PDA

View Full Version : Повторения

07-11-2007, 11:29
Момче съм.Ще бъде тъпо ,ако взема да ви питам по колко пъти свършвате с приятелкаите си.Аз имам следния проблем.Значи мога да клатя около час.Да се поясня.През този час гаджето ми върти свирка,обладавам я вагинално и тя свършва,пак й го давам в устата,после и го слагам в ануса-там тя не винаги свършва,пак ми духа и чак тогава се изпразвам в устата й.Момичето си гълта и без да я карам.Винаги свършвам в устата й.Какво ме притеснява.За този час гаджето получава поне 3-4 пъти оргазъм,може и повече,а аз се празня само веднаж.Лошото е ,че след като гръмна за нищо не ставам повече.Пак се изправя поне след 30-40 минути,като през това време гаджето здраво го лапа и страстно ми бие чикия.Чак след тези манипулации повтарям дамата.Сега ,любимата ми казва,че оргазмите й са достатъчни и без да повтарям,но аз не вярвам.Дайте ми съвет.Нормален ли съм.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!

kat4enceto
07-11-2007, 11:56
emi normalno e sled kato si svur6il zani6to da ne stava6 i sled 30 min pak da ti se digne !!!!

thefreak
07-11-2007, 12:01
Прекалено много цинизми=измислица.

namina
07-11-2007, 12:01
Прекалено много цинизми=измислица.

точно така =D>

alkobalko
07-11-2007, 12:16
Ако ти кажа, че си ненормален и само ти правиш секс 2 пъти за един ден ще ми повярваш ли?
Имам чувстватото, че темата си я пуснал само, за да се хвалиш. Ние тук с нищо не можем да ти помогнем.
Темата ще бъде заключена!