View Full Version : Гаджетата и имали смисъл
Нямам желание дори да си хващам гадже,защото всяко момче,което прояви интерес към дадено момиче,го прави,за да я вкара в леглото.Затова е и цялото сваляне,флирт,мили думи! Ужасно фалшиво! #-o На 17 години съм.
{SwEeT_anGeL_F}
07-10-2007, 11:49
Значи не искаш гадже,защото ще иска да спи с теб?така излиза.. е сега може да не искаш да имаш , но ще дойде време и ще заискаш и ти да прайш секс с някой, който ти харесва,да се сваляте,целувате и т.н. а и ти какво искаш в една връзка? това са нормалните неща..ти си решаваш сама кога си готова за това и дали изобщо го искаш :) а това , че си на 17 да не те притеснява..може и на 30 да си и пак да мислиш така..това си е до самия човек :)
Естествено,че искам гадже!!! Но не искам да е някой,на който главна цел му е секса, а те всички са такива(съжалявам за обобщението,но това е което виждам)! И не е въпроса,че отричам интимността!
{SwEeT_anGeL_F}
07-10-2007, 11:56
тогава продължавай да търсиш човек,който мислиш че няма да се интересува главно от секса.. а и ако ти самата не искаш веднага с него и той не те разбере,то той не е за теб:) ако като си хванеш приятел те разбира..значи момчето е точно твой тип,но докато не опиташ няма да разбереш:) дано намериш точното за теб момче \:D/
Не мисля, че всички момчета са такива.Може просто милите думи и хубавото държание да е, защото те харесва наистина много, а не за това, замисляла ли си се?
Да, знам какво имаш предвид - не всички сме така ... ;) но знам ... ти правиш всичко с него, забавно ти е и всичко останало и си мислиш, че той го прави само да те вкара в леглото ... еми може и така да е - нека те вкара, не съм чувал да му писне на човек секса, но пробвай да не му се даваш и ако издържи значи намира у теб нещо повече от секс играчка ...
Еми прави си кефа с момчетата и ако не искаш да спиш с тях - недей. Просто си знай, че няма да му пуснеш и по някоие вереме скъсай с него... хаха какви глупости пиша, ама е така щом мислиш, че всички искат секс, просто не им го давай.
alkobalko
07-10-2007, 12:20
Не слагайте всички момчета под общ знаменател. Една връзка започва, защото момчето и момичето се харесвт, след това обикват и рано или късно се стига до сексът. Да, има и момчета, които гледат само да си легнат с момичето, но има и такива, които искат да са с момичето заради самата нея.
bulgarche
07-10-2007, 12:28
Не мога да разбера защо все момчетата са ви виновни. Всяко живо същество търси секс :roll:
Това че момчетата с които си била, са сметнаи че само за секс ставаш говори единствено и само лошо за теб. Аз ли съм виновен че за друго, явно, не те бива?
ОneWingedAngel
07-10-2007, 12:34
Абослютно НЕ съм съгласен,за пове4е инфо про4ети какво моми4е си търся в темата какви моми4ета харесвате!
Аз съм бълтарче, изобщо не ме познаваш! :wink: Не говоря за себе си и отношението на момчетата към мен, а попринцип! И не конкретно за етап, в който има връзка,а за мотива на едно момче да стане гадже с едно момиче ! И съм сигурна,че не ставам само за секс,но на момчетата дали не им е само това в главата?
В Русия съм
07-10-2007, 14:19
Не е само т'ва.Мислим и за яденйе и пиенйе. :lol:
тва е последното нещо за което мисля . обичам си момичето и се надявам и тя да отвръща със същото
sybudi se ot synq v koito jivee6 slez na zemqta ne si tolko hubava 4e da ni puka samo da te vkarame jenite ste typi kato mislite po tozi na4in ako mislite 4e vsi4ki nie ne mojem da sdyrjame sexualnite si jelaniq gre6ite vse pak rycete znaqt kak(desa-ne si mi spe6en)
bloodranger
07-10-2007, 20:14
Mila nz na kvi ko4ove si popadala,ili si vadi6 ot televiziqta izvodite ama ima mnogo mom4eta det ne im e samo sexa v glevata.Potarsi si takiva,ama spored mene takiva v diskotekite nema,6tot tam se pie pee celuva i ostanaloto ako ima6 kasmet.
