PDA

View Full Version : Подаръче ...

bolnoty
07-10-2007, 22:07
С приятелката ми сме заедно от 1 месец - в момента я няма при мен и затова не съм и купил подарък ... та ... чудех се дали можете да ми помогнете с избора ... все пак 1 месец - трябва да е нещо малко, но значително според мен ... надявам се да ми хареса някое от предложенията ви ... като изключим плюшената играчка всичко друго ми се струва свежо ... ;) а и да питам друго ... цвете не е задължително да има нали ... тя не живее близо до нас и в тези жеги ще висне по пътя ... така, че предпочитам нещо, което няма да умре по пътя :D

thefreak
07-10-2007, 22:13
Ако я познаваш достатъчно добре, купи и нещо символично свързано с нейните интереси.
В противен случай няма да си оригинален откъдето и да го погледнеш.

xpucuto
07-10-2007, 22:15
гривна,прьстен,колие хаиде избери си :)

`Death`Whore``
07-10-2007, 22:17
Бижутата са строго индивидуални. Можеш да обърнеш внимание на това какви носи и да е нещо подобно, но пък...може да умира за нещо различно и да няма пари или да не се престрашава да го купи. Попитай приятелите И.

xpucuto
07-10-2007, 22:17
мойе и някакво сувенирче :wink:

`Death`Whore``
07-10-2007, 22:18
И един съвет - не купувай пръстен, ако не мислиш да се сгодяваш за това момиче в скоро време. Жените приемат пръстените много сантиментално.

bolnoty
07-10-2007, 22:30
... обмислям идеята за сувенирче ... нещо със сърчице на него ... бях се сетил за това, но го пренебрегнах, защото си мислих за бижу, но нека да е сувенирче, апък за 2 месеца ще бъде бижу :P благодаря за мненията - помогнахте ми предостатъчно ;)

`Death`Whore``
07-10-2007, 22:31
Според мен се вживяваш прекалено много...но това е друг въпрос. Ами ако не харесва подобни неща? Или ако тя не вживява така и дори не иска да празнувате?

bolnoty
07-10-2007, 22:35
тя да не иска да празнуваме ли ? та тя ми каза, че ще ми купува гривничка и няма търпение да се върне и да си бъдем двамата ... мисля, че я познавам добре ... а и какво означава "вживявам" в случая ?

`Death`Whore``
07-10-2007, 22:40
Означава, че сте заедно от месец и ти мислиш какво да И купиш...празнувайте си, радвайте се, но не е само тогава моментът да показвате чувствата си...и не е това начинът. :)

bolnoty
07-10-2007, 22:42
знам де ;) знам, че това не е начина да покажем колко се обичаме ... просто виждаам, че тя го приема като празник и искам да и подаря нещичко, което като види и да се сеща за мен ... може да сме заедно от 1 месец, но я познавам от повечко ...

[B]a[N]D[i]T[k]a
07-11-2007, 08:53
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=72023 !!