View Full Version : разширени вени
Знам,че често срещан проблем са разширените вени,по краката имам малко,по лицето съвсем малко и по ръцете имам-в рамките на нормалното е според мен,но имам и по гърдите и е много грозно.Забравих да пиша,че съм момиче.Не съм виждала човек с разширени вени на такова място,а е много грозно според мен и едва ли ще се промени.Има ли някой с такъв проблем и може ли да се направи нещо? :smt009 :smt010 :cry:
по добре да отидеш на лрекар той/тя най-добре ще ти каже от какво е това! :-k
Ами аз съм по-беличка и може затова да си личат,не са изпъкнали и не са много,три да са,не смятам,че е някаква болест....
Не мисля,чак да съм за лекар,тъй като имам на едно място разширени вени и не са изпъкнали и само ако съм гола ги виждам,но пък е адски грозно и искам да ги махна по някакъв начин.Не знам,може и да е сериозно,тъй като до сега не съм виждала момиче с вени по гърдите
Има ли начин да се махнат,да пия нещо,някакви билки,не знам да имам ли някаква надежда,че след време няма да ги има?
Mimka_sweet
07-12-2007, 13:41
До колкото знам не може да има разширени вени там ,камо ли по лицето....баща ми има на краката , но за там носи някфи специални медицински чорапи.
Колкото до това , за което се притесняваш.....не мисля че са разширени,може би само са по изпъкнали а и нали ти сама каза че си по бледичка.........
Всъщност малко се пообърках и чак сега се усетих... :oops: Разширени вени имам малко по долната част на крака,но не ме притесняват толкова,тъй като много хора имат там и не са много забележими за сега,а за лицето просто имам две вени,ама и те не са грозни.
Проблемът ми е,че имам вени(не разширени) по гърдите и е грозно:(
Сори за грешката
Mimka_sweet
07-12-2007, 14:42
Хаха ами иди на хирург да ти ги махне като толкова те притесняват :lol: ......... бз се , ми за гърдите мисля че няма начин,може би с времето ще се поскрият,но за краката взимай мерки от сега,за да не стане по-лошо и да не плачес след време :wink:
Ок,мерси много за съветът.Ще видя какво мога да направя за краката,то не си личи много там де,ама все пак ще потърся инфо и ще взема мерки
А за гърдите май ще трябва само да се надявам с времето да се махнат,макар че те повече ме притесняват
[Lucifer]
07-12-2007, 21:24
vij sq tva 4e si p obeli4ka i ti se vijdat venite ne zna4i 4e ima6 raz6ireni veni ... molq te ne govori gluposti ako ne si bila na lekar ;) ako sa raz6ireni veni 6te te bolqt 6te stavat vse po grozni i po grozni 6te nabubvat i tn.. popro4eti izneta ... ne se izlagai ... ibtw raz6irenite veni ne sa kozmeti4en defekt... tova ne go li razbira6 ne tr date vulnyva tova 4e se vijdat a tova 4e primerno bolqt i t.n :) ako ne e taka zna4i ne sa raz6ireni veni ;)
Да,да разбрах си грешката,виж ми третия пост-там се поправих :-)
Но няма как да не ме вълнува,че се виждат,тъй като е много грозно,поне съм благодарна,че не ме болят
[Lucifer]
07-13-2007, 06:59
Да,да разбрах си грешката,виж ми третия пост-там се поправих :-)
Но няма как да не ме вълнува,че се виждат,тъй като е много грозно,поне съм благодарна,че не ме болят
vurvi na so
solariym ;)
просто кожата ти е светла и "тънка" и прозира