PDA

View Full Version : повече защо

07-11-2007, 20:03
Повече ме кефи да лъскам бастуна отколкото да правя вагинален или анален секс.Свирката я поставям на второ място след чикията.Дамата обикновено трудно ме свършва само със свирка.За да се изпразня, като завършек, гаджето трябва да му удари и една бърза чикия.Явно съм ненормален.Пък до сега доста дами съм оправял.Не съм имал случай да не докарам същите до оргазъм.Всички да са симолирали оргазъм не вярвам.Вие какво мислите.

MaGeNcEeE
07-11-2007, 20:14
Emi 4ak da si nenormalen ne vqrvam... vseki 4ovek si ima svoi predpo4itaniq .... dai si pove4ko vreme po vreme na sexa ... izvyr6vai dvijeniqta po na4ina po koito go pravish i s rykata si .... edna dobra svirka sy6to bi ti pomognala ... ne izpadai v panika ... eksperimentirai pove4ko :) :) :)

07-11-2007, 20:20
Имаш ли някакъв опит по проблема или просто ме съветваш чисто теоритично.Мъж или жена си.

Gazence
07-11-2007, 20:22
megenceee определено е мъж ..... :shock:

MaGeNcEeE
07-11-2007, 20:24
Ne si li li4i 4e ne sym mom4e ot avatara i imeto mi ... kakto i da e ... silno kazano opit ... li4no az kakto spodelih i v druga tema primerno ot masturbirane ne moga da svyr6a koeto e obratnoto na tvoq problem ... moje bi za6toto nqmam tyrpenieto da prodylja do kraq ... pri teb moje bi e sy6toto za tova ti kazvam 4e e dosta po dobre da prodyljish do momenta v koito usetish 4e ima napredyk ...

MaGeNcEeE
07-11-2007, 20:25
megenceee определено е мъж ..... :shock:

Ti si 4oveka ... Bravo =D> =D> =D> =D> a az se 4udq 6to vse me mislqt za jena ... :D :D :D :D

Unexpected Error
07-11-2007, 20:27
Повече те кефи да лъскаш, отколкото да оправяш някоя мацинка?

Звучи ми като, че не са ти дали хубавото в секса жените, с които си бил. :P Странно..

07-11-2007, 20:36
Явно при мен има някакъв психологочен проблем.Ще ти дам един пример.Винаги успявам да достигна върха,когато съм сигурен,че и тя ще го достигне или поне е близо до него.Но ако нейния оргазъм се забави губя увереност и оная ми работа спада.Имал съм доста случаи,в които дамата получава оргазъм само след няколко минути вагинални прониквания.От там нататък съм супер.Мога да я накарам да изпита още един,два оргазма.Абе луда работа.Пиши какво мислиш.

Unexpected Error
07-11-2007, 20:38
Мисля, че трябва да си уверен в себе си. Тя може да достигне до оргазъм след 20 секунди, може да достигне оргазъм и след 2 часа, времето не трябва да е фактор за теб. Важното е и на двамата да ви е готино.

ThePainIsReaL
07-11-2007, 20:41
Явно при мен има някакъв психологочен проблем.Ще ти дам един пример.Винаги успявам да достигна върха,когато съм сигурен,че и тя ще го достигне или поне е близо до него.Но ако нейния оргазъм се забави губя увереност и оная ми работа спада.Имал съм доста случаи,в които дамата получава оргазъм само след няколко минути вагинални прониквания.От там нататък съм супер.Мога да я накарам да изпита още един,два оргазма.Абе луда работа.Пиши какво мислиш.

Мисля, че не си единствен с такъв проблем. Трябва някой да ти поддържа самочувствието, че си добър.. А ако не беше, мацката нямаше да спи с теб! Знай го.
Проблемът ти е главата. Трябва да си вярваш, че й е яко.. да правиш така, че да й е яко. Пък и не много момичета свършват по време на секс. Повечето имат нужда от много ръчички + френска.

MaGeNcEeE
07-11-2007, 20:43
Ooo v takyv slu4ai i az bih kazala 4e tva opredeleno e psihologi4en problem ... opitai sledva6tiq pyt da ne mislish za tova koga 6te svyr6i tq ... a dori i da svyr6i izvednyj prodyljete edva li bi otkazala 2-ri i 3-ti tek ... ne se vprqgai tolkova .. sled kato ne6to se e precakalo pri neq ne trqbva da e taka i pri teb ... moje bi ti trqbvat malko pove4ko razgovori to4no predi samiq sex

07-11-2007, 20:53
MaGeNcEeE,ти ми даваш добри съвети.Искаш ли да коментираме по темата в кюто.Моля те.Този мой проблем много ме гнети.

07-11-2007, 21:03
MaGeNcEeE,какво става защо замлъкна.

MaGeNcEeE
07-11-2007, 21:14
Imah myni4ko rabota ... ta .. ako iskash dai da si razmenime skype i da vidim dali 6e uspeq da ti pomogna

07-12-2007, 06:22
Нямама skipe.Дай на кюто.Моя номер на кюто е :429-928-969.

love_girls
07-12-2007, 06:50
Мегенце дай си мобилния , домашния , адреса , егн-то , мерките , че много готино разсъждаваш, а и кажи си любимите цветя и цвят, музика и предпочитания към един мъж :-D

Много съм заблуден , дано секса с теб ми хареса :smt005

krem4et0
07-12-2007, 07:52
И нас какво ни засяга това?