много горещи пози :smt005 И брат му също :lol: Сега като се сетя ми е смешно,ама тогава [-( Все пак си заслужава да се посмеем :lol: :lol:
Rocko_perka
07-29-2007, 16:28
хахах ,ами преди време с едно гадже счупихме леглото в нас ,а майка ми щеше да се прибира след 2 часа и той се превърна в дърводелец,ама го поправи и нищо не се разбра :lol:
:lol: :lol: и ние сме имали подобни гафове например като бяхме у тях 1 път и баба му и сестра му бяха там и ние в едната стая се бяхме затворили ама аз тогава само му бих чикии иии сестра му влезе .. :| а точно 1-2 мин преди това му казах да спрем ама той ... и ми стана супер кофти и все пак той си вдигна крака 4е да не се види ама тя 100% зацепи нищо че е малка :-) а 1 път бяхме у нас и сестра ми беше в другата стая и чистеше и ние уж за малко само без презерватив и тя па тогава влезе да чисти с прахосмукачка в тази стая иии :shock: тогава той си го държеше в мене докато тя не излезе щото нямаше начин да се оправим без да разбере тъй като минаваше точно до нас да чисти добре че тогава бях с рокличка :) и имаше още 1 път пак така само че той беше върху мен и беше по неудобно да седим така :-) ама мършичката влезна и си седя ей така при нас нарочно.. :evil: въпреки че май се усети ... ама си седи де :evil: иии в басейн когато се опитахме пак мойта досадна сестра дойде при нас в ъгъла и си обикаляше около нас а той ме :smt008 постоянно че да не се разбере уж ... :roll: за други гафове не се сещам в момента но съм сигурна че има :oops:
Гафове имам много. :-D
Най-великият е " Усещам те чак във вагината ми!" Муахахаха, явно оргазмът ми е бил в повече.
Unexpected Error
07-29-2007, 21:19
Хехе, ами преди доооста време, дори непомня точно кога е било, но помня че ми беше първият път. Не помня как се бяха стекли събитията, но бяхме тръгнали вече да го правим, и след като видях доста зор в задържането на малкия в нея още в първите 10 минути, тя ми каза че много го искала, но просто не можела да се отпусне все още достатъчно и да ме допусне до нея. Почувствах се доста сконфузно, но смешното беше, че вече бях свършил. :P И в последствие разбрах, че и тя била девствена. :lol:
pravime go s purvata averka na divana u tqh, az sum otgore, do tuk dobre, az krivvam malko v strani bez da iskam (zagubih ravnovesie) vuzglavnicite se podhluzvat i trugvame da padame nadolu, az se izvurtam i padam po grub a tq pada v/u mene, bqhme to4no kato nqkvi ninji, est priqtel4etata si bqha na mqsto i produljihme da go pravime bez vuob6te da prekusneme za malko, samo 4e se s4upvahme ot smqh
za drugi slu4ai ne se se6tam mnogo, osven 4e se naloji da ska4am ot 1viq etaj prez balkona (pak bqhme v tqh)
a po parkove sme go pravili dosta ama se prez no6ta i ne sme imali problemi
mnogo me iskefi gafa na paloma, s4upih se ot smqh kato go 4etoh
Wicked_Kid
07-30-2007, 09:05
Пфф гафове имам стотици, само дето не ги помня...Най-4есто се случва мъж ми да ми вкара въздух и той като излезе знаете какво се чува :-D Ама от това не ме е срам, все пак той е виновен... Един път пък го правихме на една пейка и понеже аз бях с дънки си ги събух и облякох неговата тениска, че да не ми се вижда задника, обаче едни приятели дойдоха и седнаха до нас и само ми гледат гащите и като са усетиха.... :oops: Също така много пъти докато сме го правели като съм на червено съм го клепала с кръв...Сестра му пък мноооого пъти ни е хващала по време на секс... Случвало се и да издаваме толкова смешни звуци, че чак да спрем и после 10 минути да се хилим... :D А веднъж мноо ни се доправи, обаче бяхме навън, затова трябваше да сложим презерватив и отиваме в аптеката и грабваме първата кутийка, която видим и после само като ги видях...бяха някви черни презервативи и толкова много им се смях, че чак на гаджето ми му спадна и само похабихме гумата :-D А веднъж решихме да се мажем със сметана, обаче тя беше със изтекъл срок на годност, обаче преди да разберем гаджето ми я изяде почти цялата и после ходи да повръша :lol: Има още много ама вече ме мързи да пиша :wink:
DarkPrincess
07-30-2007, 09:42
С бившия ми един път в мойта стая - той тъкмо излиза от банята и аз почвам да му духам и в същия момент гаджето на майка ми влиза, вижда ни, усмихва се и излиза. Аз отивам при него, а той ми вика: "Що спряхте бе, бяхте толкова сладки!" Леле, майко!!!
RADO_PITBULLA
07-30-2007, 09:46
Така реснах,че той се уплаши.. е мани тва и требва на някоя и я пращам командировка ](*,) :-({|= :lol: :P
bebito0o
07-30-2007, 13:08
Пфф гафове имам стотици, само дето не ги помня...Най-4есто се случва мъж ми да ми вкара въздух и той като излезе знаете какво се чува :-D Ама от това не ме е срам, все пак той е виновен... Един път пък го правихме на една пейка и понеже аз бях с дънки си ги събух и облякох неговата тениска, че да не ми се вижда задника, обаче едни приятели дойдоха и седнаха до нас и само ми гледат гащите и като са усетиха.... :oops: Също така много пъти докато сме го правели като съм на червено съм го клепала с кръв...Сестра му пък мноооого пъти ни е хващала по време на секс... Случвало се и да издаваме толкова смешни звуци, че чак да спрем и после 10 минути да се хилим... :D А веднъж мноо ни се доправи, обаче бяхме навън, затова трябваше да сложим презерватив и отиваме в аптеката и грабваме първата кутийка, която видим и после само като ги видях...бяха някви черни презервативи и толкова много им се смях, че чак на гаджето ми му спадна и само похабихме гумата :-D А веднъж решихме да се мажем със сметана, обаче тя беше със изтекъл срок на годност, обаче преди да разберем гаджето ми я изяде почти цялата и после ходи да повръша :lol: Има още много ама вече ме мързи да пиша :wink:
тфа ме уби просто :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Hrissssss
07-31-2007, 15:40
nai neudobnata situaciq beshe kogato s moq priqtel se bqxme razgoreshtili i si go pravim nie obache toi e kato divo jivotno i az mnogo vikam i legloto pochna da skurca ... a po princip maika my trqbvashe da se pribira obache az my kazax prosto da produlji... haha i kakto i da e chyvame nqkakvi shymove dolu no si produljavame... kato svurshixme toi sleze da vidi kakvo stava dolu... a tq maika my se pribrala jenata i pusnala filma koito nie bqxme ostavili na pauza.... i toi se kazva i mi vika ela doly che maika mi iska da te vidi... a aZ potna kato prasence kosata mi mokra.. liceto mi cherveno...slqzax dolu i jenata vika mi az se pribrax i si pusnax filmche... hahahha umrqx ot sram... a znam che stenite sa tunki i tq e chyla absolutno vsichko.... i kak vikam i legloto i vsichko... hahahaha i ostanaxme da gledame film no az zaspax.... hahahhahaha
oshte mi e smeshno....