Влез

View Full Version : obi4ka

kotetooooo
07-12-2007, 00:23
ei imam 1 vypros..na4ii situaciqta e slednata.ba6a mi ne dava da si probiq pypa oba4e az 6e go probiq bez toi da znae za moreto dokato sym i posle kato si doida 6e q mahna za da ne q vidi oba4e vyprosa mi e ostava li mnogo golqma dup4ica li kvo vyob6e ostava i sled kolko vreme zarastva mn li se vijda i tnt? kajetee pls typ vypros ama si nqmam i na ideq kak izglejda sled kato se mahne obi4kata celta e ba6a mi da ne q skiva :)

teen4e
07-12-2007, 05:56
по-добре недей щом той не дава :wink: знам 4е тази фраза е изтъркана но все пак ''слушай баща си''.така или ина4е изборът си е твой но.... [-X

tuka6na
07-12-2007, 06:54
мда-по темата.Никаква дупка не остава а 'малко бяло петънце' (белег)който е едва забележим ; )))
ае сО здраве: )

mid_get
07-12-2007, 08:34
Да, tuka6na обясни какво остава, след като зарасне - малък белег :wink: А пък аз ще ти кажа, че е доооста тъпо да си пробиеш пъпа само заради едното море, не мислиш ли??? :smt017 Ама щом си решила - давай... :roll: Въпреки че една приятелка си направи пиърсинг и й бяха казали, че не трябва да ходи на плаж (само че беше за определено време, но не знам колко точно :-k ), а камо ли да влиза в морето (солената и толкова мръсна вода... :smt012 ) Но не знам....ти си решаваш, правиш всичко на своя глава... =; И все пак - успех ;-) Дано после не се оплакваш, че имаш възпаление или някаква инфекция... :smt006

dan4ety
07-12-2007, 09:31
1. Един месец е превързано, за да не се ифектира мястото
2. Дупката се маха бавно, не е много голяма, но може да ти отнеме около половин година.
3. Докато е превързана едва ще вурвиш, защото ще те боли
4. Като не ти дават, не се бутай за обеца на пъпа, защото последствията може да са фатални!

`Death`Whore``
07-12-2007, 09:33
1. Един месец е превързано, за да не се ифектира мястото За да не се изфектира, се промива по 2 пъти на ден.
2. Дупката се маха бавно, не е много голяма, но може да ти отнеме около половин година.
3. Докато е превързана едва ще вурвиш, защото ще те боли ООО, да! Ако боли, без да го пипаш, е пробито много некадърно.
4. Като не ти дават, не се бутай за обеца на пъпа, защото последствията може да са фатални! Значи баща И знае за последствията? Ти изобщо виждал ли си поне на картинка пиърсинг?

dan4ety
07-12-2007, 09:56
`Death`Whore``,
1. Момиче съм
2. Виждала съм пиърсинг на живо, защото моя приятелка имаше. Болеше я докато върви, и беше превързана.

`Death`Whore``
07-12-2007, 09:58
Кой касапин я е дупчил, господи! :smt011

sexy_sladuranka___
07-12-2007, 12:12
P1rvo da kaja az imam obeca na p1p4eto i iskam da razqsnq nqkoi ne6ta na mnogo razbirashtata dan4ety
1. Един месец е превързано, за да не се ифектира мястото- prevr1zkata stoi nai-mnogo 24 4asa za6toto kojata ne moje da disha i ne polu4avat mn bakterii ot koito moje da stane losho . Za da ne se infektira se izpolzva organi4en raztvor , gentamicin aktivis ( pasta) , sapun safeguard.

2. Дупката се маха бавно, не е много голяма, но може да ти отнеме около половин година.- Naprotiv dupkata ostava mn malko poneje na tezi mesta se zatvarq mn b1rzo , trqbva i nai mnogo okolo 1 mesec za da se mahne
3. Докато е превързана едва ще вурвиш, защото ще те боли- da ne mojej da v1rvish p1k 4ak :shock: vqrno nqma da mojej mn mn da se navejdash , no tova e 1 2 dena
4. Като не ти дават, не се бутай за обеца на пъпа, защото последствията може да са фатални!- Dr1n dr1n ako ne se griji za neq mn qsno 4e 6te ima fatalni posledstviq , ako ne vnimava moje i mn zle da stane . Ne moga da razbera kak 6te vlezesh s obecata v moreto tam e b1kano s bakterii i vednaga 6te ti se otrazi , az deto imam obeca ot 3 meseca kato vlqzoh v moreto se za4ervi p1k kamo li ot 1 2 dena :smt017
A ti dan4etyy ne se pravi na mnogo razbirashta , tova 4e va6te ne sa ti razre6ili da se probiesh ne zna4i 4e trqbva da spirash i drygite .
A otnosno ba6ta ti avtorke moqt mi kaza " Shtom si reshila da izt1rpish bolkata zna4i si go iskala , samo vnimavai da ne stane infekciq " i tfa e tqloto si e tvoe

