View Full Version : kAkvO mRaZqT m0mChetA7a/m0MicHEtAtA???
0tRoNenA_syLzA
07-10-2007, 10:23
Ot kakvo se draznqt mom4etata/momi4etata?Kakvo mrazqt?
Sega shte obesnq za da me razberete.Npairmer ot kakvo se drazni edno mom4e?Ot bezrazli4ie,nademnnost?Koe budi interesa mu v edno momi4e?I obratnoto za momi4etata?Kakvo mrazqt momi4etata,koeto gi kara da pojelaqt edno mom4e?Tova,4e toi e bezrazli4en kym tqh?Ili pyk tova,4e haresva tqhna priqtelka?Izobshto kajete vsichko vazmojno :-D
[B]a[N]D[i]T[k]a
07-10-2007, 10:29
mi az li4no mrazq da me slu6at...:) drugoto kak da e preglu6tam go :P
cherinka
07-10-2007, 10:35
Мене ме дразни когато започне дори и на бъзик да говори "аз тая леле как ша е еба,"
"ооооооооо жълти курви мама ви шейба"
дразня се когато едно момче ми каже "мързи ме да излизам"
дразня се когато не ми се обажда (аре поне стрела да праща, да покаже един вид, че мисли за мен.
Дразня се когато не ми прави комплименти.
дразня се когато ми говори къв голям ебач е, дразня се когато започне да говори за гърди, дразня се когато си дава всичките пари за еврофутбол и после ми изтърсва, че няма да излизаме, щото нямал пари за кафе, а не му се ходи по паркове и пейки и разни такива.
Дразня се когато ме омалоуважава - мен и мнението ми.
дразня се когато не ме чува, нито ме слуша, дразня се когато се прави на патрон.
Ей тия черти на момчетата/мъжете мразя (включително и баща ми. Той е аслъ едно към едно с тия описания по-горе) .
Аман!
Albinos.com
07-10-2007, 10:59
Мразя тъпите и ограничени кучки, които могат да предложат единствено няколко дупки !
draznq se kogato ''nqma vreme za men'' ili nqkoi dr mu e dignal kravnoto to4no kagato na men mi e nai heppy, i si izkara vs na men :) kato izklu4ime tva mom4etata ne me draznqt mn :mrgreen:
Naj mnogo se draznq kogato mom4etata ,govorejki za momi4eta ili za jenite kato cqlo im kazvat p*tki!!!Napravo ne znam kakvo mi stava va takiva slu4ei.Ina4e si gi obi4kam mom4etata
cherinka
07-10-2007, 11:09
Naj mnogo se draznq kogato mom4etata ,govorejki za momi4eta ili za jenite kato cqlo im kazvat p*tki!!!Napravo ne znam kakvo mi stava va takiva slu4ei.Ina4e si gi obi4kam mom4etata
А те теб? :mrgreen:
мразя някой да не ми обръща внимание :smt075
FuCkIn`PrInCeSs
07-10-2007, 12:11
Най-много се дразня когато ме пренебрегват,лъжат,изкарва т си яда на мен ,правят се на интересни и недостапни или се имат за незаменими и си мислят,че по дори от тях на тоя свят няма....Тия глупави черти ги има във почти сяко момче уви ...... :smt093
sexa_na_kompleksa
07-10-2007, 12:17
Мене ме дразни когато започне дори и на бъзик да говори "аз тая леле как ша е е**,"
дразня се когато не ми се обажда (аре поне стрела да праща, да покаже един вид, че мисли за мен.
дразня се когато ми говори къв голям е**ч е, дразня се когато започне да говори за гърди, дразня се когато си дава всичките пари за еврофутбол и после ми изтърсва, че няма да излизаме, щото нямал пари за кафе, а не му се ходи по паркове и пейки и разни такива.
дразня се когато не ме чува, нито ме слуша, дразня се когато се прави на патрон.
Ей тия черти на момчетата/мъжете мразя (включително и баща ми. Той е аслъ едно към едно с тия описания по-горе) .
Аман!
:smt023
lesstats
07-10-2007, 12:28
аз пък мразя когато момичето не знае какво иска
както някои мацки по нагоре са написали уж мразят повърхностните мъже без особено умствен багаж ,а в последствие зарязват някой светен пич заради тъпак със ръждясала лада и напомпани мускули
мразя момичетата които ходят със мн по -възрастни от тях
да не би да се имат за мн зрели ????/не че тия възрастните са мн .../
мраззя момичетат които се опитват да въртят мъжете на малкия си пръст и се мислят за голяма работа
мразя момичетата които все повтарят как на нас ни е било по-лесно ,на тях по -трудно и тн
мразя и момчетата които разправят че всички момичета са курви и неща от сорта както и онова горното
и още мн мн мн работи мразя ама нямам време да ги напиша ....
