View Full Version : ZA MOMICHETA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IMAM EDIN VAPROS,AKO MOJE MI OTGOVORETE PLS.PITAM VI KOGATO DEVSTVENATA VI CIPA SE RAZKASA VEDNAGA LI POTECHE KRAV ILI NA DRUGIA DEN ZASHTOTO SNOHSTI MASTURBIRAH I NA SUTRINTA KATO OTIDFOH DO TOALETNATA mi doide no ne sam sig zashtoto tova moje da e krav ot tova che snoshti moje bi sam se otvorila molia vi kajete tova menzisa li mi beshe ili krav ot otvarianeto mi ......
palomaaa
07-10-2007, 11:23
ами най-вероятно си се отворила сама
zna4i ne pri vsi4ki razkasvaneto na devstvenata cipa e saprovojdana s krav...emi malko e ne logi4no da e ot sno6tnoto ti mastrubirane 6toto predpolagam 4e ako sno6ti si razkasala cipata e 6telo vednaga da ti pote4e krav...
a otnosno za menstruaciqta ti..vij dali trqbva da ti doide :)
mi ako ti e teklo kr1v samo sutrinta... si se otvorila ako kravta e bila nqkolko dni ti e dohlo!
bezimennata
07-10-2007, 11:55
opredeleno ne moje da e ot mastrubaciata ti sigurno ti e do6lo samo kogato majkia 4len pronikne v teb togava moje da izgubi6 devstvenostta si nne s ebezpokoi ot vibratori prasti i t.n niama da tin stane ni6to ::: :smt006 :roll:
MaGeNcEeE
07-10-2007, 13:35
Ne e izkliu4eno da si se otvoroila ... a za kryvta pri razkysvane na himenyt - ne vinagi q ima ...
DIVINE_TIME
07-10-2007, 13:55
Кога очакваше да ти дойде? :-s
lyly_lili
07-10-2007, 16:02
:-D :-D :-D :-D ако продължи още няколко дена кръвта,значи ти е дошло,но ако ти е текло само сутринта значи ЧЕСТИТОООО САМА СИ СЕ ОТВОРИЛА :-D :-D
:-D :-D :-D :-D ако продължи още няколко дена кръвта,значи ти е дошло,но ако ти е текло само сутринта значи ЧЕСТИТОООО САМА СИ СЕ ОТВОРИЛА :-D :-Dтака е =D> :lol:
DreamDiddy
07-10-2007, 21:03
opredeleno ne moje da e ot mastrubaciata ti sigurno ti e do6lo samo kogato majkia 4len pronikne v teb togava moje da izgubi6 devstvenostta si nne s ebezpokoi ot vibratori prasti i t.n niama da tin stane ni6to ::: :smt006 :roll:
Taq pa...... ti dobre li si ma kak s vibrator ne moje6 da se otvori6 xaxax ta na nqkoi mom4eta k*ra im e po malak ot vibrator .... xaxaxax
A kolkoto do temata mi ako produlji da te4e si4ko e ok....ako neeeee ......OtFoReNa sI!!! :::
paola_Rey
07-10-2007, 21:44
zavisi ako kravta prodalji nqkolko dena zna4i ti e do6tlo ako li ne OTVORILA SI SE d'oh! ave ti ne moi6 li i sama da se seti6 za tva Anxious Anxious Anxious Whistle
alkobalko
07-11-2007, 05:42
При всяко момиче е различно. При някои дори няма кръв. При други потича веднага, а при трети може и на следващия ден.
[!]p3rSoNaL s7yLe[!]
престани да се заяждаш и да флудиш излишно защото ще те баннат!!!! =P~ :twisted: