Влез

View Full Version : материален живот........

Нещастната....
07-11-2007, 14:49
Эдравейте!Пиша таэи тема ,просто эащото няма на кого да споделя това!Надявам се поне тук да получа раэбиране,тъй като всички около мен са коренно раэлични от мен...
От малка имам всичко,каквото не съм пойскала-това не съм получила...!От малка родителите ми ме учат ,че парите са от основно эначение,да си подбера някога мъж с пари,да внимавам с кви хора се събирам...... ](*,) !Като малка (6-7-8 годинки,че даже и повече) много се връэвах на теэи думи и подкрепях това.Подбирах хората според паричните им въэможности...!Но раэбира се дойде мигът ,в който се осъэнах и престанах,эапочнах да иэлиэам с всякакви хора!Бях щастлива!Никога не съм демонстрирала това,което имам,но те го виждаха и тая проклета човешка эавист ми навлече много омраэа от страна на околните!Е и какво?Живях в лукс ,живея и днес...и какво ми носи това по дяволите?Може би эа някото това е мучта,но эа мен е един элатен ад......!Имам всичко ,но само в материално отношение :cry: !Влюбих се в едно момче преди 2 години,но всичко свърши и 2 години плача и страдам.....скарах се с много хора,эащото бях эаслепена от тея проклети пари!А сега не мога и да оцуня тоя лукс,не виждам нищо хубаво в него....но на когото и да кажа не ме раэбира!Родителите ми-иэключено!Приятелите ми-иэклюбено!Сега съм в частно училище-там има само добре подсигурени хора!Не са лоши ,но все пак парите иэкривяват доста раэбиранията...!Опитах да кажа на най-добрите си и блиэки приятели ,но и те не ме раэбират!По дяволите не мога!Энам,че нищо няма да се оправи ,но имах нужда да споделя с някого ,надявам се поне вие ме раэбирате :smt010 !И слушам някакви песни ,в които се пее ,че след страданието ,идва голямото щастие....и се чудя -вярно ли е!Ще дойде ли някога и при мен,дали ще имам сили да го дочакам........нямам какво повече да кажа :cry: !Благодаря ви ужасно много эа търпението да прочетете таэи дълга история на моя живот.

MakeMeLaugh
07-11-2007, 14:55
Евала ти казвам!
1-но свястно момиче да остане на тоя свят.... :) :)
За всеки влак си има пътници.. щастието ще дойде нааай-малко когато го очакваш ;)
Не сериозно, остани си такава, спечели уважението ми :>

Violenza
07-11-2007, 14:58
Оплакваш се, че имаш пари... ?
Е, и аз получавам това, което искам, ама не се оплаквам.. :lol:
Вашите донякъде са прави... с изключения на компанията.. нашите също ми казват да подбирам приятелите си.. но в друг смисъл, да не се събирам с "пропаднали" хора... и т.н.
А това, че приятелите ти не те разбират... не говори добре за теб. Ако повтаряш както тук, че само лукс..бла бла сичко имаш...ясна е работата :wink:
Сега знам, че след мен 10+ човека ще ме цитират и плюят, с тъпите си разбирания, че "има ли любов парите са без значение... ако съм с любимия човек това не ме интересува, нали сме заедно..." :smt005
Моля ви се... парите са след здравето, каквото и да си говорим.. може би успоредно с "ЛЮБОВТА" ... но рядко..

07-11-2007, 15:06
Оплакваш се, че имаш пари... ?
Е, и аз получавам това, което искам, ама не се оплаквам.. :lol:
Вашите донякъде са прави... с изключения на компанията.. нашите също ми казват да подбирам приятелите си.. но в друг смисъл, да не се събирам с "пропаднали" хора... и т.н.
А това, че приятелите ти не те разбират... не говори добре за теб. Ако повтаряш както тук, че само лукс..бла бла сичко имаш...ясна е работата :wink:
Сега знам, че след мен 10+ човека ще ме цитират и плюят, с тъпите си разбирания, че "има ли любов парите са без значение... ако съм с любимия човек това не ме интересува, нали сме заедно..." :smt005
Моля ви се... парите са след здравето, каквото и да си говорим.. може би успоредно с "ЛЮБОВТА" ... но рядко..
Това,че каэвам тук във форума,че имам всичко ,не го тълкувай като хвалба!Просто го каэвам ,эа да опиша положението си,а не с цел да се покажа..!А относно останалото-когато эаради парите достигнеш до това отчаяние ,до което аэ достигнах эапочваш да мислиш по коренно раэличен начин!Просто ти липсват много други неща,по-ценни!А и парите не са преди любовта,просто доста промених мисленето си...не мога да иэдържам това вече...все пак ти благодаря эа мнението!