ОneWingedAngel
07-10-2007, 12:37
Мене ме дразни когато започне дори и на бъзик да говори "аз тая леле как ша е е**,"
дразня се когато ми говори къв голям е**ч е, дразня се когато започне да говори за гърди, дразня се когато си дава всичките пари за еврофутбол и после ми изтърсва, че няма да излизаме, щото нямал пари за кафе, а не му се ходи по паркове и пейки и разни такива.
Аман!
+10000000000000000000
:smt007
Абсолютно точно!
BunnYY_f
07-10-2007, 12:42
Аман!
+10000000000000000000
:smt007
Абсолютно точно!
Айде и аз да се присъединя!
мразя да ме лъже
да ми се натиска и целува когато аз нямам желание...
мразя момчета без хигиена-смърдели с не измити съби,лошдъх, не се къпе редовно и тн
мразя да ми викат "секси,палавница и тн.."
мразя грозни не подържани типове
мразя евтините боклуци с парцалки от 2:40
мразя надутите копелета
мразя дебелаците дето се таркалят по улиците
мразя някой да ми се натиска с надеждата да му пусна и тн
мразя да ми закъсняват на срещтите или 100 пъти да отменя часа
мразя да ми казва кво да правя
мразя да ми каже какво да промена в себеси
мразя смотаните използвачи
мразя ГЕЙОВЕТЕ,фешините,чалгарит е и тн
мразя самохвалковците
мразя тея малки бебенца дето само ми се лигавят
мразя някой смотан тип да ме гледа в продължителност от 5-10 мин.
още мн неща мразя ама не ми се пише.......
..:sUnRiSe:..
07-10-2007, 19:55
Аман!
:smt038 :smt023 :smt041
eй това е коментар браво
LaDy_DaQnA
07-10-2007, 20:11
Mene me draznqt:
1.Ligliovci deto se opitvat da se praqt na gotini a sa banalni s tehnite prostotii i samo mi lqzat po nervite.
2.Teq deto vurqt po ulicata i o4akvat da im svalq6 6apka(deto se mislqt za veliki)
3.SAMOHVALKOVCITE
4.Sme6nicite deto se opitvat da me svalqt
5.Kogato nqkoe mom4e po4na da govori za:jeni,koli,cici
6.Kogato mom4etata obsujdat kolko iska6 da e*at nqkoe momi4e i kolko sa dobri i da po4vat da obsujdat sekvi podobni typotii
7.Kogato kaje 4e go MYRZi otka4ammmmm
8.Kogato ne mu se hodi nqkude pak ot murzel
E baktisa mi ot takia kreteni :smt013 :smt013 :smt013 :smt019 :smt019 :smt019
sexy_for_you
07-10-2007, 20:19
Аман![/b]
Съгласна съм напълно.И аз съм така :P
bulgarche
07-10-2007, 21:03
Мъжете постоянно говорят как ще скъсат някое момиче от секс, но за разлика от момичетат не го мислят в действителност.
След като си привърженичка на наще, нормално е да има и нещо което ще е против тях. А специално футболните дразги не мисля че трябва да са ти толкова неочаквани и неприятни.
Ако не му се излиза на човек, защото да го направи на сила и без желание?
Има си личен живот, не може постоянно да се занимава с теб. Още повече ако сте през голяма част от времето си заедно.
Комплименти и аз не правя. Ако ми хареса нещо в нея просто й го казвам, а не за да му се надува колко е яка.
За гърди и сексуалната му мощ (особено без покритие) съм съгласен, както и да си дава парите за глупости (еврофутбол)
Ако не зачита мнението ти също не го приемам
попринцип аз съм шефчето и казвам какво ще става. Аз путка ли съм или мъж?! Мойта дума е с по-голяма тежест.
Мисля да не казвам аз какво не харесвам в момичето, защото вече е написано от момичетата, то важи и за вас. Вземете си поука от това.
paola_Rey
07-10-2007, 21:36
[quote="cherinka"]Мене ме дразни когато започне дори и на бъзик да говори "аз тая леле как ша е е**,"
=D> =D> =D> \:D/ \:D/ \:D/ po to4no ne moje6e da se kaje :smt019
Mrazq..da ne mi obra6tat vnimanie , da me gledad v o4ite i da me lajat i licemerieto :::
~egoistiC shte trqbva da premahnesh dosta ot neshtata v spisyka si zashtoto povqrvai mi shte si ostanesh SAMA!!!... a i btw...az mrazq takiva naduti ku4ki kat teb det postavqt takiva usloviq
mechtaq_za_teb
07-11-2007, 08:00
Az mrazq,kogato mom4etata govorqt za momi4etata vse edno vsichki sme ednakvi.A tova ne e taka [-X Vseki e razli4en.Mrazq kogato govorqt losho za nqkoe momi4e samo zashtoto ne mu e vyrzala.Mrazq da se naduvat i hvalqt.Mrazq mom4etata,koito ne znaqt koga da sprat da se svalqt s momi4e,koeto ne im obryshta i gram vnimanie.Draznqt me podvikvaniqta po ulicite...i taka.
