Влез

View Full Version : Momichetata koito haresvam me othvurlqt - help :)

RisingSun
07-12-2007, 18:34
S mn momicheta sym bil,no sym bil s tezi koito me haresvat i imat nqkakvi chyvstva,za da ne gi naranq,a tezi koito istinski ubicham i haresvam ne mi ubrashtat vnimanie,kakvo da pravq ?

mid_get
07-12-2007, 18:39
И в крайна сметка, след всичко, за да не нараниш другите, пре*бан си останал ти, а?! :smt017 [-X На първо място мисли за себе си :!: Е, не да си няк'ъв супер непукист и да ги режеш, 'щото пак дотук ще стигнеш... Преценявай по-трезво :)

Th3MaN
07-12-2007, 21:23
На първо място винаги трябва да постявяш себе си. Ако едно момиче не ти харесва изобщо не се занимавай с нея!

{sweet4e}
07-12-2007, 21:27
И ти какво си мислиш?Да караш все така... [-X Щом искаш да те харесат гледай да ги впечатлиш с нещо.Ако не - чакай приятел :D

Coolguy
07-13-2007, 12:45
Знам какво е. Обаче помисли малко. Тези които ти харесваш - те теб не, а за които не ти пука толкова (поне в романтично отношение) - те харесват.

Това е парадокс на привличането. Колкото по-малко интерес показваш, толкова повече те обичат.

Приемай момичетата само като средство за забавление. Никакви чувства, никакви романси и "уж" приятелства. Знам че звучи дори нехуманно, но на привличането не му пука за хуманност.

Шегувай се с тях, прави каквото на теб ти харесва, никога нямай НУЖДА от момиче. Ако разговаряш с момиче което явно харесваш, представи си я без грим, с гадни дрехи - направи всичко за да не издаваш интерес.

Никога не се старай да впечатлиш жена (както ти писа {sweet4e}, ГРЕШНО Е).

Дано съм ти бил полезен и ме разбереш правилно.

RisingSun__
07-13-2007, 13:10
shte se duverq na coolguy :)

flowerlina
07-13-2007, 13:39
И в крайна сметка, след всичко, за да не нараниш другите, пре*бан си останал ти, а?! :smt017 [-X На първо място мисли за себе си :!: Е, не да си няк'ъв супер непукист и да ги режеш, 'щото пак дотук ще стигнеш... Преценявай по-трезво :)

Не съм съгласна.Не трябва да бъдем егоисти!Все пак,ако не уважаваме другите как ще очакваме те да ни уважават!?По темата:може би все още не си срещнал подходящото момиче.Не спирай да я търсиш,защото който търси-намира

Sarabi
07-13-2007, 13:43
Е не ти ли се е случвало чувствата да са споделени? Никога :? ?
Все някога ще се намери момиче, с което да не трябва да "мериш" кой кого повече харесва, защото ще си личи, че и двамата сте си луднали един по друг.
:-)