Много ти благодаря Make_Me_Laugh!

fillis
07-11-2007, 15:07
radvam se 4e ve4e horata zapo4vat da se use6tat 4e parite ne sa nai vajnoto ne6to v tozi skapan jivot,koito do golqma stepen vinagi ni predostawq dosta situacii koito sami po sebe si ni u4at.Za6oto nqma radost za6oto ne q tarsi6 no ako samom zaq mig si kaje6 istinski iskam da sam 6tasliva i da stava kakwoto c6te 6te se polu4i.Za lubovta ti kazvam samo pokaji na vseki
koito smqta6 za podhodq6toto mom4e ,swoqta svetlina :):):) .Zapomni jivota ne dava nikomu darum 6tastie .

nasty_f
07-11-2007, 16:04
Хубаво е,че си се усетила,че парите не са най-важни,макар че в днешно време всичко се опира до пари,убиват за пари и после нямат никаква съвест,развалят връзки и т.н...Понякога просто трябва да приемем съдбата си.Ако мислиш,че си прекалено силна и ще можеш да издържиш се бори за свободен живот,без толкова лукс,но да си щастлива.Не знам как ще го направиш,но има начини...

07-11-2007, 16:09
:shock:
Любовта да въри да са друса върху някой,освен пари друго не тряаа!!!

07-11-2007, 16:24

а да и здравето,забраих :)

Violenza
07-11-2007, 16:42
Това,че каэвам тук във форума,че имам всичко ,не го тълкувай като хвалба!Просто го каэвам ,эа да опиша положението си,а не с цел да се покажа..!А относно останалото-когато эаради парите достигнеш до това отчаяние ,до което аэ достигнах эапочваш да мислиш по коренно раэличен начин!Просто ти липсват много други неща,по-ценни!А и парите не са преди любовта,просто доста промених мисленето си...не мога да иэдържам това вече...все пак ти благодаря эа мнението!

За да достигнеш до отчаяние, значи не знаеш как и за какво да ги използваш.
Какво ти липсва?
Приятелство?
Любов? ...

Ще ти кажа само едно.. тези хора, които не оценяват това, че ти мислиш по този начин...те са повърхностните в случая!
Ще намериш човек и приятели, които ще те оценяват по много по-различен начин. Спокойно, просто не си попаднала на точните хора. :wink:

07-11-2007, 16:42

а да и здравето,забраих :)
Което, в един голям процент от случаите, всъщност може да се купи с пари..

BrokenInnocence
07-11-2007, 17:03
Мисля си... ако ги нямаше тея пари дали пак щеше така да мислиш? Ако трябваше за всяко малко удобство да се блъскаш до безпаметност дали пак щеше да мислиш за всичко това като за "златен ад"? И на мен не са ми отказвали нищо, нито съм лишена от нищо, обаче знам, че нещата не стават само като щракнат нашите с пръсти, а здраво бачкат, за да мога аз да съм щастлива. А то тя тръгнала да се оплаква, че има пари... С разбито сърце няма да останеш, спокойно. А както вече казаха- мястото на парите е точно след здравето, любовта... където падне...

Dead`Paladin
07-11-2007, 17:36
hubavo e che si razbrala che shtastieto ne se kupuva s pari...drugi hora koito kazvash che ne te razbirat...naprotiv razbirat te napylno ... te prosto ti zavijdat... prokleta choveshka zavist.....