Мноу се дразня примерно ако ида да заговоря някое момче. И да каем отиам, сядам до него и го питам: "Оооо здр как си?" и той ми каже "Ауе аре махай са" :smt018 . Напрауууууууу. Или да каем някой казва на някое момче чи някво момиче го харесва, а момчето като не я харесва и вика "Малеееееее тая пача ли уе. Аре млъквай" и некви такива. Пък мене даже и някое грозно момче дет не ма кефи да ме харесва пак са кефя :smt005 . Или мн се дразня, когато момчетата почват да сравняват момичетата една с друга :smt018 . И ква е файдата? Пък още пойче ме дразнят ся примерно говорят за някое момиче и някое момче кае "Ае тая е красива ма няя цицки(или задник). Не става!". И кво? Циците и задника ли са най важни у момичетата :-& ?
Ае тва е общо взето; ако се сетя за още ши дописвам!
[G-Unit_g1rL]
07-11-2007, 10:58
Мноу се дразня примерно ако ида да заговоря някое момче. И да каем отиам, сядам до него и го питам: "Оооо здр как си?" и той ми каже "Ауе аре махай са" . Напрауууууууу. Или да каем някой казва на някое момче чи някво момиче го харесва, а момчето като не я харесва и вика "Малеееееее тая пача ли уе. Аре млъквай" и некви такива. Пък мене даже и някое грозно момче дет не ма кефи да ме харесва пак са кефя . Или мн се дразня, когато момчетата почват да сравняват момичетата една с друга . И ква е файдата? Пък още пойче ме дразнят ся примерно говорят за някое момиче и някое момче кае "Ае тая е красива ма няя цицки(или задник). Не става!". И кво? Циците и задника ли са най важни у момичетата :-& ?
marin4itu
07-11-2007, 12:42
Мразя когато не ми обръщат внимание, но и мразя кат някой досадник не ме оставя на мира.
Мразя когато едно момче не си признава че не може нещо..няма нищо срамно бе.
Мразя когато ме лъжат.
Мразя момчета за които циците са всичко което гледат в едно момиче.
Мразя да ме използват.
Мразя момчета които ПОСТОЯННО приказват за футбол или компютри.
Мразя когато се държат към мен като с предмет.
lyly_lili
07-11-2007, 14:13
мразя да ме лъже
да ми се натиска и целува когато аз нямам желание...
мразя момчета без хигиена-смърдели с не измити съби,лошдъх, не се къпе редовно и тн
мразя да ми викат "секси,палавница и тн.."
мразя грозни не подържани типове
мразя евтините боклуци с парцалки от 2:40
мразя надутите копелета
мразя дебелаците дето се таркалят по улиците
мразя някой да ми се натиска с надеждата да му пусна и тн
мразя да ми закъсняват на срещтите или 100 пъти да отменя часа
мразя да ми казва кво да правя
мразя да ми каже какво да промена в себеси
мразя смотаните използвачи
мразя ГЕЙОВЕТЕ,фешините,чалгарит е и тн
мразя самохвалковците
мразя тея малки бебенца дето само ми се лигавят
мразя някой смотан тип да ме гледа в продължителност от 5-10 мин.
още мн неща мразя ама не ми се пише.......
tedinkata_
07-16-2007, 10:30
s edna duma mrazq mom4eta koito ne znaqt kakvo iskat kakto i prekaleno naxalnite de!!!
live2beCooL
07-16-2007, 10:51
az puk nai-mnogo mrazq momi4eta sus nezaslujeno samo4uvstvie! a nai-mnogo obi4am momi4eta sus zaslujeno...deto da se uvereni vuv tova koeto pravqt :P
Аман!
+1
+Когато заглежда някви цицорести и гъзорести по улиците
+когато се прай че не ме рзбира кво му говоря...
