View Full Version : Nz kfo da pravq......:( :( :(
TuJnY_LaPe:(
07-11-2007, 18:08
Emi zna4i istoriqta mi e takava. Imam edin priqtel i se poznavame ot 6 godini no minaloto lqto trugnahme i bqhme zaednu 6 meseca posle si ostanahme priqteli no az o6te go obi4am i ne go zabravih! Sega sme si nai dobrite priqteli i vsi4ko si spodelqme samo 4e toi e ot Sf a az ot Pln i toi si idva mn 4esto na Pln.Sega e vluben v edno momi4e mn q obi4a i znae 4e az o6te imam 4uvstfa kum nego no toi me obi4a samo kat priqtelka i nz kfo da pravq i tfa momi4e det e vluben v neq tq ne go haresfa a az iskam da sum s nego i nz ko da pravq ne moga bez nego ot mesec sum mnogo zle i ne izlizam ot vku6ti i mi e super sduhano! Pls pomo6t iskam da si vurna mom4eto ](*,) :(
Dead`Paladin
07-11-2007, 18:16
:-({|= kogato vratata na shtastieto se zatvori to druga se otvarq no dokato gle :roll: dash kum starata vrata nqma da vidish novata otvorena....
Fluffy^;pp
07-11-2007, 18:17
Знам,че няма да ти помогна много..ако ти кажа да поговориш с него..но май друг начин няма :-k Но в крайна сметка-неговото решение ще бъде крайно..защото от разказаното разбирам,че той е влюбен в друга.Всеки има право да бъде щастлив (по свой си начин) но не трябва да очакваш от него да пожертва чувстата си към другото момиче..само заради твоите ..ъъ..трепети..Предполагам,ч� � го знаеш..ии ей Успех ! Ако не можеш да бъдеш с него..съм сигурна ,че поне след време ще има друг такъв човек към който чувствата ти ще бъдат същите или дори по -силни :smt045 :smt045
TuJnY_LaPe:(
07-11-2007, 18:24
Emi az znam 4e ne moje da me zaobi4a kakto obi4a tfa momi4e no pone da me haresfa ili ne6ty da stane mejdu nas a i toi ve4e po4va da se otkazva ot neq 6tot kfo li ne e pravil no tq ne iska da e s nego!!! I pone nqkuf 6ans da imah ](*,)
Fluffy^;pp
07-11-2007, 18:38
Ами може и да имаш шанс..не се знае..само не го притискай-ако той размисли иии ..например осъзнае ,че към теб има нещо повече от приятелски чувства ::: но..бъди до него..подкрепяй го каквото и да прави..Ако не можете да започнете отново-то поне бъди една добра приятелка за него..каквато предполагам си била досега :wink:
LaDy_DaQnA
07-11-2007, 18:38
Ne moje da si go vurne6 pone taka si mislq .kfot bilo bilo mislq 4e nemoje6 da promeni6 ne6tata.Kakto kaza nqkoi po nagore edna vrata se zatvarq a se otvarq nova ako gleda6 samo starata nqma da vidi6 novata! :smt006 produljavai napred :P uspeh
Ne moje da si go vurne6 pone taka si mislq .kfot bilo bilo mislq 4e nemoje6 da promeni6 ne6tata.Kakto kaza nqkoi po nagore edna vrata se zatvarq a se otvarq nova ako gleda6 samo starata nqma da vidi6 novata! :smt006 produljavai napred :P uspeh
I az sam na tfa mnenie ...
sasha_90
07-11-2007, 19:26
Не е възможно да се съберете отново.Пък и по-добре да не се събирате!-Ще бъде "катастрофа"-нищо няма да е както преди.
Казваш,че сте най добри приятели,добре.На твое място бих била доволна поне на това.Задоволи се само с приятелството му,за да не изгубиш и него.
sexy_vikssy
07-12-2007, 13:23
Nikoga ne gubi nadejda!!! Nz spored men nqma6 po4ti nikuf 6ans da se suberete no ako tfa ne stane zna4i taka e trqbvalo! Uspehi macko :wink:
Помогни му да тръгне с тва момиче дето е влюбен в него :D Аз ако съм така ще направа.
Mementomori
07-12-2007, 17:32
Здравей!Признай му чувствата си,бъди открита с него!Изслушай мнението му относно казаното от теб!Ако не иска да бъдете заедно,по-добре забрави за него,останете си само приятели,отколкото да се залъгвате взаимно или ти да го чакаш!Успех,Мила!
:arrow:
Помогни му да тръгне с тва момиче дето е влюбен в него :D Аз ако съм така ще направа.
:-({|= kogato vratata na shtastieto se zatvori to druga se otvarq no dokato gle :roll: dash kum starata vrata nqma da vidish novata otvorena....
prav/a si,ama ne vinagi ima vrata kym shastieto.....