I edna krilata fraza:Koito tarsi namira
Нямам желание дори да си хващам гадже,защото всяко момче,което прояви интерес към дадено момиче,го прави,за да я вкара в леглото.Затова е и цялото сваляне,флирт,мили думи! Ужасно фалшиво! На 17 години съм.
Хей имаш грешка не всички сме такива
Gothique♫
07-11-2007, 14:17
Не всички момчета са такива ама повечето са си такива :D явно просто не си намерила точния пич с който да бъдеш и се на някви курвари попадаш,гадно е ама има време.Само недей ставай мъжемразка!
dragonfly
07-11-2007, 15:02
То си завс от момчето, с риск да повторя някой. Естествено, че ще ска да спи с теб, това е общоприета истина. Въпроса е да не се даваш лесно за да не изгуби интерес и след като го направите той да продължи да иска да е с теб.
sasha_90
07-11-2007, 15:04
Значи не си готово да имаш гадже.
bravo na teb , i kaw e problema ti to4no? vij vsi4ki momi4eta znaem 4e mom4etata sa idioti !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:
Неможете да говорите така ... Всъщност можете, но е.. тъпо! Тъпо е да се твърди, че всички момчета сме такива. Във всичко има поне 1 изключение в случая са доста бих казал. Това, че едно момче толкова здраво те е отчаяло и ти слагаш всички под общ знаменател е много много грешно! Просто трябва да сте внимателни с избора си на кой и защо се доверявате и в същото време да сте отворени към хората и резултата няма да закъснее! Едно момиче по горе твърди, че всички момчета били идиоти.. ако погледнем от друга страна вие сте по-големите идиоти, защото тръгвате с такива.
Е,не всички момчета са такива.Вярно,че всеки гледа да ти смъкне гащите,но като види,че ти не даваш ще остане с теб,без значение дали му пускаш,или не...Абе,какво да се прави,аз до сега попаднах само на 2 свестни момчета и представете си какво стана,зарязах ги,колко съм смотана ](*,) Сега толкова съжалявам,защото те ме обичаха истински и никога не са били с мен заради секса и никога не са искали това от мен,дори и намеци не са правели.Е,единият повдигна темата,но каза,че ако не искам няма проблеми,защото си ме обича, и не е с мен заради това.А аз,тъпата овца го зарязах :smt017
_SilencE_
07-11-2007, 17:23
Нямам желание дори да си хващам гадже,защото всяко момче,което прояви интерес към дадено момиче,го прави,за да я вкара в леглото.Затова е и цялото сваляне,флирт,мили думи! Ужасно фалшиво! #-o На 17 години съм.
секса е последствие от сближаването, нали знаеш ;) то е неизбежно.
пък и на 17 не бива да бъдеш толкова черногледа - има и свестни момчета! просто трябва да се научиш да преценяваш хората и действията им, а това става с време и опит. а за да го придобиеш трябва да бъдеш с момчета ;)
Dead`Paladin
07-11-2007, 17:31
tuka pak ima napadeniq sreshtu momcheta.... :smt013 awe na 17 godini si nqmash li akul da razberesh che vseki chovek e razlichen i ne vsqko momche iska samo sex...vsqka edna vruzka sled opredeleno vreme ili ediniq ili pri drugiq shte se poqvi jelanie za sex [-( nedei taka bre :?: :!: tfa che si sreshtnala nqkoi koito te e iskal v legloto i kfo sichki momcheta sa takiva taka li ? O_o .... :smt011 are zemi pomisli malkp predi da pishesh... :-({|=
KyKJlu4KaAa
07-12-2007, 08:40
ima i svestni momcheta ... :smt019