Влез

View Full Version : Хм ...

mails_
07-10-2007, 17:59
Бих искал да помоля за савет ... Значи как бихте ми препорачали да предразположа едно момиче кам анален секс в смисал да не я боли толкова много ... :-k Ако може кажете ми вие как сте го направили или просто ми кажете някаква идея моля [-o< :(

love_girls
07-10-2007, 18:01
Повече френска любов и лубриканти ;)

shadow4e
07-10-2007, 18:01
Ама тя знае ли, че искаш да го правите.Все пак не каза най-важното.

mails_
07-10-2007, 18:02
Иска утре да го направим но просто искам савет как да я предразположа да не я боли толкова ...

Unexpected Error
07-10-2007, 18:08
Бъди нежен, не бързай, наблюдавай и реакцийте. Това е достатъчно.

shadow4e
07-10-2007, 18:19
Ще ползвате ли лубрикант? Няма да е лошо да я понамажеш или със слюнка, но наистина обилно и съответно и тя да ти направи френска. За мен най-удобно е да сте настрани застанали.

DarkAngelOfHope
07-10-2007, 22:50
ами ползвайте лубрикант ... трябва търпение ... не бързай да и го вкараш, първо почни с един пръст, като усетиш че се е отпуснала и влиза по лесно пробваи внимателно и бавно с 2 пръста като се поотпусне вече може да преминеш към вкарване на пениса и да не й го вкараш още отначало целия, пак постепенно и бавно ... все пак е 1-ви път ... хубаво е да ползваш презерватив и следователно лубрикант на водна основа за да не се развали презерватива ...

`Death`Whore``
07-10-2007, 22:53
Никакви лубриканти. Може малко вагинален секрет. Много бавно. Трябва да го търкаш, да го търкаш...и да си страшно търпелив. И най-важното - първия път никакво вкарване надълбоко. Боли!

DarkAngelOfHope
07-10-2007, 23:00
Никакви лубриканти. Може малко вагинален секрет. Много бавно. Трябва да го търкаш, да го търкаш...и да си страшно търпелив. И най-важното - първия път никакво вкарване надълбоко. Боли!

че какво им е лошото на лубрикантите !? според мен е много по лесно с тях
btw ние като го правихме за 1st път приятелката ми каза че е нямало болка, ползвахме лубрикант ... към края имаше дълбоко проникване дори тя се натискаше леко към мен

shadow4e
07-10-2007, 23:00
хМММ при мен първите пъти стигахме до средата и повече от това не издържах. Имай предвид, че нея сигурно ще я заболи още, когато си вкарал сантиметър-2 от него. С течение на времето ще свикнете, но първият път и като усещане/извън болката/ не ми беше много приятно.

`Death`Whore``
07-10-2007, 23:02
Мен от главичката не ме болеше изобщо. От лубрикантите е гадно дори с пръст - затова не обичам непосрествено преди анален да бърка с пръст. С лубриканта се влиза навътре по-лесно и боли.

DarkAngelOfHope
07-10-2007, 23:07
абе при всеки е различно ... но внимателното проникване при първите опите е задължително ако момчето иска да не причинява излишна болка на приятелката си ...

сега дали с лубрикант, вагинални сокове или слюнка ... въпрос на избор и на предпочитание :)

`Death`Whore``
07-10-2007, 23:08
ЪЪъ...внимателното проникване е задължително винаги - и при вагинален, и при анален секс.

DarkAngelOfHope
07-10-2007, 23:13
ЪЪъ...внимателното проникване е задължително винаги - и при вагинален, и при анален секс.

мисля че знаеш какво имах предвид ... но както и да е ... нека кажем че трябва да е повече от внимателно ...

така става ли или пак греша !? :)

`Death`Whore``
07-10-2007, 23:14
Приема се заради култовия ти аватар :smt005

DarkAngelOfHope
07-10-2007, 23:18
Приема се заради култовия ти аватар :smt005

хахха .... nice :-D

ем кво да правя в обясненията не съм много добър ... но вярвам че в леглото не съм чак толкова зле :-D ама не съм аз човека който да го каже

btw надявам се тва за аватара да не е било много иронично ... филма е супер як ... и много ме е яд че убиват Брендан Лий, мога да кажа че ми е любим актьор ...

`Death`Whore``
07-10-2007, 23:19
Не беше иронично, разбира се. Филмът е много як...и да, гадно се е получило... :smt009

DarkAngelOfHope
07-10-2007, 23:24
Не беше иронично, разбира се. Филмът е много як...и да, гадно се е получило... :smt009

много извън темата забихме ... ама вярвам че пича е схвамал най - важното :)

OffTopic :
Следващата роля на Брендън Лий е щяла да бъде на Нео - Матрицата ...

`Death`Whore``
07-10-2007, 23:26
Не мога да си го представя в ролята на Нео, но...сигурно е щяло да се получи добре...

07-10-2007, 23:31
А няма проблем пишете си сванах горе-долу кво да правя :) стискайте ми палци :lol:

DarkAngelOfHope
07-10-2007, 23:32
ами сигурно щеше да е яко ... но както и да е ... :)

mails_ , човече, успех ... и после може да споделиш резултата \:D/

shadow4e
07-10-2007, 23:36
Е, какво и да не стане от първия път голяма работа. На мен ми се струва много странно да се притеснявам, че няма да се справя с нещо в леглото...да не съм на изпит...
Успех

DreamDiddy
07-11-2007, 00:07
Бих искал да помоля за савет ... Значи как бихте ми препорачали да предразположа едно момиче кам анален секс в смисал да не я боли толкова много ... :-k Ако може кажете ми вие как сте го направили или просто ми кажете някаква идея моля [-o< :(
OoOo pi4 ti be6e onzi deto priqtelkata mu be6e na 13 .... deto tq pita6e za svirkite... ::: xax ni6to li4no prosto sq se setih... amm kato za momi4e na 13... mislq 4e baq 6a si q boli analno ama trqaa da e dobre navlajneno i d a si mnoo vnimatelen....ne se pritesnqvai i ti za da ne se panikiosa tq o6te poe4e axa :smt005 :smt004 :-s ::: :wink: