View Full Version : Зърната ми....
.....не са като на другите - със топченца ами са като...колипка...нз как да го кажа и се чудя нормално ли е защото ме е срам да се съблека пред някое момче в този вид
ПП: на 15 съм
jjjjjj6363
07-11-2007, 14:39
moga da ti kaja 4e me4taq za takiva cici
netrqbva da te e sram vijdal sum takiva super qko izglejdat osobeno ako sa ti po golemi malko
krisi_pisi
07-11-2007, 14:40
Ami az znam edno momiche koeto sa i vdlybnati navytre ima sqkakvi vidove qvno :)
HagpycaH
07-11-2007, 15:53
Искам да лижа такива ела при мен...не трябва да те е срам.
i na men sa mi taka,a pri vuzbyda stavat s top4ence,kakto se izrazi...zurna sekvi,cici sekvi,ne se pritesnqvai ;)
Schneeflocke
07-11-2007, 17:54
i na men sa mi taka,a pri vuzbyda stavat s top4ence,kakto se izrazi...zurna sekvi,cici sekvi,ne se pritesnqvai ;)
Би трябвало всички зърна да са така.... Странни ще са, ако при възбуда или от студ не стават на топченца...
MaGeNcEeE
07-11-2007, 19:01
Nqma ot kakvo da se pritesnqvash napylno normalno e ... gyrdi vsqkakvi :) :) :)
sladka_pleven4anka
07-28-2007, 20:16
moite sa6to sa taka i sa golemi :-D
i_love_house
07-28-2007, 21:07
Mila nqma kvo da se pritesnqva6..pove4eto momi4eta me4taem za takiva zarna!!i da ne ti puka kvo mislqt drugite..ako ti si se haresva6 kvo togava!!!:P
ехааааааааааа =D> =D> :mrgreen: =D> :mrgreen: ехааааааааааа =D> =D> :mrgreen: =D> :mrgreen: ехааааааааааа =D> =D> :mrgreen: =D> :mrgreen:
ехааааааааааа =D> =D> :mrgreen: =D> :mrgreen: ехааааааааааа =D> =D> :mrgreen: =D> :mrgreen: ехааааааааааа =D> =D> :mrgreen: =D> :mrgreen:
ехааааааааааа =D> =D> :mrgreen: =D> :mrgreen: ехааааааааааа =D> =D> :mrgreen: =D> :mrgreen: ехааааааааааа =D> =D> :mrgreen: =D> :mrgreen: \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
4estno kazano qki sa takiva cici ama na men mnogo mnogo ne mi puka kvi sa
po4va6 gi nared i tva e
ехааааааааааа =D> =D> :mrgreen: =D> :mrgreen: ехааааааааааа =D> =D> :mrgreen: =D> :mrgreen: ехааааааааааа =D> =D> :mrgreen: =D> :mrgreen: \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Сигурно от поста на момичето направо ви си е надървило...хахахах
God damn virgin.
dark_player
07-29-2007, 07:35
Минутка за самореклама!!
По темата- да не ти пука! Мислиш ли,че ако се съблечеш пред някой пич и той ше та върне зарад зърната... хаха не мисля! :-D ;-)
.....не са като на другите - със топченца ами са като...колипка...нз как да го кажа и се чудя нормално ли е защото ме е срам да се съблека пред някое момче в този вид
ПП: на 15 съм
И мойте са такива.
NovemberRain
07-29-2007, 09:03
ахахахаххахахахах
ееееййй мацка пука ти...само ако не са увиснали ...което практически на твоийта възраст е невъзможно.. са идеални......всички гърди са хубави :wink:
marina star
07-29-2007, 09:56
mi nali sa cici kvo si se 6a6nala,apak si na 15 teparva 6te s promenq6
Wicked_Kid
07-29-2007, 09:58
И мойте са такива, ама на мен не ми пука, пък си има и хубава страна- като си без сутиен изглежда по-добре.И на момчетата не им дреме, стига да са цици, кой ще гледа формата на зърната?! ;)
PoTaInATA
09-02-2007, 18:32
:cry: :cry: :cry: Zdraveite sega 6te sam za 7-mi klas i nqmam turpenie da po4na u4ili6te no...az sam edna ot tezi ili mojebi edinstvenata koqto se razviva bavno i nqma nito gurdi nito menzis!Znam 4e e normalno na moqta vyzrast tova za gyrdite no pone malko trqbva da imam apak az sam ploska kato dyska...Drugite ot klasa nosqt sutieni na pove4eto im doide a az ostavam nazad :-D offf za6to li se smeq...Izlizam sas priqtelka vidi me nqkoi ot klasa i vednaga me zqpa v gyrdite dali imam imam cici :shock:
EBAHTI SADACITE ... MI NQMAM KVO ME ZQPATE!
v4era pak si 4atim po skype sas edno momi4e i to mi vika prati mi snimka i az mu pra6tam oba4e sam se oburkala i q pratih na edna druga ot klasa pak tq mi vika q mi prati v cql rast da te vidq :cry: :cry: :cry: (noro4no)
i az i pratih edna deto sam sas sutien i ni6to e kaza ama...