ninsy
07-12-2007, 12:47
Тя иска да е гъзарка бе, мисли, че като си сложи ше я заглеждат момчетата повече...пффф смешна си бе сладурано, ако искаш момче, фащаш го, сфаляш му гащите и си вършиш работата, момчето е твое! :roll:
То па ми писна с ваще истории! А Й ЩОМ БАЩА ТИ НЕ ТИ ДАВА, ЗНАЧИ НЕ БИВА ДА ГО ПРАВИШ, ТОЙ ТЕ Е СЪЗДАЛ И ДО 18 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ ЩЕ ПРАВИШ КАКВОТО ТОЙ ТИ КАЖЕ, ПУУУДЕБА ТЪПОТО ПОКОЛЕНИЕ НАЧИ, ДАНО ИЗМРЕТЕ СИЧКИ БОЯДИСАНИ БЛОНДИНКИ! КУРВИ С КУРВИ ТАКИВА! :evil: :evil: :evil:

айде пък ти малко по полека с коментарите !!!

Да каде видя смисъл да си слагаш за морето.. та ти като се прибиеш неможе да я мокриш трябва да я пазиш да не стане инфекция..
Ако си дупчиш за постоянно да разбирам ама за море да те заглеждат ли ?Всъщност няма да си едиснтвената с обица там така че не се надявай да се открояваш..добрре си помисли дали си заслужава

miki4kata_
07-12-2007, 17:07
a spored men kato se izklu4i si4koto tva s infekciite itn nqma ni6to lo6o da se probie samo za moreto.
1.Ako e gotova da iztrae vsi4ki glavoboliq pokrai piersinga,i ako i se davat pari samo za tva,zna4i naistina go iska.Spored men nqma ni6to lo6o v tva da bude malko po-impulsivna.
2.Nikoi ne e kazal 4e iska da si probie pup4eto za da se pravi na interesna.Mojebi prosto q kefi i 6te se 4uvstva po-dobre sys obeca,vseki si ima na4in da si povdigne samo4uvstvieto.
3.Ne mislq 4e ba6ta i ne i dava za6toto e prekaleno zapoznat po temata i poznava vsi4ki opasnosti,po-golqma 4ast ot roditielite ne biha pozvolili prosto za6toto ne sa sviknali s takiva ne6ta.Ako be6e tolkova opasno edva li tolkova mn hora 6tqha da go pravqt!

07-14-2007, 02:16
balgarianbg pfff xaxax awe ee ovca typa ne si namerila 4oveka na koito 6e se otvarqsh qsno li ti e ma?smeshna si ti ako ne zabelqzvash iskah mnenie ne da mi se praish na tarikatka i ne iskam da se praq na nikva nito da svalqm nqkoi kakto ti typa patka zaspala kaza prosto imam merak da si probiq i 6e go napraq nqma ti da mi davash akyl...deeba smrydlata mu selska.na vsi4ki drugi mersi za mneniqta...

bbiillqqnnaa
07-14-2007, 02:20
balgarianbg awe ee ovca typa ne si namerila 4oveka na koito 6e se otvarqsh qsno li ti e ma? iskah mnenie ne da mi se praish na tarikatka i ne iskam da se praq na nikva nito da svalqm nqkoi kakto ti typa pata zaspala kaza prosto imam merak da si probiq i 6e go napraq nqma ti da mi davash akyl...deeba smrydlata mu selska.na vsi4ki drugi mersi za mneniqta...

lips of an angel
07-14-2007, 07:44
sled kato si probie6 pupa 1 mesec ne trqbva da hodi6 na more ili na basein i 4ak sled 6 meseca moje6 da si maha6 obicata znam ot li4en opit

OnlyThisMoment
07-16-2007, 21:23
Сладурано по-добре недей да си слагаш,ако няма да е за дълго,защото точно лятото не е хубаво да се слагат :) аз имам и това че трябва да носиш 1 месец марличка е голяма простотия! на мен марлята ми падна за няколко часа....а и се промива само с антибактериален сапун...пък и като си сменях обеците и дупката много се виждаше..:)

FelisDirus
07-17-2007, 00:45
Виж сега, аз има пиърс на пъпа и езика.
Ако след няколко седмици махнеш обицата на пъпа, ще зарастне бързо, не си струва просто да го правиш.

И нашите не ми даваха да се пробия, но ги поставих пред свършен факт. Крих, докато можех, но все пак идва ден, когато разбират - неизбежно е. Ще свикнат, спокойно. Щом и татуса ми приеха. :lol: А те определено са най-недемократично настроение родители. Та така.

Успех! :lol: :smt006

аз аз аз :)
07-17-2007, 16:46
здравейтеее.аз също искам да си сложа обичка,но някой знае ли къде в софия най-добре може да бъде извършена тази процедура...? :)