...
kobrichka
07-16-2007, 14:58
:arrow: мразя когато не уважават мнението ми
:arrow: мразя самохвалците,които си мислят че са идеални
:arrow: мразя лицемерието
:arrow: мразя изневярата
:arrow: мразя лъжата
:arrow: мразя надутите хора без капка покритие
:arrow: мразя още мн неща но стига за сега
Albinos.com
07-16-2007, 15:42
Стига сте мразели, а почнете да се обичате :-$
~egoistiC shte trqbva da premahnesh dosta ot neshtata v spisyka si zashtoto povqrvai mi shte si ostanesh SAMA!!!... a i btw...az mrazq takiva naduti ku4ki kat teb det postavqt takiva usloviq
абе цифкан ,летвата ми е толко висока че мое прав да минеш под нея!и ако имаш некфи проблеми пиши на ЛС ,ясно?!омръзна ми от Педа*и като тебе!!
ama oy p*tko zaspala ne si golqmata roata fa6tam baz 4e letvatati se bazira na tva kolkoto e po drud tolkova po gotin e....kakto i da e suglasen sum za gornite ti pisaniq za higienata i t.n. i az go mrazq tva v momi4etata ama tva za debelacite...ne kazvam da hodi6 s nego a da si priqtel poznavam mnogo takiva momi4eta koito sa super po golemi pi4ki ot tupi frucli kato tebe koito stavat samo za e***e 6toto sa prosti kato duska i to 6lifovana,i po dqvolite nie sme mom4eta mnoogo qsno 4e 6te govorim za kompiutri evrofutbol i pro4ie,nqkoi kazva li vi da ne obsujdate kliuki, lakove,4ervila i pevici....vie iskate i topkite da ni odrejete suglasen sum 4e kogato ste na masa s momi4eta tva ne se govori..ami se govori mejdo priqteli tva da iska6 edno mom4e da ne pravi takiva ne6ta...ami stani lesbiika bati prostoto su6testvo ii gati kak me izdrazniha tiq postove
a po princip az ne haresvam v momi4etata....
1.Ako o6te vednuj 4uq ne6to ot roda...."ole toq 4opara kuv e..ole toi e nqkuv lud na 21 i takuv nahlu na terena i vika na nqkuv dqdo a we ei maikati 6eiba 6a ta obiq...ole ama kuv e gotin"i kato zapo4nat edni obqsneniq...kaji ne6to normalno za nqkvo normalno mom4e(na tvoqta vuzrast)
2.kato zapo4nat edni kliuki......ole ma kva e taq prosta kurva i v su6tiq moment onaq idva i tq:"ole miloo kak si cunk cunk ](*,) "
3.Mnogo mrazq momi4eta da se falqt s tva kolko sa se ebali i kak sa gi ebali v nai malki podrobnosti
4.mrazq nadutite
ami tva se se6tam :)
passion92
07-16-2007, 20:29
az mrazq nadutite mom4eta ... koito vyrvqt po ulicata taka se edno sveta e tehen .. mrazq da se opitvat da mi kazvat kakvo da pravq ... mrazq da govorqt taq sym e*al,onaq 6te e*a ...mrazq v diskotekata nqkyf da si lepne rykata za dupeto mi ... f4era naprimer kakto si vyrvqh i nqkyf mi se metna da me pregry6ta nito go znam nito go poznavam ... mrazq naglite podsvirkvaniq i podvikvaniq ... mrazq da me gledat v o4ite i da me lyjat i da mi govorqt zad gyrba ... mrazq licemerieto ... mrazq kliukite .. mrazq da se mislqt za ne6to pove4e ot drugi i sy6to taka mrazq dumite "vsi4kite ste ednakvi" ... ili pyk "boli me h*q" ... moje bi ima o6te ne6ta ... no v momenta ne se se6tam ...
passion92
07-16-2007, 20:31
a po princip az ne haresvam v momi4etata....
1.Ako o6te vednuj 4uq ne6to ot roda...."ole toq 4opara kuv e..ole toi e nqkuv lud na 21 i takuv nahlu na terena i vika na nqkuv dqdo a we ei maikati 6eiba 6a ta obiq...ole ama kuv e gotin"i kato zapo4nat edni obqsneniq...kaji ne6to normalno za nqkvo normalno mom4e(na tvoqta vuzrast)
2.kato zapo4nat edni kliuki......ole ma kva e taq prosta k***a i v su6tiq moment onaq idva i tq:"ole miloo kak si cunk cunk ](*,) "
3.Mnogo mrazq momi4eta da se falqt s tva kolko sa se ebali i kak sa gi ebali v nai malki podrobnosti
4.mrazq nadutite
ami tva se se6tam :)
Bingo! :wink:
nymphetamine108
07-16-2007, 20:50
Мразя да ме пренебрегват, но да досаждат е още по-лошо
Мразя да си мислят, че с целувка всеки скандал се забравя
:!: Мразя да ме лъжат
:!: Мразя да ми измислят тъпи извинения, когато са виновни. Поне да си признаят вината, ебати!!!
:!: Мразя да ме ограничават да правя каквото и да е било
Мразя начина, по който режат момичетата, за които не им пука
Мразя да ми подвикват и да ме зяпат някфи гнусни по улицата, при положение, че на мен очевидно не ми пука за тях
Мразя да се правят на велики
Мразя да изолират всички, които имат различна култура от тяхната
:!: Мразя да не зачитат мнението ми
Тфа е общо взето!!!
ПС момиче съм :-D