RAzBERETE NE MI KAZVAITE IMA VREME 6TE PORASNAT A MOGA LI DA NOSQ SUTIEN ???
Сички са различни но не трябва да те е срам ;) Иначе Фитнеса лекува такива проблеми лежанчицата :)
Ако "колибките" ти не заемат над 20% от гърдата, значи не е фатално. Веднъж на един купон едно младо момиче ми се натисна, зажедох я в спалнята и като извади едни зърна.... малиииии все едно положината и цица беше зърно :-& И директно и казах, "лека ти вечер....." Ама за всеки влак си има пътници :-({|=
:D KVO Ti puka kfi sa ti nali stavat za lizane :P
aishalady2007
07-13-2008, 08:24
spoko seki e razli4en i4 da ne ti puka nikoi m1j ne vr16ta cici 8) :grin: :o 8-)
StEfIt0o0o0o0
07-13-2008, 08:53
На повечето момчета не им пука какви са гърдите, важното е да ги има 8)
CuteBaby
07-13-2008, 11:06
И мойте са такива,а като се възбудя стават със "топченца" както каза ти..а приятелят ми обожава да ми ги смуче :oops: :oops: :oops:
moite pyk si imat 4erti4ka po sredata kato hap4enca :D ama kato sa nastryhnali i ne si li4i izobshto :D
preichetoy
07-13-2008, 11:32
Хаха, спокойно и моите са такива... Не мжое всички да бъдем еднакви
:cry: :cry: :cry: Zdraveite sega 6te sam za 7-mi klas i nqmam turpenie da po4na u4ili6te no...az sam edna ot tezi ili mojebi edinstvenata koqto se razviva bavno i nqma nito gurdi nito menzis!Znam 4e e normalno na moqta vyzrast tova za gyrdite no pone malko trqbva da imam apak az sam ploska kato dyska...Drugite ot klasa nosqt sutieni na pove4eto im doide a az ostavam nazad :-D offf za6to li se smeq...Izlizam sas priqtelka vidi me nqkoi ot klasa i vednaga me zqpa v gyrdite dali imam imam cici :shock:
v4era pak si 4atim po skype sas edno momi4e i to mi vika prati mi snimka i az mu pra6tam oba4e sam se oburkala i q pratih na edna druga ot klasa pak tq mi vika q mi prati v cql rast da te vidq :cry: :cry: :cry: (noro4no)
emi osven da otide6 na lekar da ti predpishe hormonalni tabletki ama ot tqh moje da ti porastat mustaci (pone taka sym 4uvala) A ina4e az nqmah osobeno golqm biust dokato ne stanah na 16.. predi tova beshe kop4e pod balatom kakto kazvat i edvam izpylvah 4ashka A.. sega za 1 godina minah na 4ashka C.. si4ko s vremeto si, a i mom4etata gledat dupe ;) Kolkoto do cikyla iskam da ti kaja 4e e super gadno da imash :P i seki mesec da te boli korem id a si podpuhnala... ;/ taka 4e ne se tormozi
preichetoy
07-13-2008, 11:36
emi osven da otide6 na lekar da ti predpishe hormonalni tabletki ama ot tqh moje da ti porastat mustaci (pone taka sym 4uvala) A ina4e az nqmah osobeno golqm biust dokato ne stanah na 16.. predi tova beshe kop4e pod balatom kakto kazvat i edvam izpylvah 4ashka A.. sega za 1 godina minah na 4ashka C.. si4ko s vremeto si, a i mom4etata gledat dupe ;) Kolkoto do cikyla iskam da ti kaja 4e e super gadno da imash :P i seki mesec da te boli korem id a si podpuhnala... ;/ taka 4e ne se tormozi Ааа, кво като нямаш цици, голяма работа, хората трябва да те харесват заради това, което си. Не носи сутиен, първо си личи, че е празен, второ ставаш за смях. Тъпо е да си слагаш сутиен без да имаш гърди, позьорско е. Няма страшно, все ще ти пораснат. Е, няма да са много големи, ама те вече така и така не са на мода ;)
За лисичите муцунки ли говориш ...
Споко не циците са най важни .... а тва квое зад тях..вътре ;)
:oops: :-)
DevilWish
07-13-2008, 17:23
Това е нормално ;) Не трябва да те е срам.Аз не си харесвам гърдите ,обаче като се събличам не ми пука от никой и нищо ;) Човека ще те харесва такава каквато си ;)
zdraveite
ima li niakoi yuk na kogoto da sum prashtala snimki na busta si i moje li da mi gi izprati na tekitha17@gmail.com
Spider4eto
07-14-2008, 11:44
RAzBERETE NE MI KAZVAITE IMA VREME 6TE PORASNAT A MOGA LI DA NOSQ SUTIEN ??? Тц тц тц не се притеснявай, и аз бях като теб. Цикълът ми дойде малко преди зимната ваканция на 7ми клас, а сутиен почнах да нося малко преди края на годината, и аз така ревях, че нямам цици а са Це чашка носа, така че няма нищо страшно, и ти ще се развиеш, спокойно :)
preichetoy
07-14-2008, 11:47
zdraveite
ima li niakoi yuk na kogoto da sum prashtala snimki na busta si i moje li da mi gi izprati na tekitha17@gmail.com :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: