PDA

View Full Version : позволение

07-10-2007, 18:05
Позволявате ли на приятеля си да ви снима по време на секс.Правила ли сте си снимка по време на орален секс,

love_girls
07-10-2007, 18:07
Моята още се притеснява :(

07-10-2007, 18:08
От какво ще се притеснява.Значи ти няма доверие.

shadow4e
07-10-2007, 18:09
По време на орален, да, ама после ги изтрихме. Май само една има той някаква, ама то не беше точно секс... По принцип няма лошо в снимките, но трябва задължително да са с човек, в който си сигурен, че няма да ги разпространи :)

love_girls
07-10-2007, 18:10

По-скоро не може да се отпусне. Все ми казва , че трябва да се напие повечко , за да не й пука :?

Unexpected Error
07-10-2007, 18:22

По-скоро не може да се отпусне. Все ми казва , че трябва да се напие повечко , за да не й пука :?
Значи ти няма пълно доверие.

ThePainIsReaL
07-10-2007, 18:31
Защо правите такива изводи.. нямала му пълно доверие- дрън, дрън !..
Просто някои по-трудно се отпускат. С гаджето сме заедно над 2 години.. но още нямаме такива снимки.. и да, ако се стигне дотам, бих се притеснила. Имам му пълно доверие, обичам си го много .. въпрос на човек и характер.

shadow4e
07-10-2007, 18:35
Оооо, това и според мен не е въпрос на доворие. Това е като с мен и стриптийза. Нима му нямам доверие?! Имам му, но не мога да се отпусна и това е.

Unexpected Error
07-10-2007, 18:35
Просто някои по-трудно се отпускат. С гаджето сме заедно над 2 години.. но още нямаме такива снимки.. и да, ако се стигне дотам, бих се притеснила. Имам му пълно доверие, обичам си го много .. въпрос на човек и характер.
Защото ако му има пълно доверие и е напълно сигурна, че той не би разпространил тези снимки, няма какво да я спре.

Sam90
07-10-2007, 19:04
Ами снимал съм се, да... готино е :lol:

07-10-2007, 19:07
с жената сме заедно от 11 и пак си нямаме - просто тя се притеснява. Не от снимането а от записа - иначе редовно се гледаме на ТВ-то "онлайн" :)

alkobalko
07-10-2007, 19:14
Снимки по време на секс нямаме. Имаме гушнати в леглото. И не е защото му нямам доверие, просто нито аз, нито той иска да го правим за момента.

DarkAngelOfHope
07-10-2007, 22:44
ние с моята приятелка сме си правили снимки даже и клипче около 20-30 мин ... само че се наложи да ги изтрия от компа щот трябваше да го нося на ремонт а записвачката ми не работеше ... трябва да си направим пак :) яко е ... и след като си имаме доверие и можем да се отпуснем пред камерата ... защо не :)

`Death`Whore``
07-10-2007, 22:45
Ако отслабна още, бих се снимала с удоволствие.

DreamDiddy
07-11-2007, 00:09
moje bi ima pri4ina zatova 4e mu nqma doverie....

ThePainIsReaL
07-11-2007, 10:23
Защото ако му има пълно доверие и е напълно сигурна, че той не би разпространил тези снимки, няма какво да я спре.

Пишеш големи глупости. При сериозни връзки не може и да става въпрос за това, че някой би разпространил снимките без съгласието на другия, проблемът се крие другаде, не в доверието. А това, че ти не искаш да го осъзнаеш, не е мой проблем.

DarkPrincess
07-11-2007, 10:39
О-о-о ние си имаме цяла папка със снимки и клипчета. Много е забавно после да си ги гледаш, когато неможете да се видите защото единия е зает :twisted:

divacheee
07-11-2007, 20:02
О-о-о ние си имаме цяла папка със снимки и клипчета. Много е забавно после да си ги гледаш, когато неможете да се видите защото единия е зает :twisted:

i nie s moito milichko sme taka :)

Schneeflocke
07-11-2007, 20:07
Аз искам, но той не дава... Как, с моята развратна природа, попаднах на такова нормално, не-перверзно момче???http://anikaos.com/0034-purple-kao-ani/purple-hikahin.gif

Unexpected Error
07-11-2007, 20:20
Пишеш големи глупости. При сериозни връзки не може и да става въпрос за това, че някой би разпространил снимките без съгласието на другия, проблемът се крие другаде, не в доверието. А това, че ти не искаш да го осъзнаеш, не е мой проблем.
Не казвам, че е така, а предполагам...

А аз нямам какво да осъзнавам, осъзнай се ти. И по-леко с нервите дето хабиш за глупости, не е на добре.

MaGeNcEeE
07-11-2007, 20:21
Vse oshte nqmame, no imame planove skoro da si napravim .. az sy6to ne mislq 4e e vypros na doverie ... moje da e poradi pri4inata 4e nqkoi ot tqh dvamata ne se 4uvstva syvsem komfortno, no v nikakyv slu4ai ne e ot strah 4e 6te byde razprostraneno ...

ThePainIsReaL
07-11-2007, 20:38
Не казвам, че е така, а предполагам...

А аз нямам какво да осъзнавам, осъзнай се ти. И по-леко с нервите дето хабиш за глупости, не е на добре.

Хихи .. (: имах предвид да осъзнаеш, че женската психика е много по-сложна от това, което предполагаш. Проблемите са й в главата на момичето и то не трябва да бъде съдено, че нямала доверие. Ти точно това беше направил, което прозвуча твърде рязко и категорично.

Явно не съм се изразила добре в горния пост и си го приел като лична нападка. Както и да е.. :-D Peace :smt052

Unexpected Error
07-11-2007, 20:53
Хихи .. (: имах предвид да осъзнаеш, че женската психика е много по-сложна от това, което предполагаш.
You're telling me.. :lol: :lol: :lol:

Проблемите са й в главата на момичето и то не трябва да бъде съдено, че нямала доверие. Ти точно това беше направил, което прозвуча твърде рязко и категорично.
Извинявам се, че съм се изказал така. Но според мен проблемите не са само в момичето, просто момчето не знае как да я накара да се чувства абсолютно спокойна и доволна, за да се снима.

Факт е, че повечето момичета не искат да имат не само голи, но дори и разсъблечени снимки защото не са доволно от телосложението си, мислят се за дебели, etc. ДОРИ И ДА НЕ Е ТАКА.

Явно не съм се изразила добре в горния пост и си го приел като лична нападка. Както и да е.. :-D Peace :smt052
Ами малко нервно прозвуча, затуй. Не съм искал да те обидя, извинявай!

Devilka
07-11-2007, 21:05
Снимки по време на секс нямаме. Имаме гушнати в леглото. И не е защото му нямам доверие, просто нито аз, нито той иска да го правим за момента.

Калина
07-11-2007, 21:13
За първи път се снимах със сегашния ми приятел иии настоящ мъж(:
Смятам,че е доста възбуждащо след това...когато съм сама (примерно) или пък той...

И смятам,че тук опира до мислите в главата на момичето.Бившият ми ме предразполагаше,но аз не се съгласих да правя подобни неща с него.
До нагласа си е (;