View Full Version : Moderated:Имам няколко въпроса
imam 2 vaprosa parviqt e kato pravite sex s nqkoi momi4e s prezervativ sled tva namirali li ste po prezervativa ot van6nata mu strana nqkakva te4nost koqto opredeleno ne e lubrikant a prezervativa ne e skysan.. i drugiqt mi vapros ako 4lenat vi e 17 santimetra pri polov akt sled kato vlagali6teto e sredno s dyljina 8 sm kade otivat ostanalite toest penisyt vliza li v matkata ili ne ?
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
shadow4e
07-11-2007, 23:58
1. Жената отселя вагинален секрет, това е от нея.
2. Вагината е 8 см в нормално състояние, но тя се разтяга при необходимост. При възбуда това става от самосебе си, а при раждане-ясно. И да кажа не се усеща самото разтягане и пенисът не влиза в матката. Стига до шийката на матката максимум.
3. 17 см са перфектно и на приятелят ми сигурно е някъде там 16-17-18 и на задна ме боли и не се получават нещата. Повечето момчета си мечтаят за 17 сантиметра.
shadow4e
07-12-2007, 00:03
Кое къде отива? влагалището се разтяга и до 20-22 см, може и повече, но по-рядко се случва. При мен примерно е не повече от 18 см със сигурност и то ме боли, ако вкара прекалено рязко в мисионерска с крака на раменете му, както и при задна, при която не трябва ад го вкарва целия...
май ако му беше 1 см по-малко щях да съм по-доволна, че да можем да си го правим и на задна нормално. Ужасон е да трябва да се съобразяваш с такова нещо, нито той, нито аз можем да се отпуснем пир това положение.
shadow4e
07-12-2007, 00:10
Е, ти защо го вкарваш само до там? Досега не си и пробвал да го вкараш целия? Някои момичета не ги боли и при над 20 см, въпрос на органицъм е... Но ми е чудно защо използваш само 15 см от него, не ти и се иска още? При положение, че досега не знаеше, че може да я заболи защо не си опитал, по пинцип и на момчетата и на момичета им е по-приятно целия да е вътре, но зависи дали обстоятелствата (болка) го позволява?
shadow4e
07-12-2007, 00:21
Е, тя ще ти каже, ако има болка. Нещо не ти схващам логиката, щом не я боли, а може да и стане по-хубаво..... Абе ти си знаеш.
logikata e 4e toi te bazika mega qko pak ti mu se vrazva6...
kakav e tozi sekret i kakvo e prednazna4enieto mu ?
Schneeflocke
07-12-2007, 05:59
kakav e tozi sekret i kakvo e prednazna4enieto mu ?
Абе мисля че беше, като жената не провежда определено време полов акт и след кат го напрай и се ...раЗЦЕПВа тва върху хуя ти или презерватива....
Ей, ама колко си забавен...http://anikaos.com/0034-purple-kao-ani/purple-hikagoutte.gif
По въпроса - това е естествен овлажнител, отделя се при възбуда - за по лесно проникване.
alkobalko
07-12-2007, 07:08
По презерватива остава вагиналния и секрет, който действа като естествен лубрикант, за да не изпитва болка.
За положението с разтягането на вагината shadow4e го обясни ясно и точно.
KyKJlu4KaAa
07-12-2007, 09:02
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) yf v nachaloto ima vajni temi
predi da pysnete takava typa...PROCHETETE GI :smt013 :smt011
alkobalko
07-12-2007, 09:04
С отговорите до този момент считам темата за приключена и я заключам.