PDA

View Full Version : nqkolko vupros4eta. ..

bebka`
07-10-2007, 18:31
Zna4i imam vuprosi..
1. ot fingering [ prust4e ], moje li da se skusa cipata?
2. moq priqtel mi kaza 4e sum mnogo stegnata, i samo edin prust slojil, 6toto kato probval dva me zabolqlo... koga 6te se otpusna? i kak da se otpusna?

if u know what i mean..

mai ne se izrazih mnogo hubavo lol ne mi e dobur bgskiq

Unexpected Error
07-10-2007, 18:34
1. Може.
2. Когато се/те отвориш/ят и след няколко "любовни сеанса" ще се отпуснеш.

Mr. Vain
07-10-2007, 18:39
1. Може разбира се! :wink:
2. Да не се притиснява. Кажи му да дава смело :wink: Имал съм същия случай, просто трябва повечко време и да се действа внимателно, като те заболи - спира, след малко пак започва и така :wink: И също така, много в важно, преди това, много добре да си се отпуснала :wink:

EDIT: Мали, толкова намигващи човечета не бях слагал в един пост :D

lyly_lili
07-10-2007, 18:42
1- разбира се
2-като си легнала просто си се отпусни смисъл да не си напрягаш например мускулите на корема и ще видиш че няма да има проблем :wink: :wink:

shadow4e
07-10-2007, 18:43
С един пръст няма да те отвори, с два вече ще м е доста по-лесно, а може и от първия път да стане. Нормално е да те боли с 2 пръстта, но ако си решила да правите секс, няма от какво да се притесняваш, ще те боли евентуално първия път, но стискаш зъби и това е, знаеш, че ще си с любимия човек и че после ще ви е хубаво и на двамата.

alkobalko
07-10-2007, 19:01
С един пръст одтса трудно ще те отвори.
Стегната си защото си девствена. Притеснена си и не си се отпуснала. Всичко ще премине, когато се отпуснеш напълно и се възбудиш достатъчно.