Влез

View Full Version : тест за бременност ?

притеснена
07-12-2007, 15:13
искам да попитам някои да ми каже колко горе долу струва един тест за бременност спешно е .Мерси предварително

RiseGirl
07-12-2007, 15:18
ami 3 leva struva shuar chek :wink:

SunnyG
07-12-2007, 15:22
ami 3 leva struva shuar chek :wink:

Има и по скъпи но това е най-добрият вариант :)

притеснена
07-12-2007, 15:25
Мерси много . Бях ми казали че са околко 10 -15 лв и затова питам а сигурни ли сте че този е толко евтин

притеснена
07-12-2007, 15:34
oth_fenka наистина ли е толкова евтин предполагам че щом го рекламират ще е скъп и отчита ли вярно . Моля за отговор спешно е :(

Nadelina
07-12-2007, 15:43
Otchita vqrno i e 2.90!

07-12-2007, 15:44
Тестовете за бременност са около2-5 лв. Shure Check струва около 2.8-3.5 лв(чувала съм и не мн добри отзиви за него, но на мен винаги досега ми е точитал правилно;прави се 14 дена след половия акт)Clear Test и Shure Test са около 2-3 лв(от тип лента са), Presto е тест за бременност с двойно тестване(тип касета е, както и Shure Check ). Според мен този тест е най-добър, понеже е с двойно тестване, все пак. Струва около5 лв.Ти си реши и късмет :)

притеснена
07-12-2007, 15:46
много ви благодаря :)

притеснена
07-12-2007, 15:51
значи този presto е по добрия така ли ? И ще ми разясниш ли какво означава тип касета и тип лента . Извиняваи за тъпите въпроси но за първи път ще използвам тест за бременност

07-12-2007, 16:19
Значи тип касета, е бял продълговат пластмасов предмет, с едно отворче, в което се сипва урина и едно капаче, което като се отмести и се вижда резултата. От този вид са Шуър Чек и Престо. Има си подробно упътване, ше ти стане ясно всичко, като ги отвориш. Тип лента са нещо като по твърда хартия, лентичка и така... Такива са останали видове, които ти изброих одеве. Лентичките се водят по-остаряла концепция, затова ти казват да си вземеш тип касета, макар че отчитат един и същ хормон и принципа им на действие е един и същ! Препоръчват Престо, защото с него се тества 2 пъти, през няколко дена, ще прочетеш точно през колко, не помня вече. ПО-надеждно е двойното тестване, но и един път да тестваш, няма проблем. Късмет, ако има нещо още- питай!

07-12-2007, 16:21
шуър чек е много точен и е на разумна цена :wink:

07-12-2007, 16:50
Много време трябва да се чака докато си направиш теста...цели 14 дена... на мене сега ми е това проблема...правих секс с едно момче на 10ти и всичко си е точно,но имам некви съмнения,че може да се е прецакало нещо... незнам към кой да се обърна да попитам възможно ли е да съм забременяла при положение, че не е прониквал в мен без презерватив, а само леко ме докосна. Плюс това ми свърши преди 4-5 дена и това май допълнително подсигурява възможността да не съм бременна... :-k :( [-o< #-o :idea: :cry: :?

притеснена
07-12-2007, 17:02
олеее мн ти благодаря а това престо марката ли е ? мерси още веднаж за добрия съвет утре утивам да си взема :D целувки :)

притеснена
07-12-2007, 17:06
ами аз също да ти кажа не сам сигурна за бременност но нз притеснявам се защото мн рано ми доиде и имам чувството че е по друг цвят може ми си фантазирам но мисля че е цветна бременност затова искамд а си направа един тест щото бях слушала че и те болят бабриците но нз и не че е сваршвал вав мен или нещо такова ама се самнявам сичко се случва затова наи добре да си направя

07-12-2007, 17:35
Мила, успокой се, щом не е свършвал в теб, това са паранои! Няма как да си бременна! Ако толкова се тревожиш, вземи си тестовете Клиар тест или шуър тест, те маи са на 7-мия ден от акта, или питаи ж аптеката за др тест, който да е на 7-мия ден, и го направи, но се успокой! Няма от какво да си бременна! А коло по -рано ти дойде? МОже от времето да е? И за цвета вероятно си внушаваш! параноята какво ли не прави! Късмет и по-спокойно :)

krem4et0
07-12-2007, 17:45
Мерси много . Бях ми казали че са околко 10 -15 лв и затова питам а сигурни ли сте че този е толко евтин
да, даже има и по-евтини-по 1 лв има.
Заключвам!