Влез

View Full Version : Какво да правя?

07-10-2007, 21:15
Значи проблема ми е следния.. Влюбен съм в едно ммомиче. Страшно е красива и стабилна като характер, но си има сериозен приятел с когото се познаваме.. Ако сложим това на страни.. Тя живее някак си.. по различен живот. В смисъл.. колите, парите, партитата... Не че е надута просто така е свикнала.. При мен не е така, не че не ходя по дискотеки купони и така нататък, просто е някак си различно. Кофтито е, че трашно много я обичам, не съм говорил с нея за това а сме добри приятели. Ако се опитам да я свалям, ще се скарам с гаджето и, ако си кротувам.. вече не издържам така.. Някой има ли предложение как да постъпя и какво да правя?

beb4ety
07-10-2007, 21:33
:roll: emm..ti samiq misli6 4e tq e po razli4na apak ima i seriozen priqtel tai4e ne se nadqvai :wink: Ima mn drugii :!: :!: :!:

thefreak
07-10-2007, 22:10
Откажи се.

`Death`Whore``
07-10-2007, 22:12
Не е коректно да се бъркаш в чужди връзки, а е много гадно да се бъркаш във връзки на приятели, дори и на познати. Остави нещата така първо защото тя ако има силни чувства към теб, ще зареже приятеля си, и второ защото дори да тръгнете, ще ви е гадно и на двамата - тя ще продължи с купоните, а ти ще си седиш в къщи.

petel
07-10-2007, 22:17
I had you.

Най-добре си трай, може пък и да скъсат някой ден.

BlueMushroom
07-10-2007, 23:08
napulno saglasna s death whore.....osobenno s poslednoto izrechenie..

alkobalko
07-11-2007, 06:01
Не се забърквай с нея. Има си гадже, който е твой приятел. Не си заслужава д се скараш с него заради едно момиче.

young_rich_famous
07-11-2007, 07:14
Не си заслужава човек ... Първо, че приятеля и, ти е приятел ... колкото и да е това все пак нали знаеш, приятелят си е приятел все пак ... ако решип да правиш нещо, ще го изгубиш ако разбере ... то зависи и колко държиш на него де ... Второ тя е от типа " Светски личности " сега и е момента да се забавлява, щом ти не си такъв тя нама как да те забележи или да тръгне с теб ... тя явно търси разнообразие, а ти не си такъв ... и Трето препоръчвам ти да не се занимаваш ... предишните неща са все доводи, които ще се отразят много зле в последствие ... Огледай се около теб, все ще намериш приятно момиче ... Нямаш шанс с нея ... Можеш да и кажеш, но гледай да е някак си шеговито, просто и го подхвърли като майтап, но не пред приятеля и ... Ми това е за сега и успех ... има и други момичета ... peace =; :smt006

mon4eto
07-11-2007, 08:24
Po dobre ne se zanimavai za6toto kakto moje6 po tozi na4in da zagubi6 gadjeto i kato priqtel taka moje6 i da zagubi6 neq :roll: 6tom se obi4at ostavi gi da badat 6tastlivi :-)