View Full Version : Подаръче ...
С приятелката ми сме заедно от 1 месец - в момента я няма при мен и затова не съм и купил подарък ... та ... чудех се дали можете да ми помогнете с избора ... все пак 1 месец - трябва да е нещо малко, но значително според мен ... надявам се да ми хареса някое от предложенията ви ... като изключим плюшената играчка всичко друго ми се струва свежо ... ;) а и да питам друго ... цвете не е задължително да има нали ... тя не живее близо до нас и в тези жеги ще висне по пътя ... така, че предпочитам нещо, което няма да умре по пътя :D
thefreak
07-10-2007, 22:13
Ако я познаваш достатъчно добре, купи и нещо символично свързано с нейните интереси.
В противен случай няма да си оригинален откъдето и да го погледнеш.
гривна,прьстен,колие хаиде избери си :)
`Death`Whore``
07-10-2007, 22:17
Бижутата са строго индивидуални. Можеш да обърнеш внимание на това какви носи и да е нещо подобно, но пък...може да умира за нещо различно и да няма пари или да не се престрашава да го купи. Попитай приятелите И.
мойе и някакво сувенирче :wink:
`Death`Whore``
07-10-2007, 22:18
И един съвет - не купувай пръстен, ако не мислиш да се сгодяваш за това момиче в скоро време. Жените приемат пръстените много сантиментално.
... обмислям идеята за сувенирче ... нещо със сърчице на него ... бях се сетил за това, но го пренебрегнах, защото си мислих за бижу, но нека да е сувенирче, апък за 2 месеца ще бъде бижу :P благодаря за мненията - помогнахте ми предостатъчно ;)
`Death`Whore``
07-10-2007, 22:31
Според мен се вживяваш прекалено много...но това е друг въпрос. Ами ако не харесва подобни неща? Или ако тя не вживява така и дори не иска да празнувате?
тя да не иска да празнуваме ли ? та тя ми каза, че ще ми купува гривничка и няма търпение да се върне и да си бъдем двамата ... мисля, че я познавам добре ... а и какво означава "вживявам" в случая ?
`Death`Whore``
07-10-2007, 22:40
Означава, че сте заедно от месец и ти мислиш какво да И купиш...празнувайте си, радвайте се, но не е само тогава моментът да показвате чувствата си...и не е това начинът. :)
знам де ;) знам, че това не е начина да покажем колко се обичаме ... просто виждаам, че тя го приема като празник и искам да и подаря нещичко, което като види и да се сеща за мен ... може да сме заедно от 1 месец, но я познавам от повечко ...
[B]a[N]D[i]T[k]a
07-11-2007, 08:53
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=72023 !!